maggia pisze:
Dziś jadę do Dali odwiedzić koteczka z Gdańska. Mieliśmy go zawieźć w piątek do nowego domu a tu nic z tego. Chory jest bidulek.
Właśnie wczoraj czytałam temat o nim i widziałam zdjęcie z krewką z noska. Biedny kocio

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
maggia pisze:
Dziś jadę do Dali odwiedzić koteczka z Gdańska. Mieliśmy go zawieźć w piątek do nowego domu a tu nic z tego. Chory jest bidulek.
Mereth pisze:maggia pisze:
Właśnie wczoraj czytałam temat o nim i widziałam zdjęcie z krewką z noska. Biedny kocio
cassidy pisze:bry
catawba pisze:dzień dobry![]()
ugłaskaj koteczka od nas
magdaradek pisze:no no to nawet i foxtrota się udaje tańczyć?? a to nie jest prosty taniec, więc gratuluję.
A jak samopoczucie Madziu? Może jak się wypociłaś w tańcu to i dobrze, katarek szybciej minie
A jak kociaste się mają?
maggia pisze:catawba pisze:dzień dobry![]()
ugłaskaj koteczka od nas
Którego?
catawba pisze:maggia pisze:catawba pisze:dzień dobry![]()
ugłaskaj koteczka od nas
Którego?
najlepiej wszystkie
ale konkretnie mi chodziło o tego dali
Hannah12 pisze:O to Wy już eksperci w tańcu towarzyskim. Tyle kroków już znacie - brawo.
magdaradek pisze:Madziu tańczyłam kiedyśtroszkę się znam na tańcach. Zawsze wolałam latynoskie (szczególnie rumbę i jiva). A Ty które wolisz?
Na Twoją Polę to ja się napatrzeć nie mogę. Tak idealnie białe futerkochmurka taka, obłoczek...
Nie ujmując urodzie Ciupulki oczywiście, ale ta biel jest poprostu zachwycająca
A czy koteczka słyszy? Bo chyba niekiedy białe koty są obciążone głuchotą. Tak czytałam. Szczególnie te niebieskookie.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 34 gości