Pogańska Banda Dziwna Wielce, czyli Szaro-Biało-Czarni i KW

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon kwi 14, 2014 18:23 Re: Pogańska Banda Dziwna Wielce, czyli Szaro-Biało-Czarni i

a, na filmiku.
To kłamie on, ten filmiku. Paskudnie kłamie. Ale też żadna to jakość aparatu, więc pewnie stąd przekłamania.

Powitać Witających!!!
nie ukrywam, że przyczyną zmarchwiwstania ;> była upierdliwość wynikając z braku kontaktu z tymi np, co nie fejsbuczą. Poza tym mam na opchnięcie cud-miód kocinę - króweczka, panienka, wyciachana, kocha psy, inne koty i dzieci, z natury i charakteru "stara maleńka", czyli grandy niet, za to na opka ;>
Zdjęcia porobim, jak pojedziem do Basi, na razie opis taki se. Tym bardziej, że kocina łasi się w stopniu uniemożliwiającym zrobienie foty w pojedynkę.
Kce ktoś przemiziastą kroffę?....

Neigh, ja to w ogóle bym chciała solidnego sądownictwa nie tylko tutaj :twisted:
Tyyyy.... ale z tą krwią, to nie wiem, jaką mam grupę.... Bierzesz w ciemno?
(dobra jest - mnie smakuje :oops: )

KotkaWodna

Od: Pon kwi 07, 2014 21:26

Post » Pon kwi 14, 2014 18:44 Re: Pogańska Banda Dziwna Wielce, czyli Szaro-Biało-Czarni i

Bierę. Jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma........ W dzisiejszych czasach krwiopijców nie brakuje, także jak się trafia, takie co samo w lapy lezie się nie grymasi.

Ooo taki kodeks Hammurabiego nie? Też by się nadał........:-)
Ci którzy nie lubią kotów w poprzednim wcieleniu musieli być myszami......

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Od: Pt lis 16, 2007 17:10

Post » Pon kwi 14, 2014 18:56 Re: Pogańska Banda Dziwna Wielce, czyli Szaro-Biało-Czarni i

lubię poczytać ciekawe wątki, to sobie przysiądę 8)
"Mimo że zgubiłem się, mimo że zabrnąłem w mrok,
wymieszałem z błotem krew, ocaleję mimo to,
trzeba uprzytomnić sobie, że nawet kiedy wszystko straci sens,
znajdziesz przestrzeń, gdzie wielka wiara tłumi lęk"

cytryna

Od: Pt paź 14, 2011 10:24

Post » Pon kwi 14, 2014 19:59 Re: Pogańska Banda Dziwna Wielce, czyli Szaro-Biało-Czarni i

Co jakiś czas trafiając na różne wątki zastanawiałam się kim była Ta, za którą inni tęsknią?
Teraz siknę sobie i sama sprawdzę :twisted:
Obrazek Obrazek
Klarunia [*] 06.2004 - 10.02.2013 czekaj na mnie za TM BARF-ujemy od września 2013r.

ab.

Od: Pt kwi 12, 2013 21:10

Post » Pon kwi 14, 2014 20:07 Re: Pogańska Banda Dziwna Wielce, czyli Szaro-Biało-Czarni i

Natomiast ja, czytając "Tęsknię za Kotką Wodną", pomyślałam sobie, jaka smutna historia, pewnie zmarła.
Zaintrygowało mnie, że wróciła :? i zajrzałam.
"...nie wiem, nie znam się, nie orientuję się, zarobiony jestem!"

http://diakrytyczne.pl/

dzika ruta

Od: Pon mar 17, 2014 12:03

Post » Pon kwi 14, 2014 20:19 Re: Pogańska Banda Dziwna Wielce, czyli Szaro-Biało-Czarni i

:ryk:
umarłam. Nomen omen.
Nie, no cudne, do zapamiętania historia :mrgreen:
i jaka adekwatna w obliczu zbliżających się świąt! ;>

Ja-smina - kącik geriatryczny jak najbardziej mile widziany. Lubię staruszki i ich staruszkowe opowieści ;P
Ale coś mi podpowiada, że to, co ja uważam za geriatrię, jest bardzo daleko (w przód, w latach) od Ciebie :>

KotkaWodna

Post » Pon kwi 14, 2014 20:35 Re: Pogańska Banda Dziwna Wielce, czyli Szaro-Biało-Czarni i

Topsz... To co to jest apostołachnierzy? :rudolf:
LUBMY SIĘ

Hańka

Od: Sob lut 09, 2008 0:22

Post » Pon kwi 14, 2014 20:38 Re: Pogańska Banda Dziwna Wielce, czyli Szaro-Biało-Czarni i

THE DAY IS COMMING!!!!!!

