No właśnie, dlatego tych "Mózgowych" norm nie brałabym sobie za bardzo do sercaGeorg-inia pisze:10-15 tys/ul? w mojej "mądrej książce" jest od 5,5 nawet do 19 tys...

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
No właśnie, dlatego tych "Mózgowych" norm nie brałabym sobie za bardzo do sercaGeorg-inia pisze:10-15 tys/ul? w mojej "mądrej książce" jest od 5,5 nawet do 19 tys...
gosiaa pisze:Oj no to cieszę się że się w końcu trochę uspokoiłaś, na spokojnie przestawiać kota na właściwe jedzenie, za jakiś czas badania, wszystko będzie dobrze
Georg-inia pisze:Agusiaw, padło tu dużo mądrych stwierdzeń, ja -wynika z tego - nie jestem mądra, bo moje koty jedzą suche, bo znam wiele takich kotów, które jadły nawet whiskasa i dożyły pięknego wieku 20 lat, ale przede wszystkim uważam, że każdy organizm jest inny. Tak jak z ludźmi, jeden pije i pali jak smok i dożywa 90 lat, a drugi odżywia się zdrowo, nie pije, nie pali i umiera na raka w wieku lat 30...
mój Georg je w ogóle mało, nie wiem skąd się wzięło ponad 6 kg kota... jest żylasty wręcz, taki nabity. Klemens jest tłusty, waży za dużo, wiem, tym bardziej, że prawie nie ma płuc...
mniejsze zapotrzebowanie Bazyla na jedzenie może wynikać nie tylko z choroby, może też mieć na to wpływ stres
nie dajmy się zwariować, naprawdę...
Georg-inia pisze:nie dajmy się zwariować, naprawdę...
jerzykowka pisze:Cieszę się, że u Bazylek ma się dobrze i przekonał się, że mokra karma też jest niczego sobie![]()
Jeśli chodzi o zalecane ilości karmy, to raczej są to życzenia producentaMoja banda nigdy tej normie nie sprostała i całe szcęście, bo pewnie zamiast chodzić, koty mogłyby się tylko kulać
![]()
Kciuki za Bazylka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości