Moderator: Estraven

Anna61 pisze:JaEwka pisze:Uuuu ale masz super balkon - taki szeroki. ZazdraszczamMoje koty nawet wychodzić nie mogą no chyba że na szelkach bo administracja wiercić nam nie pozwoliła a nie dyskutowałam z nimi bo i tak to mieszkanie wynajmujemy więc jakoś to przetrwamy.
Ale balkon jest zabudowany.
Anna61 pisze:A mnie tak bardzo brakuje biednej Madziulki, mojego słoneczka, mojego dzieciątka....viewtopic.php?f=1&t=116775&start=915&hilit=kotka+w+lecznicy+u+CoolCaty

Gibutkowa pisze:Ona tu gada?

BOZENAZWISNIEWA pisze:"Ciociu Aniu!Chciałam powiedziec ,że bardzo dobrze robi mi sie do kuwetek jakie wysłałaś do mojej pańci...Coraz mniej narzeka,ze szczocham poza kuwetką.Spodobały mi sie bardziej Twoje niz te co miałamZaliczam wszystkie od Ciebie,co moja pańcia ze zdumieniem zauważa od kilku dni-A poza tym jestem chyba bardzo szczesliwa w tym domku,bo juz sie pańci nie boje i spie z nia codziennie w łózeczku,coraz blizej jej podusi...a ona(pańcia)czasami to mnie dotyka...Wszystko widze i nie uciekam,ale wtedy wybałuszam moje piekne oczyska i pańcia zabiera swoje łapy,zebym nie uciekła
-dziekuje Cioci-Abbusia"
i nie przysparzaj już problemów kuwetkowych swojej Pańci.
mb pisze:Smutno bardzo, że nie ma już Madzi![]()
Malutkie biedactwo

Użytkownicy przeglądający ten dział: Lifter i 18 gości