Kotko Wodna- legendo tego foruma jak ja się cieszę ,że wróciłaś na ten marny podół nędznej moderacji oraz rozważnych i romantycznych Użytkowników.
Doobry ruch to był.
Czekałam na to.
Wiedziałam ,że nastąpi.
Zasiadam i czekam skandalu.
Tęskniłam za Tobą , pół forum tęskniło.

Ale że najbardziej tęskniła moderacja chyba NIKT tu nie ma wątpliwości.

Jakby coś to się mogę powywyższać oraz (ale tylko w ducie...) schamieć.

Tak się cieszę...!

Ale- napiszę to znowu- moja radość jest niczym w porównaniu z radością moderacji.

Szczurzasty odkurzający mnie powalił , chcę mieć takiego ...odkurzacza!!!! :mrgreen:

kotkins

Od: Pt mar 25, 2011 22:39

Post » Pon kwi 14, 2014 21:07 Re: Pogańska Banda Dziwna Wielce, czyli Szaro-Biało-Czarni i

Ja-smina pisze:1. Czy to TA Kotka Wodna co to na miau powódź była, bo tak się niektórzy za nią zapłakiwali 8O

2. A dlaczego Zielona Góra a nie Śląsk :?: :?:

3. Czy na tym wątku jest miejsce na kącik geriatryczny :?: :?:

4. :kotek:

Obrazek

Czy geriatryczny to nie wiadomo, niemniej jednak założycielka wątku wspomniała coś o dyżurnym proktologu ...
Jakoś tak to szło , że tu można mieć "fszyyyyssssko w d..." czy coś w tym guście .

Podobie mie sie.
Opieka lekarska "na" NFZ i to bez zapisów i kolejki do specjalisty !
Dlatego se przysiadłam :mrgreen:
O ile można przysiąść w kolejce do proktologa ... 8O :lol: :mrgreen:

--------------------------------
PS

Kotki : f tem wodne oraz lądowe są super ale szczurkowa jest debeściak !
Z lęku przed rusycyzmem wielu naszych braci, nie mówi „kot się czai”, lecz „kot się herbaci” ---- Jan Sztaudynger
Obrazek...ObrazekA tu znajdziesz nasz koci wątek: http://tiny.pl/hk6cq

Monika_Krk

Od: Wto lis 27, 2012 12:51

Post » Pon kwi 14, 2014 21:34 Re: Pogańska Banda Dziwna Wielce, czyli Szaro-Biało-Czarni i

O prostotę tudzież prostatę to onegdaj jednemu pacjentowi Kotkins miała badać.

Tak - szczur z odkurzaczem wymiata. Miałam Ci ja szczura - jakoże była samicą białą nosiła wdzięczne imie LAMIA. Zyła prawie 3 lata........od tamtej pory szczura nie miałam..........3 lata to jest blysk.
Ci którzy nie lubią kotów w poprzednim wcieleniu musieli być myszami......

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Od: Pt lis 16, 2007 17:10

Post » Pon kwi 14, 2014 22:22 Re: Pogańska Banda Dziwna Wielce, czyli Szaro-Biało-Czarni i

Hańka pisze:Topsz... To co to jest apostołachnierzy? :rudolf:

bajeczka taka była.
O apostołach.
Goście czasem w dom wlezą i mawia się wtedy: jedzcie, pijcie, używajcie, apostołachnierzygajcie.... :mrgreen:

kotkins pisze:(...)
Doobry ruch to był.

a to się okaże ^^

kotkins pisze:Ale że najbardziej tęskniła moderacja chyba NIKT tu nie ma wątpliwości.

a co do tego nie mam najmniejszych, uh-oh ;>

kotkins pisze:Jakby coś to się mogę powywyższać oraz (ale tylko w ducie...) schamieć.

wedle zasady "siema, chamy!"? :aniolek:
Monika_Krk pisze:Czy geriatryczny to nie wiadomo, niemniej jednak założycielka wątku wspomniała coś o dyżurnym proktologu ...
Jakoś tak to szło , że tu można mieć "fszyyyyssssko w d..." czy coś w tym guście .

