Elu ma koty, albo koty mają elu ;)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw gru 09, 2010 21:39 Re: Elu ma kota... Fotohistoria Berki i Tigerka cz.I - str.20

Z nami spi tylko Cookie, Bisou się wypiął. Trochę szkoda, ale, nie powiem - ma to swoje zalety ;)

Weihaiwej

Od: Pon maja 23, 2005 19:34

Post » Czw gru 09, 2010 22:23 Re: Elu ma kota... Fotohistoria Berki i Tigerka cz.I - str.20

Ano ma, więcej miejsca i swobody w swoim łóżku. Ale z drugiej strony chciałabym móc wtulić się w ciepłego kota. No cóż, muszę się z tym pogodzić i mieć nadzieję że może kiedyś coś się zmieni.
Obrazek

Obrazek

shalom

Od: Pon wrz 06, 2010 22:14

Post » Pt gru 10, 2010 8:14 Re: Elu ma kota... Fotohistoria Berki i Tigerka cz.I - str.20

U nas wszystkie koty śpią z mojego lewego boku. Do HSB wolą się nie przytulać. Chyba już każde zaliczyło przyduszenie :roll: Za to ja jestem obłożona na całej długości- przy głowie Elza(czasem mogę sie w nią wtulić, ma taki ciepłe, miękkie futerko). okolice żołądka okupuje Helga, Juniorzy w nogach, ale nie ograniczają mi swobody ruchów. A do pleców przytula się HSB. Najgroźniejsza zima mi nie straszna :D

sunshine

Od: Wto paź 05, 2010 8:13

Post » Pt gru 10, 2010 9:21 Re: Elu ma kota... Fotohistoria Berki i Tigerka cz.I - str.20

sunshine pisze:U nas wszystkie koty śpią z mojego lewego boku. Do HSB wolą się nie przytulać. Chyba już każde zaliczyło przyduszenie :roll: Za to ja jestem obłożona na całej długości- przy głowie Elza(czasem mogę sie w nią wtulić, ma taki ciepłe, miękkie futerko). okolice żołądka okupuje Helga, Juniorzy w nogach, ale nie ograniczają mi swobody ruchów. A do pleców przytula się HSB. Najgroźniejsza zima mi nie straszna :D

Ale fantastycznie :D moje to też z rana jak sie budzimy są juz od jakiegoś czasu aktywne i głośne, więc nawet nie wiem gdzie spały, no bo jak się kładę to one też dopiero się rozkręcają :twisted:
Obrazek

Obrazek

shalom

Post » Pt gru 10, 2010 21:15 Re: Elu ma kota... Fotohistoria Berki i Tigerka cz.I - str.20

Fotohistoria Bereniki i Tigerka - cz. II

Poszedłem sprawdzić ulubione miejsce Berki. Faktycznie...fajnie...mam wszystko na oku :)
Obrazek

A kto mi robi porządki???
Obrazek

Tu się śpi!
Obrazek

Zajęte!
Obrazek

Kobieto! Daj mi się wykąpać.
Obrazek

Mogę się przyłączyć?
Obrazek

Obrazek

Koty się pasą.
Obrazek

Obrazek

Śpiochy.
Obrazek

Miesiąc po przybyciu Tigerka do nas - nareszcie! Tigerek na mężowych kolanach! :1luvu: (bo na moich był już wcześniej, ale mężu rzadko łapie za aparat ;)
Obrazek

c.d.n. już za chwileczkę :)

elu

Od: Czw kwi 15, 2010 18:44

Post » Pt gru 10, 2010 21:39 Re: Elu ma kota... Fotohistoria Berki i Tigerka cz.II - str.22

Fotohistoria Bereniki i Tigerka - cz. III

Akrobatka.
Obrazek

Tigerkowi też się zachciało.
Obrazek

Obrazek

Nie ma to jak wibrujący głośnik na sen ;)
Obrazek

Żywy pomnik :lol:
Obrazek

Alpinistka :P
Obrazek

No! Dalej mała! Do góry!
Obrazek

Pewnego ranka budzę się i myślę, co mi tak "ciężko na duszy" ;) Otwieram oczy i...
Obrazek

Nie ma pieca, ale jest cieplutki dekoder ;)
Obrazek

Tigerek asystuje mi przy testowaniu nowego śpiworka :)
ObrazekObrazek

Słucham Panią?
Obrazek

Niczego nieświadoma, stoję w kuchni, coś tam robię i nagle słyszę jakiś szmer nad głową. Podnoszę wzrok i...Tiger! Jak tyś tam wlazł?? 8O
Obrazek

I jeszcze raz akrobatka.
Obrazek

To kiedy te mistrzostwa w Polsce?
Obrazek

c.d.n.

elu

Post » Pt gru 10, 2010 21:46 Re: Elu ma kota...Fotohistoria Berki i Tigerka cz.II i III- s.22

