Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
BarbAnn pisze:wybaczone jest
Srebek czasem się zachowuje jak kojot ze strusia pędziwiatra
dziwi się grawitacji
A psinka bambaryłka miała naprawdę dobre zycie pomimo tego że na tym forum demonizuje się wieś
BarbAnn pisze:różne są wsie
Ech, gdybym miała/znała bezpieczny dom na wsi z zapleczem typu pełna myszy i siana stodoła, to bym tam wydała Miśkę.Bez oglądania się na jojdy że na wsi się straci/zgubi i wogóle wieś to samo zuo.
Bo jesli kot który jest ze mną rok na mój widok ucieka tak, że się od kociopółki odbija, bo leci bez patrzenia byle się wbić pod łózko, to znaczy że chyba nie chce mieć człowieka na własność. Albo mieć ale w bezpiecznej odległości.
Mnie się serce kraje jak ona przy -19 siedzi w doniczce na balkonie i patrzy w dal.Nie uważam że robię dobrze trzymajac ją w domu.
Wogóle nie uważam.
Nie krzywdzę jej.Nie biję.Ja po prostu mam ochotę mieszkać w swoim domu i nie wyprowadzę się z niego tylko dlatego że kot się mnie boi
Może jestem doopa nie oswajacz ale ambicji nie mam bycia nalepiokiem i udawac ze mozliwe są rzeczy niemożliwe
BarbAnn pisze:Już się świeci zielone światełko
Ale tablice mam zdemontowane z przyczyn formalnychTaki suodki odprysk porozwodowy bo czemu ma mi byćdobrze no czemuż ach
BarbAnn pisze:różne są wsie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, ewar, zuza i 55 gości