Podobie mie sie.
Opieka lekarska "na" NFZ i to bez zapisów i kolejki do specjalisty !
Dlatego se przysiadłam :mrgreen:
O ile można przysiąść w kolejce do proktologa ... 8O :lol: :mrgreen:

--------------------------------
PS

Kotki : f tem wodne oraz lądowe są super ale szczurkowa jest debeściak !

"Mały proktolog" - taką książeczkę napiszemy może kolektywnie? :idea:
Myślę, że znaleźliby się tacy, co posłużą własną eksperiencją :mrgreen:
bez NFZ, darmowo, ale i bez znieczulenia. I nie kulić tyłka! każdemu się dobierzemy!
https://www.youtube.com/watch?v=NQOq7g1FQ84
W kolejce do proktologa to chyba się da przysiąść. Ale po wizycie to już może niekoniecznie...

KotkaWodna

Post » Pon kwi 14, 2014 22:28 Re: Pogańska Banda Dziwna Wielce, czyli Szaro-Biało-Czarni i

A czemu ona Siwucha takie akrobacje z żarciem czyni, wie ktoś? :?

felin

Od: Wto sty 06, 2009 0:04

Post » Pon kwi 14, 2014 22:39 Re: Pogańska Banda Dziwna Wielce, czyli Szaro-Biało-Czarni i

No, skoro jesteśmy tu w dobrym towarzystwie (Sami Swoi & CO.) to się obawiam ,że zaraz zamkną.
Niepoprawność polityczna panie dziejku.

Kotko zapraszam w moje skromne progi wątkowe jakby coś.
I nie znikaj.
Jakby COŚ... :mrgreen:

EDIT: Nieeeee no Neigh...ja rozumiem ząb za ząb...ale oko za oko?
Choć...enukleacja moderacji???
Odważny happening by to był...

kotkins

Od: Pt mar 25, 2011 22:39

Post » Pon kwi 14, 2014 23:48 Re: Pogańska Banda Dziwna Wielce, czyli Szaro-Biało-Czarni i

...a powiadają: dupa za piniendze ^^

Felin, Siwucha generalnie ma swoje karmniki na dole, koło domku, ale kiedy zrobiliśmy jej tę półeczkę, pomyślałam, żeby ją nauczyć wskakiwania tam po żarełko. A że laska jest łakomczuch (co widać po jej posturze :/), załapała biegusiem. Wskakuje z podłogi jednym susem prawie pod samą półeczkę, na pręty, łapie paszę i złazi w przedziwny sposób do hamaczka. Czasem ją przeważy niesione żarcie (ostatnio m.in. marchewka) i skluszcza się z plaśnięciem na glebę :mrgreen:
A propos hamaczka. Klatka wraz z nim jest wypożyczona od kolegi, bo pięterko poprzedniej szczurzej chałupki nie zmieściło nam się do auta podczas zimowej przeprowadzki (byliśmy zapakowani dosłownie pod sam dach, Siwucha próbowała podsufitkę obgryzać :roll: ) i celem poprawy substancji mieszkaniowej skombinowaliśmy gryzoniu ten Belweder ;>
Wraz z hamaczkiem.
Hamaczek przeżył dwa szczury kolegi bez uszczerbku, aliści moja szczurzyna nie na darmo jest moja - ma po mamusi potężną awersję do reklam i....
bez dalszego obcyndalania się wyżarła wszytą w hamaczek plakietkę reklamową producenta :mrgreen:
Co ciekawe, kwiatek wszyty po drugiej stronie hamaczka przetrwał bez szwanku.
Efekt: w dziurę między wierzchnią i spodnią częścią legowiska szczur mieści się akuratnie i wygodnie, i ostatnio dość często wystaje stamtąd tylko zaspany łepek albo ogon. Nie wiem, czy też zaspany, bo zaspanie widać po oczach, a tych na ogonie brak ;>

KotkaWodna

Post » Wto kwi 15, 2014 1:37 Re: Pogańska Banda Dziwna Wielce, czyli Szaro-Biało-Czarni i

O Świeżynka. :1luvu:
Chamstwo zawsze najgłośniej wrzeszczy, obraża, pogardza. Bo nic innego nie umie.

Belka na pokładzie - Jezebel w UK

kwiat groszku

Od: Nie wrz 13, 2009 19:15

[poprzednia][następna]