Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Paulaaa pisze:moi tez wyjeżdżają na 5 dni i tez mam luzzz
Paulaaa pisze:ciesz sie że za robakami bo wczoraj wracamy do domu a na podłodze takie olbrzymie cos wydające dziwne dzwieki to ja jak dama to przeskoczyłam i wołam żeby ktoś cos z tym zrobiłbiegnie mój kot nadepnął i przebiagł dalej nawet tego nie zobaczył
po chwili okazło sie ze to jest coś gryzącego i szkodnikowatego więc zostalo zabite i gdy juz sobie spokojnie umarło mój kot przyszedł i zaczął się na to gapic oraz zabijac łapką patrząc na nas żeby go pochwalić bo przeciez sie go pozbył8)
talaaa pisze:Paulaaa pisze:moi tez wyjeżdżają na 5 dni i tez mam luzzz
no to co planujemy?![]()
Z&KPaulaaa pisze:ciesz sie że za robakami bo wczoraj wracamy do domu a na podłodze takie olbrzymie cos wydające dziwne dzwieki to ja jak dama to przeskoczyłam i wołam żeby ktoś cos z tym zrobiłbiegnie mój kot nadepnął i przebiagł dalej nawet tego nie zobaczył
po chwili okazło sie ze to jest coś gryzącego i szkodnikowatego więc zostalo zabite i gdy juz sobie spokojnie umarło mój kot przyszedł i zaczął się na to gapic oraz zabijac łapką patrząc na nas żeby go pochwalić bo przeciez sie go pozbył8)
no oczywiście go pochwaliłaś? przecież on jest zupełnie przekonany o swoim bohaterstwie!![]()
a co to było takie gryzące i szkodnikowate![]()
jak ja nie lubie robali... Zdzicha uwielbia zamęczać ćmy, Kornik to jeszcze nie wiem co lubi, chyba wszystko co choc ciupeńke mozna uzyc do zabawy
Paulaaa pisze:Planujemy,planujemy tylko żeby Duże się nie dowiedziały
Paulaaa pisze:A to duze gryzące coś to niewiadomo co to było cyba chrząszcz zmieszany z szerszeniem
talaaa pisze:Paulaaa pisze:Planujemy,planujemy tylko żeby Duże się nie dowiedziały
Paulaaa pisze:A to duze gryzące coś to niewiadomo co to było cyba chrząszcz zmieszany z szerszeniem
![]()
![]()
![]()
toc to mutant jakis groźny!
MarciaMuuu pisze::lol:
Ja bym do pralki z miską mielonego poleciała
talaaa pisze:witamy ciocie Mareth!
a gdzie reszta cioć?! nasi Duzi wyjeżdżają dzis, i nie bedzie ich az do niedzieli, bedą odwiedzac nas ich mamusie a ciocie nas opuszczaja na forum?! nie dość ze mają nas zostawić Duzi to ciocie forumowe tez juz do nas nie zgalądają??
smutko Zdisi i Korniczkowi![]()
Z&K zasmuceni
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 74 gości