Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Lemoniada pisze:Przybyłam i ja na własne oczy zobaczyć to nowe cudoTo środkowe zdjęcie w podpisie jest przepiękne.
maggia pisze:Lemoniada pisze:Przybyłam i ja na własne oczy zobaczyć to nowe cudoTo środkowe zdjęcie w podpisie jest przepiękne.
O! Znowu nowa cioteczka! Witamy serdecznie!!!![]()
![]()
maggia pisze:Dziękujemy cioteczkom za obecność!![]()
Dziś rano, TŻ był w kuchni i nagle słyszę, że mówi do Ciupulki Co Ci się stało? Ciupulko co Ci jest?od razu wystartowałam z łożka!!!
Słuchajcie Ciupulka skrzeczy! Nie miauczy tylko skrzeczy!![]()
Co to może być? Zapalenie krtani? Przeziębienie???
Najgorsze jest to, że dziś do weta nie pojadę bo do 21 jestem w pracy.
Jutro mogę jechać tylko jakieś fundusze muszę od kogoś pożyczyć bo wypłata dopiero w piątek.![]()
Miałyście z takim czymś do czynienia?
Obiecałam Ciupulce, że w tym roku już do weta nie pojedzie a tu masz..
cassidy pisze:maggia pisze:Dziękujemy cioteczkom za obecność!![]()
Dziś rano, TŻ był w kuchni i nagle słyszę, że mówi do Ciupulki Co Ci się stało? Ciupulko co Ci jest?od razu wystartowałam z łożka!!!
Słuchajcie Ciupulka skrzeczy! Nie miauczy tylko skrzeczy!![]()
Co to może być? Zapalenie krtani? Przeziębienie???
Najgorsze jest to, że dziś do weta nie pojadę bo do 21 jestem w pracy.
Jutro mogę jechać tylko jakieś fundusze muszę od kogoś pożyczyć bo wypłata dopiero w piątek.![]()
Miałyście z takim czymś do czynienia?
Obiecałam Ciupulce, że w tym roku już do weta nie pojedzie a tu masz..
Klinika koło akademii rolniczej jest otwarta do 22. Akurat będzie kocia wetka..
Adrianapl pisze:o rany... mam nadzieje, ze nic jej nie jest. kotka moich rodzicow kiedys zaczela tak skrzeczec i okazalo sie, ze sie podziebila- wyszla z tego szybciutko i bezbolesnie- mam nadzieje ze tu bedzie to rownie szybkie i bezproblemowe
dorcia44 pisze:moja Polatucha tez skrzeczy..a jest to kot gaduła,raptem zamilkła ..potem juz tylko skrzek się wydobywał..podobno w tym okresie koty bardzo czesto choruja na krtan itp.
Zo.Zo. pisze:Ojej trzymam kciukasy za Ciupulinę.![]()
![]()
![]()
![]()
Mruczanka pisze:Trzymam kciuki, żeby to nie było nic poważnego!![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 29 gości