Romek :o) nowe miejsce do spania str. 80 ;o)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt kwi 10, 2009 8:29

Cześć, Kothka, Romek... Chyba Cie rozumiem - mieszkanie "na kupie" potrafi dać w kość. Nawet jeśli to nie jest to samo mieszkanie a tylko b. bliskie sąsiedztwo.
Obrazek

kinga w.

Od: Sob sty 31, 2009 17:41

Post » Pt kwi 10, 2009 8:30

kalair pisze:
kothka pisze:
kalair pisze:Mamy dzisiaj słońce znowu! I to jest najfajniejsze! :lol: :lol:

Mamy słońce, a ja mam jakiegoś doła :roll:w sumie bez powodu (a wlaściwie z powodu tego, że myśleć o samodzielnym mieszkaniu to sobie mogę, ale chyba w życiu nie będzie mnie na nie stać :roll: a tu mnie już szlag trafia)

No co Ty..I po to są kredyty! Będzie dobrze. :wink: Powoli, nie ma się co dołować.

Tylko żeby dostać kredyt o go spłacać trzeba by mieć lekko z 6 tysięcy co miesiąc :roll:
Nie mam i widoków na to też nie mam :lol:

kothka

Od: Wto lis 09, 2004 12:50

Post » Pt kwi 10, 2009 8:32

kinga w. pisze:Cześć, Kothka, Romek... Chyba Cie rozumiem - mieszkanie "na kupie" potrafi dać w kość. Nawet jeśli to nie jest to samo mieszkanie a tylko b. bliskie sąsiedztwo.

A u nas jest bardzo na kupie :roll:
W jednym domu ze wspólną kuchnią

kothka

Post » Pt kwi 10, 2009 8:34

kothka pisze:
kalair pisze:
kothka pisze:
kalair pisze:Mamy dzisiaj słońce znowu! I to jest najfajniejsze! :lol: :lol:

Mamy słońce, a ja mam jakiegoś doła :roll:w sumie bez powodu (a wlaściwie z powodu tego, że myśleć o samodzielnym mieszkaniu to sobie mogę, ale chyba w życiu nie będzie mnie na nie stać :roll: a tu mnie już szlag trafia)

No co Ty..I po to są kredyty! Będzie dobrze. :wink: Powoli, nie ma się co dołować.

Tylko żeby dostać kredyt o go spłacać trzeba by mieć lekko z 6 tysięcy co miesiąc :roll:
Nie mam i widoków na to też nie mam :lol:

Ale już nie kupujesz. Spokojnie. Coś faktycznie masz dzisiaj doła..No daj spokój, nie myśl o tym. Chyba te okna Cię wkurzyły :twisted:
Trzymajcie się planów,nie myśl o czasie. :wink:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Pt kwi 10, 2009 8:38

Witaj Romecku :) My nigdzie nie wyjezdzamy, Duza świętuje ze sfoimi rodzicami, na nasej ulicy. I duzo będzie z nami
Inka

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Pt kwi 10, 2009 8:39

kalair pisze:Ale już nie kupujesz. Spokojnie. Coś faktycznie masz dzisiaj doła..No daj spokój, nie myśl o tym. Chyba te okna Cię wkurzyły :twisted:

całokształt mnie wkurzył :twisted:
aż mi się nie chce pisać :twisted: wracam do papierologii

kothka

Post » Pt kwi 10, 2009 8:40

MaryLux pisze:Witaj Romecku :) My nigdzie nie wyjezdzamy, Duza świętuje ze sfoimi rodzicami, na nasej ulicy. I duzo będzie z nami
Inka

Cześć Ineczko
my dzisiaj wyjeżdżamy do rodziców dużej, ale oni mieszkają daleko stąd :lol: i cały czas będę z dużymi i z taką jedną kotką, z którą lubimy się ganiać i podgryzać :lol:
Romek

kothka

Post » Pt kwi 10, 2009 8:43

kothka pisze:
MaryLux pisze:Witaj Romecku :) My nigdzie nie wyjezdzamy, Duza świętuje ze sfoimi rodzicami, na nasej ulicy. I duzo będzie z nami
Inka

