Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
izaA pisze:Jeśli opiekunka kotek się zgodzi, obie jadą do Dorki
izaA pisze:Witam...da się przeżyć, w końcu 5 godzin snu to niemałoDostałam SMS-a, że są już na miejscu...ja też zazdraszczam jej tego wyjazdu, ale tak pozytywnie...mój Boże, co się porobiło, ja pierwszy raz leciałam samolotem mając kilkanaście lat...a teraz...oj...Michał w niedzielę po egzaminie 6-klasistów wyjeżdża na wymianę wewnątrzunijną ze swojej szkoły na tydzień do Paryża. Jedzie 15 osób ze szkoły...1 kwietnia Piotrek leci do Insbrucka, a ja wyjeżdżam w końcu do tego Budapesztu na 4 dni i jestem kierownikiem wyprawy...przypomnijcie swoje sugestie na prezent z Polski? Padała propozycja albumu z fotografiami oraz słodycze wedla - ptasie mleczko i torcik wedlowski...alkohol chyba nie przejdzie, no nie wiem...jakoś chyba za mało się znamy
izaA pisze:Założyłam wątek na kociarni, gowa boli, tyle propozycji...dobrze, że to nie ja muszę wybierać...to będzie domek wychodzący, więc właściwie Agatka pasuje od razu, Dorka ma zablokowaną stronę w pracy, ale przez telefon powiedziała - wezmę ją...nawet nie widząc. Agatce grozi schronisko, jest w lecznicy, po sterylce, ma 4 lata...
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=73255
izaA pisze:..więc w samo południe położyliśmy się wszyscy spać...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 53 gości