Edyszka pisze:Ale teraz przynajmniej wiem czemu Tosiu tylko o jedzeniu myśli... i spaniu
Tjaaa... musiał nam to facet wytłumaczyć

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Edyszka pisze:Ale teraz przynajmniej wiem czemu Tosiu tylko o jedzeniu myśli... i spaniu
Edyszka pisze:Tylko facet, pozbawiony.... traci sens życia
NatjaSNB pisze:
solarie pisze:
Kurczę, jak Ci się tyle razy udaje te jęzorki w taki świetny sposób uchwycić! Zazdraszczam.U mnie w 90% przypadków to tylko rozmazana różowa plama na zdjęciu.
NatjaSNB pisze:Mój mąż marzył o kocie... a potem poczytał (zapewne na miau) i się uparł, że albo dwa koty albo wcale
![]()
Znaleźliśmy hodowlę blisko, akurat był miot 3 kociaków i jedna panna była już zarezerwowana... nam zostały te 2 brzdące... najlepsze i najpiękniejsze na świecie oczywiście
Ewa L. pisze:NatjaSNB pisze:Mój mąż marzył o kocie... a potem poczytał (zapewne na miau) i się uparł, że albo dwa koty albo wcale
![]()
Znaleźliśmy hodowlę blisko, akurat był miot 3 kociaków i jedna panna była już zarezerwowana... nam zostały te 2 brzdące... najlepsze i najpiękniejsze na świecie oczywiście
To wielkie brawa za męża - udał ci się chłopina!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 123 gości