Rude jest piękne i bure też ♥♥♥♥ cz.17

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro wrz 28, 2016 9:43 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.17-Elfi do adopcji

Bardzo mi się podobają przygotowania Rudzi do snu :)
A co do słodkiej Elfi - nie mogę oprzeć się wrażeniu, że ona chce być na zawsze Wasza ;)

FElunia

Od: Wto kwi 14, 2015 15:11

Post » Śro wrz 28, 2016 10:10 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.17-Elfi do adopcji

MaryLux pisze::piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa:

:1luvu: :201461 :piwa:
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Śro wrz 28, 2016 10:11 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.17-Elfi do adopcji

isabell36 pisze:śliczne fotki :1luvu: :1luvu: :1luvu:

witamy piękne kociaki na drugiej stronie :201461 :201461 :201461

witamy nadmorskie pięknotki i zapraszamy częściej :1luvu: :201461 :201461
Obrazek

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Post » Śro wrz 28, 2016 10:20 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.17-Elfi do adopcji

FElunia pisze:Bardzo mi się podobają przygotowania Rudzi do snu :)
A co do słodkiej Elfi - nie mogę oprzeć się wrażeniu, że ona chce być na zawsze Wasza ;)

Rudzia prawie zawsze tak robi jak ma się położyć na jednym z kocyków :)

Możliwe, ze masz rację co do Elfi, liczy ,że jak się pozbyła brata to znajdzie się dla niej miejsce, pracuje na to barankami, mruczankami i spaniem z nami w łóżku, choć jej tłumaczę, że u nas to nie jest jej domek, jej gdzieś tam na nią czeka. Choć musi to być domek cierpliwy bo ona jest tak energiczna i wszędzie wejdzie, że być może nie każdemu to by pasowało. Dzisiaj to nawet razem z Tofikiem biegała po górze szafek w kuchni, gdzie się dostali przez blat kuchenny i piekarnik. Łobuzy jedne :lol: Elfi chyba trzeba zmienić imię na Psociara :wink:
Obrazek

mir.ka

Post » Śro wrz 28, 2016 11:04 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.17-Elfi do adopcji

Żyję więc jestem :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Duszku,wszystkiego kociego na nowej drodze życia :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Co Ty Elfince dajesz Miruś do żarcia ? czy jakieś żarło o nazwie mutant dajesz ?
Toć Elfi jak Toffi kurna 8O
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Śro wrz 28, 2016 13:03 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.17-Elfi do adopcji

Rudzinka :love: ale się kokosiła na kocyku , ale udało się w końcu i spi... a o czym śni ?
a jak się dogaduje reszta z Elfi ? :smokin:
"Dom należy do kotów. My tylko spłacamy kredyt"
Obrazek

Moli25

Od: Pon gru 22, 2014 21:40

Post » Śro wrz 28, 2016 15:28 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.17-Elfi do adopcji

Myszolandia pisze:Żyję więc jestem :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Duszku,wszystkiego kociego na nowej drodze życia :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Co Ty Elfince dajesz Miruś do żarcia ? czy jakieś żarło o nazwie mutant dajesz ?
Toć Elfi jak Toffi kurna 8O

wszystkie koty jedzą to same suche, a jakoś nie widać ,zeby duze się powiększały, na szczęście :)
nie daję jej suchego juniora bo częściej Rudzię i Elenkę widziałam przy tamtej misce niż Elfi :evil:
dla Rudzi to wybitnie nie wskazane, bo już miała problemy od karmy wysokobiałkowej, dostają taką dla dorosłych kotów, a nie dla wysterylizowanym , w których na pierwszym miejscu ryż lub zboża :evil:
Obrazek

mir.ka

Post » Śro wrz 28, 2016 15:35 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.17-Elfi do adopcji

Moli25 pisze:Rudzinka :love: ale się kokosiła na kocyku , ale udało się w końcu i spi... a o czym śni ?
a jak się dogaduje reszta z Elfi ? :smokin:

no właśnie....chyba o Elfi- kiedy nareszcie sobie pójdzie i nie będzie jej zaczepiać, bo ona sobie nie życzy zabaw z maluchami

reszta Elfi najczęściej ignoruje, tylko raz na jakiś czas razem się pogonią po domu
Obrazek

mir.ka

Post » Śro wrz 28, 2016 15:42 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.17-Elfi do adopcji

MaryLux pisze::piwa: :piwa: :piwa: :piwa:

:1luvu: :201461 :piwa:
Obrazek

mir.ka

Post » Śro wrz 28, 2016 15:47 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.17-Elfi do adopcji

Tofik mi przypomina , że już pora na kolację, nawet długo wytrzymał od obiadu, na który zwierzyna dostała surowe mięsko indycze, wszystkim smakowało, oprócz Rudzi, ona woli swoje suche.
Obrazek

mir.ka

Post » Śro wrz 28, 2016 15:51 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.17-Elfi do adopcji

mir.ka pisze:Tofik mi przypomina , że już pora na kolację, nawet długo wytrzymał od obiadu, na który zwierzyna dostała surowe mięsko indycze, wszystkim smakowało, oprócz Rudzi, ona woli swoje suche.

to jakaś wczesna ta kolacja :D
Obrazek

agusialublin

Od: Nie lip 29, 2012 20:27

Post » Śro wrz 28, 2016 15:54 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.17-Elfi do adopcji

agusialublin pisze:
mir.ka pisze:Tofik mi przypomina , że już pora na kolację, nawet długo wytrzymał od obiadu, na który zwierzyna dostała surowe mięsko indycze, wszystkim smakowało, oprócz Rudzi, ona woli swoje suche.

wcale nie, jak na Tofika to nawet lekko opóźniona, bo nieraz to już mi o niej od 16-tej przypomina :lol:
Obrazek

mir.ka

Post » Śro wrz 28, 2016 17:37 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.17-Elfi do adopcji

mir.ka pisze:
agusialublin pisze:

wcale nie, jak na Tofika to nawet lekko opóźniona, bo nieraz to już mi o niej od 16-tej przypomina :lol:

a to do rana już nie będzie amciaku?

u mnie kociarnia też w zasadzie je kolację tak około szóstej/ siódmej
ale jak wracam późno z pracy tak jak dzisiaj na przykład to jedzą po 21szej

ale udało mi się odchudzić towarzystwo :ok:
co prawda pozostawały im zwisające bimboły ale z tym już nie da się nic zrobić
jaki pan taki kram :mrgreen:
Obrazek

agusialublin

Od: Nie lip 29, 2012 20:27

Post » Śro wrz 28, 2016 18:56 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.17-Elfi do adopcji

U nas kolacja zaczyna się od 18 - wtedy jest pierwsza kolacja, o 21 jest druga kolacja i o 24 przed snem jest trzecia kolacja :D Nikt nie protestuje, chyba że żarełko nie spasi :mrgreen:
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

[poprzednia][następna]