Jeżeli tajemnica, to napisz tylko tak ogólnie, co jest w takiej instrukcji

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kamari pisze:Gosia, nie strasz i tak nie uwierzę, że do mnie przyjedziesz, ale mogę się poświęcić![]()
Jeżeli tajemnica, to napisz tylko tak ogólnie, co jest w takiej instrukcjiOjej, ciekawska jestem
vip0 pisze:mamaGiny pisze:mam cała bibliografię polskich podań i legend coś się znajdzie![]()
o i baśnie z 1001 nocy - służę w razie czego
O, bardzo się przyda.
Ja muszę zawsze Zosieńkę jakoś wyeksponować...jakaś baba w tytule musi być.
mateosia pisze:vip0 pisze:mamaGiny pisze:mam cała bibliografię polskich podań i legend coś się znajdzie![]()
o i baśnie z 1001 nocy - służę w razie czego
O, bardzo się przyda.
Ja muszę zawsze Zosieńkę jakoś wyeksponować...jakaś baba w tytule musi być.
To może taka propozycja następnego: Zosia-baba i 40 rozbójników
Dorota Wojciechowska pisze:To i ja sie zameldujeAle gnacie
że zaległosci musze nadrobić
kamari pisze:Dorota Wojciechowska pisze:To i ja sie zameldujeAle gnacie
To ja zrobię skrót wiadomości:
Gosia dostała tonę węgla, ale nie miała siły rozładować sama, więc zatrudniła Alusia. Puniek przezornie wycofał się do pudełka.
Gosia rozładowała węgiel i poszła do pachnącej pracy, ale musi nas osobiście utłuc, jeżdżąc po całej Polsce, bo może zdradzić bardzo tajne wiadomości, których zdradzić nie może![]()
No i Gosia zaczęła nowy wątek, ale jej się bajki kończą
izka53 pisze:kamari pisze:Dorota Wojciechowska pisze:To i ja sie zameldujeAle gnacie
To ja zrobię skrót wiadomości:
Gosia dostała tonę węgla, ale nie miała siły rozładować sama, więc zatrudniła Alusia. Puniek przezornie wycofał się do pudełka.
Gosia rozładowała węgiel i poszła do pachnącej pracy, ale musi nas osobiście utłuc, jeżdżąc po całej Polsce, bo może zdradzić bardzo tajne wiadomości, których zdradzić nie może![]()
No i Gosia zaczęła nowy wątek, ale jej się bajki kończą
Mario, jakbym czytała Chmielewską![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: nfd i 19 gości