:ryk: :ryk: :ryk: :ryk: ale się uśmiałam, genialna fotohistoria!!! Najbardziej podoba mi się Berka na firankach i koty na tobie po przebudzeniu :ryk: a w ogóle to zazdroszczę takich ujęć, jak ja widzę moment idealny na foto, to zanim dorwę aparat koty się już speszą i nici z fajnych zdjęć :?
Obrazek

Obrazek

shalom

Post » Pt gru 10, 2010 22:13 Re: Elu ma kota...Fotohistoria Berki i Tigerka cz.II i III- s.22

shalom pisze::ryk: :ryk: :ryk: :ryk: ale się uśmiałam, genialna fotohistoria!!! Najbardziej podoba mi się Berka na firankach i koty na tobie po przebudzeniu :ryk: a w ogóle to zazdroszczę takich ujęć, jak ja widzę moment idealny na foto, to zanim dorwę aparat koty się już speszą i nici z fajnych zdjęć :?

Oj, takich ujęć to całe miliony mi przepadły ;) Szczególnie, że zwykle jak sięgam po aparat, to koty nagle przestają robić to co robiły i podbiegają do mnie zainteresowane aparatem :P

elu

Post » Pt gru 10, 2010 22:32 Re: Elu ma kota...Fotohistoria Berki i Tigerka cz.II i III- s.22

elu pisze:Oj, takich ujęć to całe miliony mi przepadły ;) Szczególnie, że zwykle jak sięgam po aparat, to koty nagle przestają robić to co robiły i podbiegają do mnie zainteresowane aparatem :P

Aha, dokładnie tak jest! Większość fantastycznych sytuacji przepada. Ale Tobie, elu, udało się wiele utrwalić. Super :1luvu:

Weihaiwej

Od: Pon maja 23, 2005 19:34

Post » Pt gru 10, 2010 22:36 Re: Elu ma kota...Fotohistoria Berki i Tigerka cz.II i III- s.22

A tak dziś wyglądał fragment rynku w Mikołowie jak wracałam z pracy:

Obrazek

czyli przygotowania do jarmarku świątecznego, który będzie w ten weekend :)
Fontannę fajnie przystroili. Jutro albo pojutrze pójdę tam z normalnym aparatem, to wam pokażę :)

elu

Post » Pt gru 10, 2010 22:38 Re: Elu ma kota...Fotohistoria Berki i Tigerka cz.II i III- s.22

Ach, tu można na żywo pooglądać mikołowski rynek:
http://www.multimetro.pl/kamery/52
:)

elu

Post » Pt gru 10, 2010 22:41 Re: Elu ma kota...Fotohistoria Berki i Tigerka cz.II i III- s.22

Lecę dalej z fotohistorią, żeby już być na bieżąco 8)

elu

Post » Pt gru 10, 2010 22:55 Re: Elu ma kota...Fotohistoria Berki i Tigerka cz.II i III- s.22

Fotohistoria Bereniki i Tigerka - cz. IV

Kochany różowy nochalek
Obrazek

Berka testuje siatkę do drzwi balkonowych (made by mężu :ok: )
Obrazek

Nieliczne chwile, kiedy Berka siedzi grzecznie na kolanach - podczas jazdy samochodem :)
Obrazek

Dlaczego Tiger pachnie kwiatami, a nasze ręczniki porasta sierść :ryk:
Obrazek

Wspierają mnie w chorobie :1luvu:
Obrazek

Pudełka, pudełka, pudełka...
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Co ty tam czytasz?
Obrazek

Obrazek

Obrazek

^^
Obrazek

c.d.n.

elu

Post » Pt gru 10, 2010 23:05 Re: Elu ma kota...Fotohistoria Berki i Tigerka cz.II i III- s.22

Fotohistoria Bereniki i Tigerka - cz. V

Po powrocie z urlopu i rozpakowaniu się:
Obrazek
Czy to jakaś aluzja "nie wyjeżdżajcie już"? ;)

Najlepiej się leży na świeżo przygotowanych ubraniach :P
Obrazek

Dwa tygrysy :)
Obrazek

Reklama fanta na bazarek ;)
Obrazek

Pan i Władca.
Obrazek

Berka po sterylce, jeszcze półprzytomna po narkozie.
Obrazek

I to już koniec fotohistorii Berki i Tigerka.
Obrazek

bo... 8)

elu

Post » Sob gru 11, 2010 0:12 Re: Elu ma kota...Fotohistoria Berki i Tigerka s.22

Wszystkie zdjęcia fantastyczne :1luvu: ale to ostatnie jest po prostu rozbrajające :1luvu:
Przeprzyjemny wątek do pozachwycania się...

LSVC

Od: Pon gru 28, 2009 22:25

[poprzednia][następna]