Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Karolek(ona) pisze:wszędzie widzę Benek króluje
Cena przesyłki tego co ja oglądałam jest 10zł wieć za 20 l zaace jakies 35 zł podczas gdy w sklepie mam w tej cenie 10l. dobrze by bylo zamowic cos za 100zl to bedzie transport gratis. tylko że ja kuwete mam, popytam znajomych, moze cos potrzebuja i zamowimy na jedno konto.
p.s. przy 9 kotach to taki żwirek nadal jest wydajny?
wracając do koloru Garfiego to on jest na zdjęciach taki blady bo ma jasny spód. Garfield patmol jest pewnie bardziej rudy, tzn nie ma białych wstawek
dlatego postanowiłem wam sie pokazać z innej strony
spookyaga pisze:Faktycznie Garfield to taki nieco rudo biały, a raczej kremowy
Karolek(ona) pisze:spookyaga pisze:Faktycznie Garfield to taki nieco rudo biały, a raczej kremowy
ale tylko od spodu - z wierzchu bardziej rudy![]()
Ja nie palnuje 2 kuwet - mam jedną kryta bez drzwi i na bank nie dam rady mieć 2 - mam 31m kw. kuchnie ślepą zrobioną z przedpokoju dzięki czemu mam 2 pokoje - (takie juz kupiłam i pietro niżej tez tak mają)
Już wystawiłam jedną półkę żeby ulokować to "pudło"
Garfield bez oporów od razuumiał sie w niej załatwiać i nie musiałam mu najpierw nda stawiac a potem pokrywę - mam nadzieje, ze ten drugi też sie nauczy
oczywiściespookyaga pisze:Kociaki w podobnym wieku powinny się łatwo dogadać-w końcu sa młode i chętne do zabaw, a z kim lepiej niż z innym kotem?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 38 gości