Dom Ani część 1 - nieczynne z powodu że zamknięte

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto mar 29, 2011 19:11 Re: Dom Ani

Annazoo pisze:Którą karmę powinna jeść Stalka?
RC Urinary, RC Urinary UHD czy RC Urinary UMC?

Na razie je hills c/d, to to samo, co urinary RC zwykłe. Moje koty wolą RC UHD (High dillution). UMC nie potrzebuje, ona szczuplutka jest.
Obrazek

miszelina

Od: Nie maja 06, 2007 13:31

Post » Wto mar 29, 2011 19:16 Re: Dom Ani

W końcu doczekałam się zdjęć :D Dorcia i Leoś sama słodycz, a miłość między nimi piękna :1luvu: :1luvu:
Baksiu ['] 17.01.2010, Ginuś ['] 14.01.2019.
Bardzo za Wami tęsknię i czekam na tę chwilę, kiedy się znów spotkamy po drugiej stronie...

anna09

Od: Pon maja 28, 2007 11:37

Post » Wto mar 29, 2011 19:17 Re: Dom Ani

miszelina pisze:

Na razie je hills c/d, to to samo, co urinary RC zwykłe. Moje koty wolą RC UHD (High dillution). UMC nie potrzebuje, ona szczuplutka jest.

Kupić już karmę? Czy kupimy poprzez fundację, by było taniej? Czy przywieziecie karmę razem z kotkiem?

Annazoo

Od: Nie lis 28, 2010 14:22

Post » Wto mar 29, 2011 19:21 Re: Dom Ani

Annazoo pisze:
miszelina pisze:

Kupić już karmę? Czy kupimy poprzez fundację, by było taniej? Czy przywieziecie karmę razem z kotkiem?

Stalka ma swoją karmę i z tą karmą przyjedzie. W tej chwili jest jakieś 500 g, to na troszkę starczy. Tylko nie mamy już mokrego.
Ale poczekajmy na dokładne wyniki badań, może bedzie konieczna inna karma :?:
Obrazek

miszelina

Post » Wto mar 29, 2011 19:24 Re: Dom Ani

miszelina pisze:
Annazoo pisze:
miszelina pisze:Na razie je hills c/d, to to samo, co urinary RC zwykłe. Moje koty wolą RC UHD (High dillution). UMC nie potrzebuje, ona szczuplutka jest.

Stalka ma swoją karmę i z tą karmą przyjedzie. W tej chwili jest jakieś 500 g, to na troszkę starczy. Tylko nie mamy już mokrego.
Ale poczekajmy na dokładne wyniki badań, może bedzie konieczna inna karma :?:

OK
:)

Annazoo

Post » Wto mar 29, 2011 19:50 Re: Dom Ani

jęknęłam z oczarowania
nie dość że mój ulubiony gatunek kota :mrgreen: ,
to jeszcze taka miłość
i już nie wiem czy popłakuję z zachwytu, czy zazdrości :1luvu: :1luvu: :1luvu:

pozytywka

Od: Wto cze 22, 2010 10:45

Post » Wto mar 29, 2011 20:01 Re: Dom Ani

dzien dobry:)
mam juz pozyczony wklad do faliwaya.. przepraszam, ze jeszcze nie oddalam.. czy w sobote nie bedzie za pozno?
Obrazek

edit_f

Od: Śro gru 10, 2008 12:27

Post » Wto mar 29, 2011 20:03 Re: Dom Ani

edit_f pisze:dzien dobry:)
mam juz pozyczony wklad do faliwaya.. przepraszam, ze jeszcze nie oddalam.. czy w sobote nie bedzie za pozno?

