Moderator: Estraven
malinka1 pisze: Więc Andy pojedzie w transporterku, ten pan mieszka gdzieś "koło siódemek" tak nazywają łodzianie to miejsce, nie wiem o co chodzi, ale myślę, że podjedzie pod Twoją pracę. Dałam mu już telefon do Ciebie, a Tobie napiszę na pw jego namiary. Pan wyjedzie w piątek po śniadaniu, śniadanie o 8 ej z Orońska , do Orońska kiciusia dowieziemy rano przed pracą (ta praca we wszystkim tylko przeszkadza) Na pewno będzie mocno zestresowany. Aniu, czy będziesz miała w pracy transporterek, żeby go przełożyć? Bo ja sieję transporterki, jeden jest w Warszawie do zwrotu, drugi pożyczony, ten też będzie kolegi z Orońska.
sherina pisze:doczytałam, super![]()
czy allegro, które zrobiłam ma wisieć nadal?
kontynuować ogłoszenia?
teraz będą inne dane kontaktowe..
sherina pisze:doczytałam, super![]()
kontynuować ogłoszenia?
) złożyli nam dzisiaj kurtuazyjną wizytę i przywieźli dla nowego domownika zabawkę - trzy myszki na sprężynkach na puchatej podstawce. Moje koty już zrobiły test - myszki są the best pisiokot pisze:sherina pisze:doczytałam, super![]()
kontynuować ogłoszenia?
Sherina, zostaw ogłoszenie, niech wisi, jakby co to dasz namiar na mnie. Niech mały będzie ogłaszany też na woj. mazowieckie. Jak się dobry domek trafi to transport znajdziemy![]()
Ja zrobię ogłoszenie na Łódź.
Mogę sobie wykorzystać Twoje ogłoszenie ? Tytuł i część treści jeśli pozwolisz.
malinka1 pisze:uważajcie przy przekładaniu go, żeby się czegoś nie wystraszył. Najlepiej w samochodzie albo w pomieszczeniu
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016 i 15 gości