WWW u Emila i Lilly- Do zobaczenia!!!

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro mar 30, 2011 21:41 Re: WWW u Emila i Lilly-Radio wolna Europa - I`m back to life!

Doczytam sobue jutro w pracy, bo dziś już nie dam rady, ale WITAJ WŚRÓD NAS SECRET - NARESZCiE :dance:

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Śro mar 30, 2011 21:56 Re: WWW u Emila i Lilly-Radio wolna Europa - I`m back to life!

O jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!! SecretFire wróciła <ikonka skacząca pod sam sufit> :ryk:
:1luvu: Weszłam na chwilkę, bo mam urwanie głowy, a tu radocha na całego :mrgreen:
W ogóle to Ci dziękuję Secret za to, że szłaś tak do przodu - praca nowa, mieszkanie i przeprowadzka... :roll: Duuuużo tego. I stwierdziłam, że też tak chcę jak Ty do przodu i wreszcie żeby się poukładało :oops: Byłaś w moim umyśle i Twoje zmiany zmotywowały mnie baaaardzooooo bardzo :piwa: Przeprowadzam się właściwie teraz już (koty dzisiaj zawiezione na nowe lokum - niestety same, ale musimy na starym sprzątać i pakować dalej :oops: ) i do tego praca wymarzona. Uparłam się i za wzór Ciebie sobie poniekąd łobrałam :mrgreen: Cieszę się, że wróciłaś (jak widać powyżej 8) )! Miło mi podczytywać Cię :kotek: Mam nadzieję i trzymam mocno kciuki, żeby w robocie Ci się ułożyło, tak na cacy :ok:
Kurka wodna! Wracam powoli do sprzątanio-pakowania, bo pewnie i tak pół nocy nie pójdę spać, a rano trzeba wstać 6:30 i pojechać jeszcze przed pracą do kotów pokarmić i wygłaskać za to, że wredna Pańcia na noc zostawiła :oops: A jutro po pracy o 18:00 transport tego majdanu caaaałego... :evil: :evil: :evil:
"Niektórym ludziom aż chce się przybić piątkę! ...W twarz. ... Krzesłem."
Obrazek
Obrazek
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Ludmiłku... [*] żegnaj Najukochańszy Przyjacielu...30.12.2011r.
Mikusiu... [*] Ty też...17.04.2013r.
Obrazek

Szejbal

Od: Czw maja 08, 2008 23:16

Post » Śro mar 30, 2011 21:58 Re: WWW u Emila i Lilly-Radio wolna Europa - I`m back to life!

Dobry wieczór!

Odnalazłem Twój wątek - będę czytać :mrgreen:
W wolnej chwili przeczytaj co się stało na Saskiej Kępie (w międzyczasie mieliśmy melodramat) ;) Ostatnio odwiedziłaś nas tu:
viewtopic.php?p=7206479#p7206479

Fajnie że jesteś już online :kotek: Pozdrowienia dla kotów też!

Adam
aburacze

Post » Śro mar 30, 2011 22:09 Re: WWW u Emila i Lilly-Radio wolna Europa - I`m back to life!

Cześć Dorotko :1luvu: :1luvu: :1luvu: Baaardzo mi się za Tobą tęskniło. Poczytam wszystko jutro bo dopiero co do domu wróciłam po 12 godzinach non stop na nogach i padam na pysk. Baaardzo się cieszę że już jesteś z nami :1luvu:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Śro mar 30, 2011 22:34 Re: WWW u Emila i Lilly-Radio wolna Europa - I`m back to life!

Dorotko, naciesz oczy

Obrazek
Jeśli jest chłopakiem będzie Zorrem :ok:

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Czw mar 31, 2011 6:23 Re: WWW u Emila i Lilly-Radio wolna Europa - I`m back to life!

Dorotko, Słoneczko Kochane - witaj z powrotem! :piwa:
Tak bardzo nam Ciebie brakowało, Twoich :kotek: :kotek: też.
Fajnie, że jesteście znowu z nami. A reszta się ułoży, zobaczysz.

Obrazek Obrazek Obrazek

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Czw mar 31, 2011 6:28 Re: WWW u Emila i Lilly-Radio wolna Europa - I`m back to life!

Obrazek

Patmol

Od: Śro gru 30, 2009 14:03

Post » Czw mar 31, 2011 8:33 Re: WWW u Emila i Lilly-Radio wolna Europa - I`m back to life!

