Moje futrzaki - odświeżamy a Szarotka pozdrawia Franka:)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw sty 27, 2005 14:04

Ciociu Fraszko :love:
Moja też rozumie mnie z tym siusianiem, czasem tylko wygląda, że jest trochę niezadowolona. Ale wiem, że mnie bardzo a to bardzo kocha.
Moja mówiła, że napisze do Ciebie, Ciociu, na pw. Wiem, że ona bardzo chce kupić mi od czasu do czasu coś takiego w puszeczce, ale dzisiaj znowu musi iść z ciocią Kajtusią do tego w białym fartuchu od oczek, bo Kajtusi coś się stało z oczkiem - uderzyła sie :( . Ciocia Kajtka to nawet nie wygląda na zmartwioną, ale moja - tak :( . To znaczy ciocia Kajtka nie martwi się, że coś ma z okiem, bo o tym, gdzie idzie, to ona jeszcze nie wie, tylko ja podsłuchałam 8) . Ciekawie, jak się tam zachowa. Taka duża - a coś mi się zdaje, że też się boi takich wizyt.

Ściskam obiema łapkami wszystkich tu do mnie zaglądających
wasza Szarotka

ps. ciocia Izabela znowu dzisiaj pstryknęła nam kilka fotek i może moja wieczorem umieści je tutaj :D . Zapraszam :D

Anka

Od: Sob mar 08, 2003 21:23

Post » Czw sty 27, 2005 14:43

Juz sa foteczki :)
To zdjecie jest kiepskiej jakosci, przeswietlone ale chcialam Wam pokazac jak Szarotka caluje mojego Misia :D

Obrazek

A to sliczna Agatka :love:

http://upload.miau.pl/44810.jpg
http://upload.miau.pl/44811.jpg

Agatka i Szarotka

http://upload.miau.pl/44812.jpg

Izabela

Od: Nie cze 08, 2003 20:33

Post » Czw sty 27, 2005 19:30

Wreszcie się dopchałam do klawiatury :pisanie: . Bo ciągle wpycha się pod ręką dużej Szarota, tak, jakby ona była tu jedna. Ja wiem, ona jest najmłodsza, a najmłodszym ustępuje się. Ale - bez przesady :roll:
No powiedzcie, czy ja nie wyszłam też pięknie, wcale nie gorzej niż Szarotka? I w dodatku ona psoci, a ja wcale. Nawet duża czesto sama mówi, że jestem najgrzeczniejsza z naszej piątki. Nawet tak ładnie przemawia - Agatko, Agusiu kochana, dobra, grzeczna koteczko :D .
No powiedzcie sami - nie powinno tu być o mnie więcej? Nic nie zrzucam, nie wpycham się nigdzie, cichutko mruczę, i też bardzo kocham moją panią, tylko nie potrafię tak tego okazywać jak Szarotka. Tylko sobie kładę ię zawsze blisko niej, żeby wiedziała, że chcę z nią być.
No więc co, ładne moje zdjęcia? :oops:
Wasza Agatka

Anka

Post » Czw sty 27, 2005 19:34

Jeszcze ja chciałem powiedzieć, że mnie ciocia Izabela też robiła zdjęcia :D . Ja jestem mężczyzna i mnie wcale nie zależy jak wyglądam. Ja tylko tak dla porządku. Bo ciągle tu tylko o tych babach, a ja to co :twisted: . Okruszce też pstryknęła. A ona robiła takie obrażone miny. Ona zawsze takie robi.
Eee, cieżkie życie jednego mężczyzny z takim babińcem 8) .
Pozdrówka
Murzynek

Anka

Post » Czw sty 27, 2005 19:52

Zdjęcia obejrzałam, ładnie wyszły. Kotki śliczne. Prosimy wkrótce w miarę możliwości niedługo o więcej.
Obrazek
Cinia i Tycia

Iśka

Od: Pt cze 25, 2004 20:55

Post » Czw sty 27, 2005 21:31

Izabela pisze:...chcialam Wam pokazac jak Szarotka caluje mojego Misia :D

Obrazek

Kochana Szarotko,

Nie pospolita z Ciebie kokietka
Ale pamiętaj, gdzie jest kuwetka
Tam tylko siusiaj, to sprawa ważka
Uprasza o to cioteczka Fraszka :wink: :lol:
Spróbuj trochę z siebie dać tym, co mają gorszy świat...
Obrazek ->tu nasz wątek-> a tu album :)

