Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kalair pisze:Minie..![]()
kalair pisze:Podokładalabym trochę, ale nie będę się dołować.
tillibulek pisze:kalair pisze:Podokładalabym trochę, ale nie będę się dołować.
a mi sie nazbieralo i musialam wylac te smuty![]()
oczywiscie u mnie tez niestety moznaby jeszcze wiele dodac, ale nie chce sie az tak obnazac na forum ;)
kussad pisze:Tilli śliczne są Wasze koteczki
miniboni17 pisze:Melduję się z poniedziałku.
Kiedyś mój kocur Boniek(był już po kastracji) miał fazę sikania na moją poduszkę,raz nawet nasikał tuż obok mojej głowy jak spałam![]()
Poduszkę parę razy prałam,pomogło dopiero jak ją wyrzuciłam,od tej pory kotecek grzecznie załatwia się do kuwetki
joluka pisze:Tillibulku - podziwiam Twoje kociaste! i za urodę i za charakterki...![]()
Wasze kicie czasami leją/lały po kątach, a mój Muras do dzisiaj co czas jakiś na Malty (naszej suni) posłanie musi wielką q.... zrobić, cobyśmy nie zapomnieli, że kocurek rulez
tillibulek pisze:joluka pisze:Tillibulku - podziwiam Twoje kociaste! i za urodę i za charakterki...![]()
Wasze kicie czasami leją/lały po kątach, a mój Muras do dzisiaj co czas jakiś na Malty (naszej suni) posłanie musi wielką q.... zrobić, cobyśmy nie zapomnieli, że kocurek rulez
Joluka, dzieki za mile slowa. Jednak uwazam, ze klocuszek Muraska nijak sie nie umywa do siuuu naszej Freyi, ktore idealnie wsiaka wszedzie tam gdzie nie powinno
tillibulek pisze:a poza tym kotek musi miec mozliwosc pokazania, ze rządzialbo w taki sposob jak robi to Muras, albo...
http://demotywatory.pl/1471/Pies-vs-kot
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 145 gości