Milka, Kropka, Frodo i Frycek. Część 8.

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto sie 03, 2010 9:25 Re: Milka, Kropka i Frodo + kandydaci na rezydentów. Część 8.

Omamo 8O Jestem w szoku 8O 8O Dzielny Frycuś, tak dyplomatycznie działa :D Za dokocenie :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Wto sie 03, 2010 9:27 Re: Milka, Kropka i Frodo + kandydaci na rezydentów. Część 8.

Ale się wzruszyłam :cry: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Trzymam :ok: :ok: :ok:

MarciaMuuu

Od: Sob sie 25, 2007 19:36

Post » Wto sie 03, 2010 9:30 Re: Milka, Kropka i Frodo + kandydaci na rezydentów. Część 8.

MarciaMuuu pisze:Ale się wzruszyłam :cry: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Ja wycałowałam Frycową mordę na koniec dnia :lol: . Będę mogła go mieć tylko dzięki jego niezwykle zrównoważonemu charakterowi. Super kot mi się trafił :ok: :1luvu:

MarciaMuuu pisze:Joasiu, rude kociaki mi sie śniły :strach: :roll: :lol:

:strach: :strach: :strach: :ryk:
Obrazek

JoasiaS

Od: Wto sie 02, 2005 18:45

Post » Wto sie 03, 2010 9:32 Re: Milka, Kropka i Frodo + kandydaci na rezydentów. Część 8.

Cudownie, oaza spokoju który wie że tu mieszka Jego
Ukochana i wybrał najlepszą taktykę aby z Nią zamieszkać :1luvu: :1luvu: :1luvu:
On mnie tak rozczula że zawsze łza mi się kręci gdy o Nim czytam :oops:

Piękne foty miszczostwo świata :1luvu: :1luvu: :1luvu:

alus1

Od: Śro wrz 03, 2008 16:26

Post » Wto sie 03, 2010 9:32 Re: Milka, Kropka i Frodo + kandydaci na rezydentów. Część 8.

Super fotorelacja :ok:

A Frycek ... ma w sobie niezaprzeczalną mądrość dojrzałego faceta po przejściach 8) :D
Nie wiadomo dlaczego wszyscy mówią do kotów "ty", choć jako żywo żaden kot nigdy z nikim nie pił bruderszaftu. [M. Bułhakow]

Myszeńk@

Od: Pon lis 13, 2006 10:19

Post » Wto sie 03, 2010 9:33 Re: Milka, Kropka i Frodo + kandydaci na rezydentów. Część 8.

O jeżu kolczasty 8O 8O 8O
REWELACJA :1luvu: :1luvu: :1luvu:

A jakie foty :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Tak się cieszę :piwa: :piwa:
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Od: Śro gru 17, 2008 20:56

Post » Wto sie 03, 2010 9:38 Re: Milka, Kropka i Frodo + kandydaci na rezydentów. Część 8.

Jednak każdy kot ma gdzieś to swoje wymarzone miejsce - chyba Fryc znalazł i będzie sie trzymał tego miejsca zębami i pazurami 8)
Tak jak Dresiarz - po prostu właściwy kot na właściwym miejscu :D

Niesamowite, ze wypuszczony w obcym terenie nie pognał w długą, ale połaził w pobliżu i wrócił na taras. To coś, czego zawsze sie boję - ten pierwszy raz, to pierwsze puszczenie samopas ...
Obrazek

Avian

Od: Śro lip 05, 2006 13:15

Post » Wto sie 03, 2010 9:42 Re: Milka, Kropka i Frodo + kandydaci na rezydentów. Część 8.

Frycek przyjął świetną taktykę. Nie wdaje się w awantury z innymi kotami, a równocześnie bardzo swobodnie porusza się w nowym miejscu. Kompletnie dezorientuje to Kropkę, która generalnie nastawiona jest na zadymę. Udziela jej się jego spokój :) . Przygląda mu się z pewnej odległości, trochę powarkuje, ale widać, że zaakceptowanie go to kwestia czasu.

W przeciwieństwie do Frycka, Tośka kompletnie nie umie się zachować w grupie... Jest zadziorna i wciąż nastawiona na atak, na co pozostałe koty reagują agresją :? .
Obrazek

JoasiaS

Post » Wto sie 03, 2010 9:48 Re: Milka, Kropka i Frodo + kandydaci na rezydentów. Część 8.

JoasiaS pisze:Frycek przyjął świetną taktykę. Nie wdaje się w awantury z innymi kotami, a równocześnie bardzo swobodnie porusza się w nowym miejscu. Kompletnie dezorientuje to Kropkę, która generalnie nastawiona jest na zadymę. Udziela jej się jego spokój :) . Przygląda mu się z pewnej odległości, trochę powarkuje, ale widać, że zaakceptowanie go to kwestia czasu.

W przeciwieństwie do Frycka, Tośka kompletnie nie umie się zachować w grupie... Jest zadziorna i wciąż nastawiona na atak, na co pozostałe koty reagują agresją :? .

