devonki i moje dwa i kawałek ogona:)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt lis 27, 2009 16:04 Re: Pati i Haus, devonki na tymczasie:) się stresuję ja......

na jednego kota czyli 1, w końcu devonki małe są :wink: i mam już na niego ocieplacz z polaru, jeszcze tylko miseczka ceramiczna z kotkiem i będę miała całą wyprawkę :)
Ostatnio edytowano Pt lis 27, 2009 16:06 przez yogusia, łącznie edytowano 1 raz
pozdrawiam, Agnieszka&Pati

Yoga Kropka Żabcia Gery

yogusia

Od: Pt mar 20, 2009 15:55

Post » Pt lis 27, 2009 16:05 Re: Pati i Haus, devonki na tymczasie:) się stresuję ja......

Hmm.. No u mnie jedynka odpada, bo jest do 5kg, a jedno z moich waży w okolicach tej granicy ;) Mogłabym ewentualnie nad trójką pomyśleć..

Luss

Od: Pt paź 06, 2006 10:06

Post » Pt lis 27, 2009 16:07 Re: Pati i Haus, devonki na tymczasie:) się stresuję ja......

wiesz, moja Yoga waży 4,5kg to do jedynki też wejdzie jakby co, ale ona raczej nie podróżuję, bo my mamy weterynarza, który odwiedza nas w domu, więc transporter nam głównie potrzebny żeby przywieźć Pati z Warszawy

Yoga Kropka Żabcia Gery

yogusia

Post » Pt lis 27, 2009 16:27 Re: Pati i Haus, devonki na tymczasie:) się stresuję ja......

Luss pisze:Szukam sobie transporterka właśnie, znalazłam jakiś co mi się podoba, a tu proszę.. Gosiu, czy Ty kupiłaś na allegro ten Pet Cargo Cabrio? :)

tak:) ( nieustanna inwigilacja?? :D :D kurde teraz juz sobie gaci na allegro nie kupie, bo całe miau będzie wiedziało jakie :lol: )
jak chcesz taki to nie kupuj na allegro:) ja mam hurtownie pod nosem i tam mają po 125zł (za późno sie zorientowałam) wiec moge Ci kupic:) on jest dosyć duży Haus mogłaby tam biegac;) mogę go wraz z Haus "wysłać", on jest na co najmniej dwa koty, mój Mietek teraz luz wchodzi, a Haus to 1/6 Mietka jest...
Ostatnio edytowano Pt lis 27, 2009 16:43 przez gosikbaum, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek Obrazek Obrazek
Koty są stworzeniami skończonymi, reszta świata jest wadliwa, taki jest obiektywny stan rzeczy. Jerzy Pilch
wyprzedaż szafy, zapraszam :)

gosikbaum

Od: Pt sty 30, 2009 21:43

Post » Pt lis 27, 2009 16:39 Re: Pati i Haus, devonki na tymczasie:) się stresuję ja......

to jak się już tak chwalę zakupami to pokażę Wam jaki fajny rękaw dla kota zakupiłam, a właściwie dwa dla Yogi i Pati:
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=833324590
zresztą Yogę można podziwiać na jednym ze zdjęć w aukcji jako zadowoloną klientkę, własciwie wcale z niego nie wychodzi :wink:

Yoga Kropka Żabcia Gery

yogusia

Post » Pt lis 27, 2009 16:44 Re: Pati i Haus, devonki na tymczasie:) się stresuję ja......

yogusia pisze:to jak się już tak chwalę zakupami to pokażę Wam jaki fajny rękaw dla kota zakupiłam, a właściwie dwa dla Yogi i Pati:
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=833324590
zresztą Yogę można podziwiać na jednym ze zdjęć w aukcji jako zadowoloną klientkę, własciwie wcale z niego nie wychodzi :wink:

moje kocury mają taki rękaw, tak, zdecydowanie mają, mają go w nosie;)
Obrazek Obrazek Obrazek
Koty są stworzeniami skończonymi, reszta świata jest wadliwa, taki jest obiektywny stan rzeczy. Jerzy Pilch

gosikbaum

Post » Pt lis 27, 2009 16:45 Re: Pati i Haus, devonki na tymczasie:) się stresuję ja......

a widzisz, czyli to od kota zależy, Yoga jest zachwycona :) mam nadzieję, że Pati się też spodoba

Yoga Kropka Żabcia Gery

yogusia

Post » Pt lis 27, 2009 16:52 Re: Pati i Haus, devonki na tymczasie:) się stresuję ja......

