Ptachu 2, Ptachu leje, zamorduję go. Biedaki na działkach

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw gru 31, 2009 19:34 Re: Ptachu2, los jest okrutny... Malkolm i Leoś :((

Szczęśliwego nowego roku Iwonko!

Cameo

Od: Pt cze 20, 2008 23:44

Post » Pt sty 01, 2010 0:02 Re: Ptachu2, los jest okrutny... Malkolm i Leoś :((

Żeby ten Nowy Rok był dużo lepszy od starego. Zdrówka życzę :-)

mięta

Od: Pt sty 09, 2009 23:20

Post » Pt sty 01, 2010 11:29 Re: Ptachu2, los jest okrutny... Malkolm i Leoś :((

Iwonko, powodzenia w Nowym Roku.
Mam nadzieję, że stanie się cud i Leoś wyzdrowieje...

Mimisia

Od: Nie lut 05, 2006 11:27

Post » Pt sty 01, 2010 11:31 Re: Ptachu2, los jest okrutny... Malkolm i Leoś :((

Wszystkiego najlepszego!

Ptachu,

jak zniosles te noc?
Ja glownie pod wanna.

Mru
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

Post » Czw sty 07, 2010 13:51 Re: Ptachu2, los jest okrutny... Malkolm i Leoś :((

Bry,

U nas mała tragedia, Duża się załamała, sra.... wszyscy po za mną i Stellą, szesnaście kotów z rzadką kupą Dużą załamało :( . Duża stawia na karmę, bo tylko nas tak pilnuje, że nie udaje nam się jeść karmy ogólnej :evil: , a my nie mamy biegunki.
Tak się kończą oszczędności, teraz Duża na leczenie wyda dużo więcej niż zaoszczędziła na tej okazyjnie taniej karmie :roll:
Lily znowu ma rujkę, miała być dziś sterylizowana, wczoraj zaczęła śpiewać, Duża się wnerwiła na nią za ten numer, wieczorem do Lily dołączyła Kurka i całą noc obie śpiewały, Duża powiedziała, że się wyprowadza, a ja znowu musiałem się ukryć :twisted:

Malkolm bez zmian, Leoś jest kiepściutki, Duża z doc w sobotę na kontroli będą decydować co z Leosiem. Duża nie może pojąć czemu taki dzieciak jest tak chory i po co komu po tamtej stronie taki koci podrostek :(

Stellunia przestała jeść, bardzo schudła dziś jedzie do doc na kontrolę, trzymajcie za nią kciuki, bo Duża ma schizę i wizję rychłej śmierci, chyba powinna odpocząć, Duża nie Stella :roll:

Jeszcze w zeszłym roku do swojego nowego domu pojechała Majunia, ale Duża nic wcześniej nie pisała, bo obawiała się, że Majka szybko wróci.
Majunia to jedna z critersów znalezionych na śmietniku przez Dużą, niestety dziewczyna postanowiła nie dać się oswoić i czasami trochę dziczyła, lepiej się dogadywała z nami niż z Dużymi, nie podchodziła do nich i nie dała się głaskać. Znalazła się osoba, która zakochała się w przerażonych oczach Majki i nie odpuściła, Dużej nie udało się tej Pani wystraszyć i Majunia pojechała, a w nowym domu już po dwóch dniach dała się pogłaskać 8O

To Majunia.
Obrazek

Ptachu
„Dla zwierząt wszyscy ludzie to naziści, a ich życie – to wieczna Treblinka”. -Isaac Bashevis Singer

"Zawsze warto być człowiekiem,
Choć tak łatwo zejść na psy!"
- Ryszard Riedel, Mirosław Bochenek

“Kupujemy rzeczy, których nie potrzebujemy, za pieniądze, których nie mamy, żeby zaimponować ludziom, których nie lubimy.” — Dave Ramsey
https://www.gismeteo.ru/weather-lodz-3203/

iwcia

Od: Czw kwi 28, 2005 6:52

Post » Czw sty 07, 2010 13:58 Re: Ptachu2, los jest okrutny... Wszyscy mają biegunkę :((((((

Ło matko, biedne brzuszki :( .
Mam nadzieję, że bieguna szybko minie.