Okazało się że nie dość że Słodki Miś to jeszcze taktycznie doskonały :1luvu:

Tośka może kiedyś zrozumie, może za młoda jeszcze :wink: :1luvu:

alus1

Post » Wto sie 03, 2010 9:48 Re: Milka, Kropka i Frodo + kandydaci na rezydentów. Część 8.

Bo to jest kot Zen 8)

MarciaMuuu

Od: Sob sie 25, 2007 19:36

Post » Wto sie 03, 2010 10:07 Re: Milka, Kropka i Frodo + kandydaci na rezydentów. Część 8.

JoasiaS pisze:Spięcie między kotami obudziło Kropkę:
Obrazek

Szylkreta niezwykle „życzliwie” przywitała nowego :twisted: :
Obrazek

Strasznie nerwowe te kobitki. Trzeba je zlekceważyć, to może się uspokoją :roll: .
Ależ tu pięknie!

Obrazek

Idę na spacer. Może te głupie baby ochłoną w międzyczasie
Obrazek

I faktycznie, totalnie wyluzowany, ruszył w teren.
Za nim jak cień postępowała Kropka:
Obrazek

Obrazek

Na napotkanej palecie Frycek naostrzył pazury:
Obrazek

Radośnie wytarzał się w trawie i piasku:
Obrazek

Powęszył w trawie:
Obrazek

Chwilę w niej poleżał:
Obrazek

Obrazek

Kapitalne miejsce!
Zamierzam tu zamieszkać i nikt mi w tym nie przeszkodzi ;-) :

Obrazek

Na koniec skontrolował stan metasekwoi i, zrelaksowany spacerem, wrócił na taras:
Obrazek

Kropka śledziła każdy jego ruch 8) :
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Frycek doskonale wiedział, że jest obserwowany, ale z wrodzonym sobie spokojem, w ogóle się tym nie przejmował :ok: . Na tarasie uwalił się na wycieraczce i odpoczywał, kompletnie lekceważąc powarkiwanie Tośki:
Obrazek

Tymczasem nadszedł Frodo. Dłuższą chwilę, lekko zjeżony, przyglądał się obcemu:
Obrazek

Chyba uznał, że nie ma o co robić zadymy, bo nowemu dobrze z oczu patrzy.
Wycofał się i postanowił znów zająć się swoimi sprawami.

- Ej, stary, poczekaj! Może jakiś wspólny front przeciwko tym warczącym babom?

- Jeszcze nie jestem gotowy, ale nie mówię, że nie ;-) :
Obrazek

Rewelacja Joasiu :1luvu: :1luvu: :1luvu: :D Też się wzruszyłam Obrazek Frycek oaza spokoju :ok: Aż żal że już nie mógł zostać ...no ale wążne że jest ze swoją pańcią :D :ok:
Och ta Kropka ,niech sobie odpuści następnym razem :wink: :lol:
Frycek na wycieraczce jak piesek obronny przed swoim domem :mrgreen:
ObrazekObrazek

amyszka

Od: Czw mar 22, 2007 14:26

Post » Wto sie 03, 2010 10:13 Re: Milka, Kropka i Frodo + kandydaci na rezydentów. Część 8.

Wiesz Joasiu to ciekawe, że przed drukarnię nie wyjdzie a tutaj pozwiedzał jakby wiedział że to jest już Jego :1luvu:

alus1

Post » Wto sie 03, 2010 10:15 Re: Milka, Kropka i Frodo + kandydaci na rezydentów. Część 8.

Dresiarz podobno w nowym miejscu po paru godzinach był już przyjacielem wszystkich :D
I nie dość, ze z kotami od razu się dogadał, to jeszcze wie, jak z ludźmi postepowac :D

Ech te Dresy, Frycki i inne Miśki :lol:
Obrazek

Avian

Od: Śro lip 05, 2006 13:15

Post » Wto sie 03, 2010 10:21 Re: Milka, Kropka i Frodo + kandydaci na rezydentów. Część 8.

alus1 pisze:Wiesz Joasiu to ciekawe, że przed drukarnię nie wyjdzie a tutaj pozwiedzał jakby wiedział że to jest już Jego :1luvu:

No faktycznie :lol:
Ja się nie mogłam napatrzeć, jak maszerował przez trawy za Michałem i grzecznie czekał, gdy ten przystawał, by zrobić zdjęcie kolejnego motyla. Łazili tak długi czas. Cudne fotki razem zrobili :lol:

Avian pisze:Dresiarz podobno w nowym miejscu po paru godzinach był już przyjacielem wszystkich :D
I nie dość, ze z kotami od razu się dogadał, to jeszcze wie, jak z ludźmi postepowac :D

Ech te Dresy, Frycki i inne Miśki :lol:

8)
Dresiarza nie sposób nie kochać :1luvu:
Obrazek

JoasiaS

Post » Wto sie 03, 2010 10:26 Re: Milka, Kropka i Frodo + kandydaci na rezydentów. Część 8.

:1luvu: :1luvu: :1luvu:
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

[poprzednia][następna]