Modrzewiowi pogoda i zimno w wychodzeniu przeszkadza o tyle, że jak już serio był mróz i śnieg to wychodził na góra pięć minut i wracał. Takie warunki jak teraz mu nie straszne. Pozdrawiam również.
--- Każdy ma takiego kota, na jakiego sobie zasłużył.
A jednak nie będzie zdjęć podkrzaczkowych. Modrzewiowi się odwidziało wychodzić w dzień z domu. Wychodzi w nocy, zawsze gdzieś tak między 9 a 12, bo wtedy może spotkać kolegów. Ale i tak dłużej niż 15 minut na nich nie czeka. No i z tego zimna się strasznie nakolankowo-przykaloryferowy zrobił.
Zdjęcia już są, nie ma się o co niecierpliwić. Nosek też będzie, wielkie oczyska nawet będą.
Femka pisze:Modrzew mądry kot. Przeczeka na kolankach do wiosny. Poczekamy na fotki podkrzaczkowe
Kurde, już chyba za późna pora dla mnie. Przeczytałem tekst o kolanach i się zacząłem zastanawiać, gdzie kot ma kolana, jak wygląda klęczący kot i dlaczego będzie musiał klęczeć aż do wiosny. Dopiero potem załapałem o co chodzi.
Zdjęć podkrzaczkowych na 100% aż do wiosny nie będzie - krzak na zimę został wycięty. Modrzew został pozbawiony swojego miejsca na podwórku, więc siedzi tam jeszcze krócej niż do tej pory. Dziś byli goście i Modrzew cały dzień przesiedział w pokoju pod kołdrą. Dopiero jak się uspokoiło to wyszedł i chwilę latał jak głupi, zrobił sobie drapak z oparcia tapczanu, aż w końcu odespał sobie stresy całego dnia. Teraz leży u mnie na kolanach i dalej śpi.
Zdjęcia:
Tym razem z opóźnieniem oglądam fotki. Ale wcale nie jestem zaskoczona brakiem zainteresowania Modrzewia podwórkiem. Wcześniej kilka razy wykazał się wybitną inteligencją Bardzo ładne fotki. Kocyk, poduszeczki... Jeszcze rozpalony kominek i będzie komplet
We środku. Niestety ogień okazał się za mało jasny jak na możliwości mojego aparatu i zdjęcie nie wyjszło. A drugi raz do piwnicy nie polezę, bo tam zimno.