"I tak człowiek trafił na kota"III ZŁOTY SMOK ODSZEDŁ [*]

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie cze 15, 2014 16:32 Re: "I tak człowiek trafił na kota" III

Udziabie czy nie udziabie, ważne - że jest :1luvu:

Spilett

Od: Śro wrz 25, 2013 14:57

Post » Nie cze 15, 2014 16:33 Re: "I tak człowiek trafił na kota" III

Ponurzasty Atos?
Jakoś nie zauważyłam - byłeś u mnie bardzo rozmowny i uśmiechnięty :D
Rodzina Cię wciąż wspomina, szczególnie ojciec - dla niego byłeś zaskoczeniem - przyjechał normalny (wg jego miary ;) ) facet i kota brał dla siebie z własnej nieprzymuszonej woli :ryk:
Obrazek

Avian

Od: Śro lip 05, 2006 13:15

Post » Nie cze 15, 2014 16:34 Re: "I tak człowiek trafił na kota" III

Bo to z reguły my, baby jesteśmy kociarami :D co widać choćby po użytkownikach miau :D

Spilett

Od: Śro wrz 25, 2013 14:57

Post » Nie cze 15, 2014 16:39 Re: "I tak człowiek trafił na kota" III

O, a tu moja Pyśka po internetach lata 8O
Kocie oczy niezaleznie jakiego koloru mają w sobie wiele magii, zwłaszcza kota rozmruczanego maślane oczy...kocham :)
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Nie cze 15, 2014 17:55 Re: "I tak człowiek trafił na kota" III

To miłe Avianko, że pamiętacie. Do tego to już był trzeci kot. Pojęcie ludzkie przechodzi jaki on się proludzki zrobił. 8O Zupełnie nie przypomina włóczykija z działek. Domu mu było trzeba i człowieka na codzień. Teraz w każdej chwili pokazuje, że mu dobrze. Urządza rajdy z Bercikiem i uwaga! Uwaga! Zawsze brał potulnie w dziób od Odisia, a wczoraj go pogonił. Mężnieje nam chłopak. :) A jak mruczy, jak mruczy!
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
A bo widzisz Spilett, tak jakoś wyszło - one po prostu do mnie przyszły. Jednakże paru mężczyzn to tu jest, nie każdy chce zadawać szyku z amstaffem. :)
Obrazek Obrazek

Koty roznoszą ludziom po świecie światełka. Małe, grzejące płomyczki. Kiedy gasną, wokół robi się ciemno i zimno...
Czy z kotami się idzie przez życie? Skądże! Z kotami przez życie się tańczy!

Nigdy nie wiesz, kiedy dopadnie Cię nienawiść. Nigdy nie wiesz, kiedy spotka Cię przyjaźń.

Villentretenmerth

Od: Pon sie 27, 2012 17:47

Post » Nie cze 15, 2014 18:54 Re: "I tak człowiek trafił na kota" III

Ale większość z kobitek, na forum piszących, jednak ma jakiś facetów, którzy - skoro mieszkają z nami, to i z kotami naszymi. Ino do pisania nieskorzy...

Megana

Od: Śro gru 31, 2008 1:14

Post » Nie cze 15, 2014 19:06 Re: "I tak człowiek trafił na kota" III

Może uważają, że napisać coś z uczuciem o kocie, albo wiersz o nim - to niemęskie?
Tuwim jednakże był mężczyzną, a Majakowski to już piorunami walił...
Nie, żebym się porównywał, skądże! Przykład taki.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Kocham swoje koty i nie wstydzę się tego. To moja rodzina.
Ostatnio edytowano Nie cze 15, 2014 19:08 przez Villentretenmerth, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek Obrazek

Koty roznoszą ludziom po świecie światełka. Małe, grzejące płomyczki. Kiedy gasną, wokół robi się ciemno i zimno...

Nigdy nie wiesz, kiedy dopadnie Cię nienawiść. Nigdy nie wiesz, kiedy spotka Cię przyjaźń.

Villentretenmerth

Post » Nie cze 15, 2014 19:07 Re: "I tak człowiek trafił na kota" III

Megana pisze:Ale większość z kobitek, na forum piszących, jednak ma jakiś facetów, którzy - skoro mieszkają z nami, to i z kotami naszymi. Ino do pisania nieskorzy...

Mało tego, czasem mają sporo większego świra na ich punkcie i lepiej się z nimi dogadują - jak mój np....
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Nie cze 15, 2014 19:09 Re: "I tak człowiek trafił na kota" III

No i mój takoż.
Ale kiedy on, biedaczysko ma pisać, jak ktoś na te kilkanaście kotów i psów zarobić musi...?

Megana

Post » Nie cze 15, 2014 19:10 Re: "I tak człowiek trafił na kota" III

Villentretenmerth pisze:Może uważają, że napisać coś z uczuciem o kocie, albo wiersz o nim - to niemęskie?
Tuwim jednakże był mężczyzną, a Majakowski to już piorunami walił...
Nie, żebym się porównywał, skądże! Przykład taki.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Kocham swoje koty i nie wstydzę się tego. To moja rodzina.

Co do Tuwima to bym się wahała, ale Majakowski może Ci obiady gotować. :twisted:

Megana

Post » Nie cze 15, 2014 19:15 Re: "I tak człowiek trafił na kota" III

A bo chłop rzadko świruje, ale jak już, to na cały gwizdek.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
...Majakowski może Ci obiady gotować.
8O 8O 8O
A cóż Ci się tak spodobało?
Obrazek Obrazek

Villentretenmerth

Post » Nie cze 15, 2014 19:38 Re: "I tak człowiek trafił na kota" III

Oj, nie, że w sensie Vil...itd "wielkim poetom jest"
W sensie, że masz niezły styl pisania.
Ogólnie.

Megana

Post » Nie cze 15, 2014 20:28 Re: "I tak człowiek trafił na kota" III

To przedziwne. Ja zawsze czytałem, dużo, nigdy nie próbowałem pisać. Dopiero koty zainspirowały. :)
Obrazek Obrazek

Villentretenmerth

Post » Nie cze 15, 2014 22:57 Re: "I tak człowiek trafił na kota" III

shira3 pisze:
Megana pisze:Ale większość z kobitek, na forum piszących, jednak ma jakiś facetów, którzy - skoro mieszkają z nami, to i z kotami naszymi. Ino do pisania nieskorzy...

Mało tego, czasem mają sporo większego świra na ich punkcie i lepiej się z nimi dogadują - jak mój np....

no mój też :D jak tych burasów niańczy , przytula, gada do nich słodziej niż do mnie...

Ale w swoim rodzinnym domu to chyba się do tego nie przyznaje ...

izka53

Od: Śro wrz 29, 2010 13:54

Post » Pon cze 16, 2014 2:35 Re: "I tak człowiek trafił na kota" III

Marudnik robi się coraz grubszy. Odiś utrzymuje sylwetkę sprintera. Bercik trochę gorzej, ale jeszcze da się patrzeć. A ten żarłoczny potfur tylko je i śpi. Kot pełen szczęścia. Chyba zacznę go karmić osobno, bo podjada Kamratów. Już wygląda jak sumita. Tylko tego pasa nie ma. :evil:
Obrazek Obrazek

Villentretenmerth

[poprzednia][następna]