Simbo&Sarabi 2-zdjęcia dueciku strona 93

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon maja 14, 2007 11:46

:lol: :lol: :lol:
Obrazek Polska - katolska oraz kibolska

Kicorek

Od: Pon sie 30, 2004 9:47

Post » Pon maja 14, 2007 11:56

:lol: :lol: :lol:
swoją drogą byłby to niezły widok - kilka osób - każda z paczką suchego lub kilkoma puszkami pod pachą idący na imieniny
Obrazek + Arctica Obrazek

czarna.wdowa

Od: Śro lip 26, 2006 12:51

Post » Pon maja 14, 2007 12:07

Pomysł niezbyt nowy :oops: ale zwykle stosowany na ślubach...dostosowałam do istniejących warunków :twisted:

izaA

Od: Nie wrz 25, 2005 14:09

Post » Pon maja 14, 2007 12:18

Spotkałam się na ślubach z maskotkami, ksiażeczkami i innymi rzeczami dla domów dziecka
zresztą na zbliżającym się powoli ślubie mojego brata też ma być to zaznaczone na zaproszeniach

Wersji z jedzeniem dla kotów nie widziałam :oops: chociaż mogłoby to być ciekawe i oryginalne :lol:

czarna.wdowa

Post » Pon maja 14, 2007 12:21

Ja widziałam - było kocie i psie papu, pewnie dla jakiegoś schroniska.
To było na ślubie, w wersji imieninowej jeszcze nie spotkałam 8)
Obrazek Polska - katolska oraz kibolska

Kicorek

Od: Pon sie 30, 2004 9:47

Post » Pon maja 14, 2007 13:20

Zawsze musi być ten pierwszy raz 8)
Chociaż znając moje potfory wiekszość dobrego papu wylądowałaby w ich przepastnych brzucholach
wydarte bardziej lub mniej dobrowolnie :roll: a biedne bezdomniaczki obeszłyby się smakiem :(

czarna.wdowa

Post » Pon maja 14, 2007 16:54

to ja sie pochwalę- jutro Franiu idzie do "spa" :D czyli strzyżenie i pranie pod narkoza- pełna relaksacja.
Obrazek ObrazekObrazek
Franek & Rysia
Zabezpieczenia okien i balkonów 3miasto- R E A K T Y W A C J A.

rambo_ruda

Od: Pon maja 15, 2006 16:53

Post » Pon maja 14, 2007 17:20

rambo_ruda pisze:to ja sie pochwalę- jutro Franiu idzie do "spa" :D czyli strzyżenie i pranie pod narkoza- pełna relaksacja.

kota zaniedbałas :twisted: Sa takie filcaki,grzebienie z ostrzem do rozcinania filcu,moze to dałoby sie uzyc zamiast golenia? :roll: Ja nie zwazam na protesty kociastych i je czesze,dzis majusia była u weta,na szczescie wyniki moczu w normie,zadnych struwitow nie mamy.Za to biedna sie zestresowała,poczekalnia była pelna psow,niektore szczekały,a maja biedna wcisneła sie w kontenerek,przytuliła do jednej ze scian i tak siedziała...cała sie trzesła,jak ja wziełam na rece to czasem jakis pies podszedł i ja polizał albo powachał ona biedna tylko sie bardziej wtulała,zadnego sykniecia,nic 8O za to na koty syczała :roll:

kasia essen

Od: Czw gru 15, 2005 9:19

Post » Pon maja 14, 2007 20:29

ja usilnie usiłuje wyczesywac i wycinać poszczególne kołtuny, ale ma dwa takie, na tyłku i na jajkach, nie da sobie wyciąć po prostu. a teraz 2 tygodnie mnie nie było, chłopak mój z nimi podmieszkiwał pare razy go wyczesał ale za dużo to nie dało. jeśli się da, nie ogole go na zero, bo jak on bedzie wyglądać :S
Obrazek ObrazekObrazek
Franek & Rysia
Zabezpieczenia okien i balkonów 3miasto- R E A K T Y W A C J A.

rambo_ruda

Od: Pon maja 15, 2006 16:53

Post » Pon maja 14, 2007 20:37

prawie jak mój baks :wink: ale on miał kłopoty skorne po antybiotykach :roll:

kasia essen

Post » Wto maja 15, 2007 8:44

nawiazujac do tych karm w prezencie, to ja sie pochwale mysleniem praktycznym...

w grudniu, kiedy wiedzialam, ze wezme kota (ale jeszcze nie wiedzialam jakiego), to poprosilam na imieniny o transporter :lol:
dostalam. wypchany cukierkami, wiec i praktycznie bylo i dla brzucha milo :mrgreen:

Dagmara

Od: Nie gru 31, 2006 9:37

Post » Wto maja 15, 2007 8:54

Dagmara pisze:nawiazujac do tych karm w prezencie, to ja sie pochwale mysleniem praktycznym...

w grudniu, kiedy wiedzialam, ze wezme kota (ale jeszcze nie wiedzialam jakiego), to poprosilam na imieniny o transporter :lol:
dostalam. wypchany cukierkami, wiec i praktycznie bylo i dla brzucha milo :mrgreen:

ja dwa lata temu dostałam od przyjaciela na mikolajki zapakowana kocia kryta kuwete z opakowaniem zwirku w srodku

kasia essen

Post » Wto maja 15, 2007 9:09

o patrzcie się jakich macie domyślnych znajomych-moi nie wpadają na takie pomysły :?

Wczoraj byliśmy z dwoma futrami na spacerze
w związku z tym mam na dekolcie 3 piękne szramy - bo rączki były niedobre :evil:
Simbutek polował na gołębie, wędrował po całym podwórku i pasł się na trawie
a Sarabka wspinała się na drzewa i cały czas gadała i gadała i gadała :D
Po przyjściu do domku różowy skonsumował kolację i udał się na zasłużony odpoczynek
a dżunglak biegał od drzwi do okna popiskując że chce wyjść bo jeszcze jest jasno :roll:

PS wieści z życia palmy
Kilka listków jest podziurawionych i poszarpanych ale wygląda na to że chyba sie dogadali :lol:

czarna.wdowa

Post » Wto maja 15, 2007 9:50

sami sie nie domyslili,zazyczyłam sobie 8)

kasia essen

Post » Wto maja 15, 2007 9:55

kasia essen pisze:sami sie nie domyslili,zazyczyłam sobie 8)

ja tez, nie dosc, ze powiedzialam, to jeszcze palcem pokazalam, zeby koloru nie zmienili :lol:

Dagmara

Od: Nie gru 31, 2006 9:37

[poprzednia][następna]