Cześć Ineczko
my dzisiaj wyjeżdżamy do rodziców dużej, ale oni mieszkają daleko stąd :lol: i cały czas będę z dużymi i z taką jedną kotką, z którą lubimy się ganiać i podgryzać :lol:
Romek

To fajnie :) I odpocnies od Duzej Duzego :)

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Pt kwi 10, 2009 8:48

kothka pisze:
kinga w. pisze:Cześć, Kothka, Romek... Chyba Cie rozumiem - mieszkanie "na kupie" potrafi dać w kość. Nawet jeśli to nie jest to samo mieszkanie a tylko b. bliskie sąsiedztwo.

A u nas jest bardzo na kupie :roll:
W jednym domu ze wspólną kuchnią

Prze...gibane. Mieszkałam "po sąsiedzku" z teściową, było przesrane. Teraz mieszkam w tej samej klatce z OMC teściami i... To ja jestem aspołeczna. Od kiedy TŻ wyjechał ludzie nie sa mi potrzebni do szczęścia, dobrze mi jak pozwola dziczeć w spokoju, a OMC teście robią co się da żeby mnie wywlec z mojej skorupki. Wiem że dobrze robią bo "dziczenie" to początek deprechy, ale... Ambiwalencja jakaś.
Obrazek

kinga w.

Od: Sob sty 31, 2009 17:41

Post » Pt kwi 10, 2009 8:52

kothka pisze:
kalair pisze:Ale już nie kupujesz. Spokojnie. Coś faktycznie masz dzisiaj doła..No daj spokój, nie myśl o tym. Chyba te okna Cię wkurzyły :twisted:

całokształt mnie wkurzył :twisted:
aż mi się nie chce pisać :twisted: wracam do papierologii

Nie denerwuj się Beatko. :wink: Papierologia też może wkurzyć. :lol:
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Pt kwi 10, 2009 19:10

Bry, okno umył Jj, ja za to umylam tacie kuchnie na gorze.Mieszkam w kupie ale osobno :twisted:
Żegnaj Budusiu......tęsknimy

moś

Od: Wto lip 06, 2004 16:48

Post » Pt kwi 10, 2009 22:11

Beatko potrafię zrozumieć Twoje doły - mieszkałam z teściami przez 5 lat, później kolejne 6 lat na stancjach bez widoku na własne mieszkanie własnie z powodu niskich dochodów itp
aż w ciągu 2 miesiecy dostałam najpierw propozycję wykupienia mieszkania które wynajmowalismy, później zmiana planów, kredyt załatwiany na wariata, znalezienie mieszkania do kupienia w ciągu miesiaca :roll:
A później w moim życiu pojawiły sie koty 8)

Wszystko czasem układa się samo i to wtedy kiedy najmniej się tego spodziewamy

Życzymy Spokojnych i Wesołych Świąt

PS Ja okna pomyłam w tamtym tygodniu
Obrazek + Arctica Obrazek

czarna.wdowa

Od: Śro lip 26, 2006 12:51

Post » Sob kwi 11, 2009 8:08

Obrazek :wink: :wink:
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Sob kwi 11, 2009 11:54

Żegnaj Budusiu......tęsknimy

moś

Od: Wto lip 06, 2004 16:48

Post » Sob kwi 11, 2009 17:36

] Samych przyjemności w czasie tych wiosennych Świąt. Smacznego jajeczka, zdrówko i humorki żeby dopisywały, miłej niespodzianki od zajączka, a pogoda tak piękna, że miłych spacerków życzymy
Maurycy, Estian, Amos z Dużą i Dużym :D
Wesołych Świąt!

Nelly

Od: Nie lut 10, 2002 9:36

[poprzednia][następna]