jolabuk5 pisze:tak, oczywiście wysłaćBardzo dziękuję!
![]()
![]()
![]()
Lucascu, jesteście z Julkiem niezawodnymi strażnikami interesów biednych kotków Joli Dworcowej! Dziękuję
Ciociu

Dzisiaj ostatni dzień urlopu Dużej i ....

Lucas i Julek
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jolabuk5 pisze:tak, oczywiście wysłaćBardzo dziękuję!
![]()
![]()
![]()
Lucascu, jesteście z Julkiem niezawodnymi strażnikami interesów biednych kotków Joli Dworcowej! Dziękuję
Nul pisze:Rzeczywiście nietypowo!
jolabuk5 pisze:Bardzo się cieszę![]()
![]()
jolabuk5 pisze:To wspaniale! Czyli zostałaś wprowadzona głębiej w cudowną krainę dźwiękówA czego się uczyłaś? Śpiewu? Gry na jakimś instrumencie?
Ja tylko 2 lata, jako 6-7-latka chodziłam do ogniska muzycznego.
jolabuk5 pisze:Też się uczyłam gry na pianinie. Ale nic nie zapamiętałamJako 50-latka nauczyłam się sama grać ze słuchu na elektronicznym pianinku - prawą ręką melodię, a lewą dobieram akord. Oczywiście wszystko transponuję sobie do C-dur lub c-moll.
A śpiewać zawsze uwielbiałam
lucas 2014 pisze:jolabuk5 pisze:Też się uczyłam gry na pianinie. Ale nic nie zapamiętałamJako 50-latka nauczyłam się sama grać ze słuchu na elektronicznym pianinku - prawą ręką melodię, a lewą dobieram akord. Oczywiście wszystko
transponuję sobie do C-dur lub c-moll.
A śpiewać zawsze uwielbiałam
Spiew w "podstawowce" solowy był... "ok" ale ja bardzolubilam matematyke. Liczby♥️♥️
Lucas 2014
lucas 2014 pisze:Mnie niestety bardzo dawno temu sytuacja socjalna .... przyziemila.![]()
Lucas 2014
Ale... podobno nie ma tego zlego coby na dobre nie wyszło.![]()
Lucas 2014
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 27 gości