Wróciłaś!!! Bardzo się cieszę!

mmk

Od: Sob lis 28, 2009 22:42

Post » Czw mar 31, 2011 14:33 Re: WWW u Emila i Lilly-Radio wolna Europa - I`m back to life!

Ale tu jazda powitań, nawet facet jest :ok: :mrgreen: . To co by mnie Mała nie przegapiła ...

Dorotko, nareszcie :1luvu:

Jak odsapniesz , pisz co ten npwy szef/ szefowie napsuli ... :roll:
Obrazek

psiama

Od: Czw maja 07, 2009 13:19

Post » Czw mar 31, 2011 16:18 Re: WWW u Emila i Lilly-Radio wolna Europa - I`m back to life!

Boshe, Dorotko nareszcie jesteście :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Jak ja się cieszę! Gdybym mogła tobym się rozryczała (ale nie mogę, na nos musze uważać ;-) ). Kochana, zaraz lecę zobaczyć jak mieszkasz, na razie nic mądrego nie napiszę bo bardzo, ogromnie cieszę się, że jesteś z nami :1luvu:

jozefina1970

Od: Nie maja 09, 2010 12:46

Post » Czw mar 31, 2011 18:43 Re: WWW u Emila i Lilly-Radio wolna Europa - I`m back to life!

:1luvu: Witam Adamie, witam Jozia, witam psiama, witam mmk, witam Patmolek, witam Erin i witam jasdorka. (Jasdorek szczuje kociakiem :evil: - piekne stworzenie!!!) :1luvu:

Oj Dziobki, ciezki dzien mam za soba, wiec nie wiem, jak dlugo wytrzymam w pozycjy komputerowej. Tu jakos dni szybciej mijaja, bo wiecznie mam cos do roboty albo inne zajecia. Juz teraz moge podsumowac, ze w tym krotkim czasie wiecej przezylam, co w ostatnich pieciu latach. Mysli tu czlowiek, ze na szczycie gory bedzie cicho i pogodnie a tu odchodza szopki i imprezy swoich warte!

SecretFire

Od: Sob sie 30, 2008 15:29

Post » Czw mar 31, 2011 18:49 Re: WWW u Emila i Lilly-Radio wolna Europa - I`m back to life!

SecretFire pisze:imprezy swoich warte!

Ooo - imprezy :?:
Ale ja też już długo nie posiedzę dzisiaj, jeszczem słaba :lol:

jozefina1970

Post » Czw mar 31, 2011 18:51 Re: WWW u Emila i Lilly-Radio wolna Europa - I`m back to life!

Dorotko, tylko spokój może nas uratować. :ok: :ok:
Ty to i tak szukasz zmian :1luvu: :1luvu: :1luvu: , a ja to się tak już zasiedziałam, że jakakolwiek zmiana nie wchodzi w rachubę, ale i z innych przyczyn Ci znanych.
Obrazek Obrazek

Kłamstwo jest jedyną ucieczką słabych. Stendhal
Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=960

Anna61

Od: Nie lis 25, 2007 20:27

Post » Czw mar 31, 2011 19:00 Re: WWW u Emila i Lilly-Radio wolna Europa - I`m back to life!

Eeee tam, ja nie szukam zmian. Tez uwielbiam spokoj. Ale jakos sie nie robi tak. Fajnych mam sasiadow i tak sie wiecznie cos odgrywa. Jak nie urodziny, to po prostu ktos gotuje gar zupy i wszyscy razem (przewaznie okolo 17 osob) jemy razem w pomieszczeniu z ogromnym drewniannym stolem i lawkami na okolo. Pieklam tez juz wiele ciast i wiele chleba. Nie dlugo bedzie tu taki festyn "gwiezdna jazda w konne" i oczekiwanych jest 60 koni i jeszcze wiecej przybyszow. Beda na polu postawione namioty na spanie itp no i mieszkancy, czyli my, musimy im dac papu, gotowac, piec, grylowac. Bedzie wesolo.

SecretFire

Od: Sob sie 30, 2008 15:29

Post » Czw mar 31, 2011 19:02 Re: WWW u Emila i Lilly-Radio wolna Europa - I`m back to life!

SecretFire pisze:Jak nie urodziny, to po prostu ktos gotuje gar zupy i wszyscy razem (przewaznie okolo 17 osob) jemy razem w pomieszczeniu z ogromnym drewniannym stolem i lawkami na okolo. Pieklam tez juz wiele ciast i wiele chleba.

Ale to super, fantastyczna sprawa! To na osłodę, że w tej pracy tak kijowo :evil:

jozefina1970

[poprzednia][następna]