Moderator: Estraven
Ewa L. pisze:Cudne futerka![]()
![]()
Wygląda jakby miałą małą głowe a wielkie ciało. 
Marcyśka pisze:Ewa L. pisze:Cudne futerka![]()
![]()
Alka się zabawnie rozłożyłaWygląda jakby miałą małą głowe a wielkie ciało.
Potem razem odpoczywały w tunelu
Później zasadzę trawkę,tylko oby Kropka nie zbiła miski bo już dzisiaj biegając strąciłą doniczkę.A wycieraczka przed kuwetę pięknie się prezentuje

♥ 
NatjaSNB pisze:Fajowe prezenciki! I wycieraczkę widzę![]()
![]()
Bellemere pisze:Ale mają zabawę! A Kropcia tak zawzięcie grzebie w tej pierwszej zabawce z piłeczkąi bardzo ładna ta podkładka pod kuwetę.
ALbo tez tak było ,że wlazła do tunelu i w nim siedząc bawiłą się zabawką Milena_MK pisze:ooo jakie fantastyczne akcesoriapowiedz mi, czy te zabaweczki tzw. inteligentne zdają egzamin, ponieważ widzę u Ciebie te tunele (no ten taki dłuuuugi gdzie kotek ma sobie łapką kuleczkę turlać czy coś) i się zastanawiam, czy nie kupić. widziałam filmik, gdzie dwa kotki się tym bawiły, ale to byłfilmik reklamowy. zastanawiam się, jak to jest z rzeczywistości.
Tą myszkę która tam stoi można odczepić i bawic się osobno z kotem.Jeśli chodzi o sam tunel jest dość interesujący dzięki kulce która jest w środku,dodatkowo sa w niej takie małe kulki które poruszane przez koty wydają dźwięki.Dzięki temu kotkowi jeszcze bardziej się to podoba Bellemere pisze:Jakie mordki, jak Ty im robisz zdjęcia z tak bliska?
Moja to od razu zwiewa...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Google [Bot] i 9 gości