Fraszka

Od: Wto lip 27, 2004 9:04

Post » Czw sty 27, 2005 21:37

Ciociu Fraszko :oops: :love:

Anka

Post » Czw sty 27, 2005 21:42

Obrazek

Kotka Agatka, to wzór doskonały
Czarny mundurek, kołnierzyk biały
Wie, jak należy się zachować
Przykład Szarotce będzie dawać

http://upload.miau.pl/44812.jpg

Fraszka

Post » Czw sty 27, 2005 22:11

http://upload.miau.pl/44811.jpg
Agatko, słodka Agatko... Piękna!
Kocie wiersze i KociennikObrazek
Obrazek
Holmes & Watson (Brytole)
Gacek[*] Mika[*] Romek[*] Ziutek[*] Norka[*] Miś Major[*] Tymoteusz[*] Miodunka[*]Bambina[*] Felek[*]

Majorka

Od: Pt lis 29, 2002 10:06

Post » Czw sty 27, 2005 22:21

Ciociu Fraszko - ja też dziękuję :aniolek:
I dziękuję cioci Izabeli za zdjęcia :love:
I cioci Majorce :D
I wszystkim :D

Anka

Post » Pt sty 28, 2005 4:03

a mysmy sie chcieli przywitac bo pierwszy raz na tym forum :)

ja ( Goura/Robert ) i moja koteczka Czandrika czyli Czandri

Obrazek
Ostatnio edytowano Sob mar 05, 2005 0:19 przez Zlociutki, łącznie edytowano 2 razy

Zlociutki

Od: Pt sty 28, 2005 1:29

Post » Pt sty 28, 2005 9:30

Witaj Goura, może założysz nowy wątek dla swojej piękności :love: i napiszesz więcej o Czandrice. :)

Fraszka

Post » Pt sty 28, 2005 9:42

Witaj Goura, może założysz nowy wątek dla swojej piękności i napiszesz więcej o Czandrice.

Wlasnie! Wlasnie!

tyona

Od: Nie lis 28, 2004 17:07

Post » Pt sty 28, 2005 11:15

Obrazek
ObrazekObrazekObrazek

Bomba

Od: Czw sty 31, 2002 23:09

Post » Nie sty 30, 2005 21:12

Cześć, Czandrika, jesteś śliczna :D (prawie tak jak ja :wink: ). Masz gdzieś swój wątek? Bo moja nie może znaleźć. Ale ona to czasem straszna gapa :twisted:.
Ciocia Izabela jeszcze nie przysłała reszty fotek, widocznie coś jej przeszkodziło, bo tak to jak coś obieca to zawsze zrobi, super jest :D .
Przed chwilą moja siedziała sobie na fotelu i gapiła sie na to co oni nazywają telewizor. Ciekawe, owszem, biega tam coś i biega. Wiele razy próbowałam to łapać - ale nic nie wychodzi :( . A dzisiaj to ułożyłam się jej na brzuchu i co chwila strzelałam baranki. Trochę jej chyba zasłaniałam, ale chyba porzadny kot jest ciekawszy od takiego telewizora. Co ma się ciągle patrzeć na coś, czego i tak złapać nie można, lepiej niech na mnie patrzy :lol: .
Agata dzisiaj wlazła za kuchenkę gazową. Moja weszła do kuchni i usłyszała skrobanie. Wiem, co pomyślała :twisted: - oczywiście, że to napewno ja gdzieś wlazłam gdzie nie wolno. A to była Agata 8) . I dobrze, co ją tylko mają chwalić, że taka niby grzeczna. Wisiała za tą gazówką i chyba nie bardzo mogła wyjść. Ale jak zobaczyła naszą, to nagle się szrpnęła i ucieła. A teraz leży na monitorze i udaje, że nic się nie stało. Niewiniątko :twisted:
To narazie. Cześć :)
Szarotka

Anka

[poprzednia][następna]