OKI pisze:Ja nie wiem, bo "u nasz" Marzenia i Aga ogłaszają, one będą wiedziećWejście przez moją stopkę
nie mylić ze stópką

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
OKI pisze:Ja nie wiem, bo "u nasz" Marzenia i Aga ogłaszają, one będą wiedziećWejście przez moją stopkę
OKI pisze:A co do chodliwych kolorów, to coś w tym jest na pewno. Poza rudym i tri, to pewnie byłyby wszystkie "egzotyczne" - niebieskie, jakieś pointy itd...
Ale dla mnie najpiękniejsze białobure, no i cały czarny mi się marzy
kalair pisze:To nie jest goopi pomysł!![]()
tillibulek pisze:OKI pisze:A co do chodliwych kolorów, to coś w tym jest na pewno. Poza rudym i tri, to pewnie byłyby wszystkie "egzotyczne" - niebieskie, jakieś pointy itd...
Ale dla mnie najpiękniejsze białobure, no i cały czarny mi się marzy
o egzotyczne, ani niebieskie, czy pointy pani D. nie podejrzewalam
OKI pisze:A jeśli chodzi o to drugie, to już w ogóle dramat
OKI pisze:Jutro nie będziesz chrupac malutkich koteczków?
OKI pisze:Tillku, a ściemniać potrafisz przez telefon? Bo takie umiejętności też nam się przydadzą
OKI pisze:Mnie w jej wydaniu nic nie zdziwi
tillibulek pisze:OKI pisze:A jeśli chodzi o to drugie, to już w ogóle dramat
ktore drugie, to ile ich w koncu bedzie i jakie kolorki (mowisz o tym burym i czarnym??)
czyli jeszcze 2 tymczasy?
tillibulek pisze:OKI pisze:Tillku, a ściemniać potrafisz przez telefon? Bo takie umiejętności też nam się przydadzą
nie i z pracy nie mam jak zadzwonic, bo siedze w sekretariacie, gdzie duzy ruch
a na zywo to juz zupelnie nie umiem sciemniac, zaraz robie sie czerwona jak buraczek![]()
![]()
tillibulek pisze:OKI pisze:Mnie w jej wydaniu nic nie zdziwi
mowisz, ze przewidujesz jeszcze jakas pseudohodowle w wykonaniu p. D.![]()
moze lepiej nie kraczmy - tfu, tfu!!!!
OKI pisze:tillibulek pisze:OKI pisze:A jeśli chodzi o to drugie, to już w ogóle dramat
ktore drugie, to ile ich w koncu bedzie i jakie kolorki (mowisz o tym burym i czarnym??)
czyli jeszcze 2 tymczasy?
Jeszcze koteczka będzie bura i właśnie nie wiem, chyba krówka czarno-biała - ale nie jestem na 100% pewnaChyba, że te dwie się wyadoptują szybciej, to wtedy jeszcze jakieś inne kitki
No i Adelka
![]()
Na 100% to jestem pewna, że w łazience mam plaskatego, puciatego krówka, którego wiozę w niedzielę do Poznania
OKI pisze:tillibulek pisze:OKI pisze:Mnie w jej wydaniu nic nie zdziwi
mowisz, ze przewidujesz jeszcze jakas pseudohodowle w wykonaniu p. D.![]()
moze lepiej nie kraczmy - tfu, tfu!!!!
Nie taką typową pseudo, ale ona ma ładne koty, które się u niej mnożą. A na ulicach można znaleźć wszystko, wystarczy poczytać kociarnię - są i niebieskie, i egzo, i co tam się komu zamarzy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 178 gości