A Majusia - sam miód :1luvu:
Obrazek

pisiokot

Od: Śro maja 03, 2006 15:37

Post » Czw sty 07, 2010 14:26 Re: Ptachu2, los jest okrutny... Wszyscy mają biegunkę :((((((

no to :ok: :ok: za rychłe zagęszczenie qoopali.
a Majunia ślicznota! :1luvu: :1luvu:
lepszego niż poprzedni roku, Iwonko!
****** Atan ['] 21.02.2001 - 21.10.2013 ****** Lideczka ['] 2006 - 21.04.2015 ****** Ares ['] 02.12.2013 - 03.06.2016 ****** SaBunia 2006 - 31.10.2017 pękło mi serce

atla

Od: Wto wrz 29, 2009 8:20

Post » Czw sty 07, 2010 14:48 Re: Ptachu2, los jest okrutny... Wszyscy mają biegunkę :((((((

Ptachu, co też Duża Wam dała, że wszyscy macie biegunkę?

Za Stellę, Malkolma i Leosia wszyscy trzymamy kciuki.
A Majunia jest bardzo piękna :1luvu:
Kto się tłumokiem urodził, walizką nigdy nie będzie!
[...] jesteś tym, co jesz... kabanosem w majonezie"

ariel

Od: Wto mar 15, 2005 11:48

Post » Czw sty 07, 2010 14:59 Re: Ptachu2, los jest okrutny... Wszyscy mają biegunkę :((((((

ariel pisze:Ptachu, co też Duża Wam dała, że wszyscy macie biegunkę?

Za Stellę, Malkolma i Leosia wszyscy trzymamy kciuki.
A Majunia jest bardzo piękna :1luvu:

Kupiła na allegro taniej sanabelle :roll:
Ja tego na szczęscie nie jadłem.

Ptachu zdrowy
„Dla zwierząt wszyscy ludzie to naziści, a ich życie – to wieczna Treblinka”. -Isaac Bashevis Singer

“Kupujemy rzeczy, których nie potrzebujemy, za pieniądze, których nie mamy, żeby zaimponować ludziom, których nie lubimy.” — Dave Ramsey

iwcia

Post » Czw sty 07, 2010 15:34 Re: Ptachu2, los jest okrutny... Wszyscy mają biegunkę :((((((

a właśnie miałam też kupić ...
kciuki , kciuki za szybką zmianę w kuwecie
Obrazek

monika794

Od: Sob kwi 18, 2009 1:24

Post » Czw sty 07, 2010 15:43 Re: Ptachu2, los jest okrutny... Wszyscy mają biegunkę :((((((

no tak skończyłam u Was pisać a tu telefon z domu, że jeden z kotów na rzadko zrobił 8O
to jest przez net zaraźliwe?
Obrazek

monika794

Od: Sob kwi 18, 2009 1:24

Post » Czw sty 07, 2010 19:36 Re: Ptachu2, los jest okrutny... Wszyscy mają biegunkę :((((((

Duża kupiła sobie duży kawałek obrzydliwie słodkiego ciasta i siedzi i zjada je sama.
Nie jest dobrze :(

Ptachu

iwcia

Post » Czw sty 07, 2010 19:48 Re: Ptachu2, los jest okrutny... Wszyscy mają biegunkę :((((((

iwcia pisze:Duża kupiła sobie duży kawałek obrzydliwie słodkiego ciasta i siedzi i zjada je sama.

Ptachu

Duże są skąpe! nie chcą się dzielić - wiem coś o tym :oops:

Iskierka

Dieta kurczakowa dla wszystkich i będzie git ;)

Cameo

Od: Pt cze 20, 2008 23:44

Post » Czw sty 07, 2010 19:50 Re: Ptachu2, los jest okrutny... Wszyscy mają biegunkę :((((((

iwcia pisze:Duża kupiła sobie duży kawałek obrzydliwie słodkiego ciasta i siedzi i zjada je sama.

Ptachu

Ptachuuu,

c'est normal :evil:

Mru doswiadczony
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

Post » Czw sty 07, 2010 20:06 Re: Ptachu2, los jest okrutny... Wszyscy mają biegunkę :((((((

Duża je obrzydliwie słodkie ciasto tylko wtedy gdy jest bardzo smutna.

Duża uważa, że to przez nią Stella umiera :(

Ptachu zmartwiony

iwcia

[poprzednia][następna]