słodziaczek
całe szczęście, że to tylko pojedyncze pchły
a co do pakowania to poczekaj tylko, aż Pixie pozbędzie się tego kubraczka .. zobaczysz wtedy jak ona ładnie pakuje paczki
Moderator: Estraven
i tak kolorystycznie dobrany pod futerko
Tylko oczy mówią ale mnie urządziłaś peate pisze:słodziaczek![]()
całe szczęście, że to tylko pojedyncze pchły
a co do pakowania to poczekaj tylko, aż Pixie pozbędzie się tego kubraczka .. zobaczysz wtedy jak ona ładnie pakuje paczkipotrafi tak wyjątkowo artystycznie 'udekorować' papier
jasdor pisze:A kubraczek ślicznyi tak kolorystycznie dobrany pod futerko
Tylko oczy mówią ale mnie urządziłaś
widzisz co zrobiłaś biednemu kotu? Nie będę się ruszać ! Nie będę biegać! To przez Ciebie jestem uwięziona w tej zbroi
Poczekaj, niech mnie tylko z tego pancerza wyjmą....
karola7 pisze:He he. Ona jest grzeczna i tego się trzymajmy.
peate pisze:
widać powietrze w Łodzi bardziej jej służy
a właśnie przed chwilą dostałam zaświadczenie ... i dziękuję bardzo, ale te gratisy, Karola, były na prawdę nie potrzebne
nie mniej jednak i tato i koty są baaaardzo zadowolonejuż spałaszowali prawie wszystko
![]()
jeszcze raz dziękujemy
jasdor pisze:
Solo było gorzej, ale wypróbowałam wszystkie możliwe sposoby i u mnie najlepiej sie sprawdzało dopadanie kota podczas spania. Siadałam na niej prawie, podnosiłam łebek do góry i też od tyłu kropiłam do oczka.

karola7 pisze:Przyznam, że " na śpiącego " jeszcze nie próbowałam, właśnie się położyła, więc niech trochę przyśnie mocniej to zobaczymy co się da zrobić.
Jak była mniejsza, mniej zwinna to wszystko szło łatwiej, a teraz to trzeba trochę się namęczyć. Ciekawa jestem jak mi pójdzie z syropem, bo wet zalecił wczoraj podawanie jej również Imunoglukenu - rano, na czczo, ciekawe czy będzie chętna na niego dobrowolnie czy też pańcia będzie najpierw miała poranną rozgrzewkę. Dziś kupiłam, jutro będę dawać pierwszy raz, zobaczymy jak to wyjdzie
.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 14 gości