gosikbaum pisze:
Luss pisze:Szukam sobie transporterka właśnie, znalazłam jakiś co mi się podoba, a tu proszę.. Gosiu, czy Ty kupiłaś na allegro ten Pet Cargo Cabrio? :)

tak:) ( nieustanna inwigilacja?? :D :D kurde teraz juz sobie gaci na allegro nie kupie, bo całe miau będzie wiedziało jakie :lol: )

Czysty przypadek, mało takich na allegro, a skojarzyłam nicka :D Serio ;)

gosikbaum pisze:jak chcesz taki to nie kupuj na allegro:) ja mam hurtownie pod nosem i tam mają po 125zł (za późno sie zorientowałam) wiec moge Ci kupic:) on jest dosyć duży Haus mogłaby tam biegac;) mogę go wraz z Haus "wysłać", on jest na co najmniej dwa koty, mój Mietek teraz luz wchodzi, a Haus to 1/6 Mietka jest...

A jesteś w ogóle z niego zadowolona? Bo ja tu na necie czytam peany na jego cześć i nie wiem czy im wierzyć :)
Mi by się właśnie taki dwukoci przydał, bo mój jest malutki i się w nim nie mieszczą i jak coś, to muszę je na raty wozić.

Luss

Post » Pt lis 27, 2009 18:15 Re: Pati i Haus, devonki na tymczasie:) się stresuję ja......

mam go w użytkowaniu od ok 6 godzin, wiec..... ale byłam przed chwilą u weta z Mietkiem po ostatnie zaświadczenie i transporter ok, jest obszerny, szeroki na dwa koty spokojnie łatwo sie otwiera zarówno z przodu jak i od góry, kot widzi co sie dzieje bo drzwiczki sa przezroczyste, ma tez pasek na ramię, jest dość lekki bez kota, jak na razie spoko.

dziewczyny dostały ORIDERMYL na świerzb i leczymy dalej.
Obrazek Obrazek Obrazek

gosikbaum

Post » Pt lis 27, 2009 18:23 Re: Pati i Haus, devonki na tymczasie:) się stresuję ja......

gosikbaum pisze:mam go w użytkowaniu od ok 6 godzin, wiec..... ale byłam przed chwilą u weta z Mietkiem po ostatnie zaświadczenie i transporter ok, jest obszerny, szeroki na dwa koty spokojnie łatwo sie otwiera zarówno z przodu jak i od góry, kot widzi co sie dzieje bo drzwiczki sa przezroczyste, ma tez pasek na ramię, jest dość lekki bez kota, jak na razie spoko.

Nie no, nie spodziewałam się informacji o wytrzymałości materiału w takim czasie ;)
Fajnie, że lekki, bałam się, że przy tej wielkości może trochę ważyć.
Chyba się zdecyduję..

gosikbaum pisze:dziewczyny dostały ORIDERMYL na świerzb i leczymy dalej.

A termin sterylki ustalony przy okazji? :)

Luss

Post » Pt lis 27, 2009 18:24 Re: Pati i Haus, devonki na tymczasie:) się stresuję ja......

a jak tez świerzb, są postępy?

Yoga Kropka Żabcia Gery

yogusia

Post » Pt lis 27, 2009 18:25 Re: Pati i Haus, devonki na tymczasie:) się stresuję ja......

Oj nie dajemy Ci spokoju :D

Luss

Post » Pt lis 27, 2009 18:35 Re: Pati i Haus, devonki na tymczasie:) się stresuję ja......

Luss pisze:Oj nie dajemy Ci spokoju :D

no właśnie..... :cry:
termin nie, bo byłam u innego weta, wiedziałam że Luśka dostaje Oridermyl no to wydębiłam dla moich dziewczyn bo w uszach chodoffla nadal:(

yogusia pisze:a jak tez świerzb, są postępy?

tak, rośnie;)

Baby bo zapomnę kota na wystawę zapakować!!!

jak z tym transporterem??;)
Obrazek Obrazek Obrazek

gosikbaum

Post » Pt lis 27, 2009 18:43 Re: Pati i Haus, devonki na tymczasie:) się stresuję ja......

Ty już jedź na tę wystawę, jutro Cię pomęczymy

Yoga Kropka Żabcia Gery

yogusia

Post » Pt lis 27, 2009 20:42 Re: Pati i Haus, devonki na tymczasie:) się stresuję ja......

dobra, juz jestem spakowana (co jeszcze?? co jeszcze?? 8O )
można mnie męczyć;)
ale za chwile, teraz ide dziewczyny pomęczyć :twisted:
Obrazek Obrazek Obrazek

gosikbaum

[poprzednia][następna]