Nie spieszy się, mam resztkę w poprzednim pojemniku. Myślę, że wystarczy dla Stalki na tydzień lub dłużej, ona chyba niezbyt zalękniona jest.
:)

Annazoo

Post » Wto mar 29, 2011 20:15 Re: Dom Ani

Ale piękne buraski tygryski :1luvu:
Obrazek

Obrazek

shalom

Od: Pon wrz 06, 2010 22:14

Post » Wto mar 29, 2011 20:56 Re: Dom Ani

Idziemy spać. Dobranoc :)

Obrazek

Annazoo

Post » Śro mar 30, 2011 0:14 Re: Dom Ani

to się chyba właśnie stał mój ulubiony wątek dzięki tym fotkom :1luvu:

Kocuria

Od: Nie kwi 02, 2006 12:47

Post » Śro mar 30, 2011 5:24 Re: Dom Ani

Kocuria pisze:to się chyba właśnie stał mój ulubiony wątek dzięki tym fotkom :1luvu:

:1luvu:

Leoś dziś już miał normalną kupkę.
Za to obudził się o 3 rano i łaził po domu, co mu się normalnie nie zdarza .

A wczoraj mnie lekko wystraszył, bo miał chwilę otępienia? bezruchu? Przycupnął pod otworem do wc, gdy chciałam otworzyć drzwi - ani drgnął, przesunęłam go lekko o kilka centymetrów - nadal zero reakcji. Wzięłam go na ręce i wniosłam do kuwety, pokręcił się w niej i zrobił sioo.
Teraz zostawiam mu drzwi do wc otwarte, by nie musiał włazić przez dziurę - może boli go brzuszek? Nie mam pojęcia o co chodzi.

Kolację zjadł w całości, śniadanie też.

Annazoo

Post » Śro mar 30, 2011 5:31 Re: Dom Ani

Annazoo pisze:

A wczoraj mnie lekko wystraszył, bo miał chwilę otępienia? bezruchu? Przycupnął pod otworem do wc, gdy chciałam otworzyć drzwi - ani drgnął, przesunęłam go lekko o kilka centymetrów - nadal zero reakcji. Wzięłam go na ręce i wniosłam do kuwety, pokręcił się w niej i zrobił sioo.
Teraz zostawiam mu drzwi do wc otwarte, by nie musiał włazić przez dziurę - może boli go brzuszek? Nie mam pojęcia o co chodzi.

U mnie Aster często stoi przed wejściem do kuwety, patrzy w otwór i myśli. Stoi tak dłuższą chwilę. A potem odchodzi, jakby nigdy nic. Wraca za parę minut i decyduje się skorzystać. Natomiast wniesiony do kuwety ucieka z niej szybciutko. :ryk:
Obrazek

miszelina

Post » Śro mar 30, 2011 5:46 Re: Dom Ani

miszelina pisze:
Annazoo pisze:

U mnie Aster często stoi przed wejściem do kuwety, patrzy w otwór i myśli. Stoi tak dłuższą chwilę. A potem odchodzi, jakby nigdy nic. Wraca za parę minut i decyduje się skorzystać. Natomiast wniesiony do kuwety ucieka z niej szybciutko. :ryk:

Aaa, czyli jest to rozwój intelektualny :lol:

Annazoo

Post » Śro mar 30, 2011 7:49 Re: Dom Ani

Jej piękne czarne oczy
Śnią się czarne oczy
Ich nie przeoczysz
Wiem że nie
Jej piękne czarne oczy
Widzę czarne oczy
To za mną kroczy
Ze mną jest

Obrazek

To Dorunia zauroczyła mnie i chciałam ją wziąć do siebie od pierwszego spojrzenia na jej fotkę na Allegro.
Wysłałam obcesowego smsa do edit_f: "Kiedy mogę przyjść odwiedzić Dorę?"
A potem się zmartwiłam, że Doruni będzie smutno u mnie samej i poszukiwałam w ogłoszeniach tymczasa "do towarzystwa" wśród tych, co były już u Edyty, by Dorunia go znała i by jej złagodzić stres przeprowadzki i przebywania samej, gdy ja będę w pracy. Tak wybrałam Leosia.

Teraz Leoś jest tak samo cenny i kochany jak Dorcia, już dla niego samego :1luvu:

Na zdjęciu powyżej fotka Dory z ogłoszenia, oczy jak talerzyki, istna sowa.
Na drugim fotka Dory jak po gandzi ;) Tak wygląda obecnie, zadowolona i rozluźniona, Pani na włościach :)

Annazoo

[poprzednia][następna]