Zdzisia i Kornik - dama i łobuz - mamy funfla! foty s.74

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon kwi 28, 2008 11:19

Witam duecik :wink:
"To, jak traktujesz koty, decyduje o twoim miejscu w niebie" - Robert A. Heinlein
Obrazek

Wojkor

Od: Pon kwi 07, 2008 22:41

Post » Pon kwi 28, 2008 11:26

moi tez wyjeżdżają na 5 dni i tez mam luzzz

ciesz sie że za robakami bo wczoraj wracamy do domu a na podłodze takie olbrzymie cos wydające dziwne dzwieki to ja jak dama to przeskoczyłam i wołam żeby ktoś cos z tym zrobił :lol: biegnie mój kot nadepnął i przebiagł dalej nawet tego nie zobaczył 8O po chwili okazło sie ze to jest coś gryzącego i szkodnikowatego więc zostalo zabite i gdy juz sobie spokojnie umarło mój kot przyszedł i zaczął się na to gapic oraz zabijac łapką patrząc na nas żeby go pochwalić bo przeciez sie go pozbył8)

Paulaaa

Od: Wto lis 06, 2007 21:48

Post » Pon kwi 28, 2008 11:33

Paulaaa pisze:moi tez wyjeżdżają na 5 dni i tez mam luzzz

no to co planujemy? :twisted:
Z&K

Paulaaa pisze:ciesz sie że za robakami bo wczoraj wracamy do domu a na podłodze takie olbrzymie cos wydające dziwne dzwieki to ja jak dama to przeskoczyłam i wołam żeby ktoś cos z tym zrobił :lol: biegnie mój kot nadepnął i przebiagł dalej nawet tego nie zobaczył 8O po chwili okazło sie ze to jest coś gryzącego i szkodnikowatego więc zostalo zabite i gdy juz sobie spokojnie umarło mój kot przyszedł i zaczął się na to gapic oraz zabijac łapką patrząc na nas żeby go pochwalić bo przeciez sie go pozbył8)

no oczywiście go pochwaliłaś? przecież on jest zupełnie przekonany o swoim bohaterstwie! :ryk:
a co to było takie gryzące i szkodnikowate :strach: :conf: jak ja nie lubie robali... Zdzicha uwielbia zamęczać ćmy, Kornik to jeszcze nie wiem co lubi, chyba wszystko co choc ciupeńke mozna uzyc do zabawy :D

talaaa

Od: Pon mar 05, 2007 13:38

Post » Pon kwi 28, 2008 11:55

talaaa pisze:
Paulaaa pisze:moi tez wyjeżdżają na 5 dni i tez mam luzzz

no to co planujemy? :twisted:
Z&K

Paulaaa pisze:ciesz sie że za robakami bo wczoraj wracamy do domu a na podłodze takie olbrzymie cos wydające dziwne dzwieki to ja jak dama to przeskoczyłam i wołam żeby ktoś cos z tym zrobił :lol: biegnie mój kot nadepnął i przebiagł dalej nawet tego nie zobaczył 8O po chwili okazło sie ze to jest coś gryzącego i szkodnikowatego więc zostalo zabite i gdy juz sobie spokojnie umarło mój kot przyszedł i zaczął się na to gapic oraz zabijac łapką patrząc na nas żeby go pochwalić bo przeciez sie go pozbył8)

no oczywiście go pochwaliłaś? przecież on jest zupełnie przekonany o swoim bohaterstwie! :ryk:
a co to było takie gryzące i szkodnikowate :strach: :conf: jak ja nie lubie robali... Zdzicha uwielbia zamęczać ćmy, Kornik to jeszcze nie wiem co lubi, chyba wszystko co choc ciupeńke mozna uzyc do zabawy :D

Planujemy,planujemy tylko żeby Duże się nie dowiedziały

A to duze gryzące coś to niewiadomo co to było cyba chrząszcz zmieszany z szerszeniem :lol:

Paulaaa

Post » Pon kwi 28, 2008 12:16

Paulaaa pisze:Planujemy,planujemy tylko żeby Duże się nie dowiedziały

:twisted:

Paulaaa pisze:A to duze gryzące coś to niewiadomo co to było cyba chrząszcz zmieszany z szerszeniem :lol:

8O :strach: 8O
toc to mutant jakis groźny!

talaaa

Post » Pon kwi 28, 2008 18:37

talaaa pisze:
Paulaaa pisze:Planujemy,planujemy tylko żeby Duże się nie dowiedziały

:twisted:

Paulaaa pisze:A to duze gryzące coś to niewiadomo co to było cyba chrząszcz zmieszany z szerszeniem :lol:

8O :strach: 8O
toc to mutant jakis groźny!

Mutant i to takkki strasznnyy :strach:

Paulaaa

Post » Wto kwi 29, 2008 5:58

Witajcie,witajcie :!:

Paulaaa

Post » Wto kwi 29, 2008 6:25

Witanko talaaa i Króweczki :wink:

Mereth

Od: Pon paź 01, 2007 10:43

Post » Wto kwi 29, 2008 7:06

Cześć Zdziszony-Korniszony :wink:

MarciaMuuu

Od: Sob sie 25, 2007 19:36

Post » Wto kwi 29, 2008 7:43

a witamy witamy ciocie :D

taka dzis piękna pogoda
Kornik wczoraj pod moją nieuwagę wlazł mi do wielkiej miski z mięsem mielonym :?
akurat pralka mi cos buczała wiec rzuciłam wszystko, pobiegłam do łazienki, wróciłam a on juz w misce siedzi i raczy sie dopiero co zmielona łopatką :roll:

na domiar tego ukradli nam tablice rejestracyjne z auta, a jutro na długi weekend wyjezdzamy na Mazury

Zdzicha szkód nie robi - zaczynam strasznie doceniac jej stateczny i rozleniwiony charakter damulki

ale sytuacja opanowana, tablice bedą nowe jutro rano, mielone wymienione, pralka nie zepsuta tylko zamek walił w bęben głosno :wink:

więc nie pozostało nic innego jak cieszyć sie pieknym dniem :ryk:

talaaa

Post » Wto kwi 29, 2008 8:35

:lol:

Ja bym do pralki z miską mielonego poleciała :lol:

MarciaMuuu

Od: Sob sie 25, 2007 19:36

Post » Wto kwi 29, 2008 8:37

MarciaMuuu pisze::lol:

Ja bym do pralki z miską mielonego poleciała :lol:

witamy ciocie

nastepnym razem tak zrobie
Duzi uczą sie na błedach :wink:

talaaa

Post » Śro kwi 30, 2008 7:34

Witanko talaaa i króweczki :D

Śmieszna ta przygoda z mięskiem :D Ale koty jak tylko poczują zapach, to od razu wszystkimi możliwymi ( i tymi niemożliwymi siłami też pewnie ), chcą się tam dostać :D :lol:

Miłego dzionka :wink:

Mereth

Post » Śro kwi 30, 2008 9:39

witamy ciocie Mareth!

a gdzie reszta cioć?! nasi Duzi wyjeżdżają dzis, i nie bedzie ich az do niedzieli, bedą odwiedzac nas ich mamusie a ciocie nas opuszczaja na forum?! nie dość ze mają nas zostawić Duzi to ciocie forumowe tez juz do nas nie zgalądają?? Obrazek
smutko Zdisi i Korniczkowi :crying:

Z&K zasmuceni

talaaa

Post » Śro kwi 30, 2008 9:42

talaaa pisze:witamy ciocie Mareth!

a gdzie reszta cioć?! nasi Duzi wyjeżdżają dzis, i nie bedzie ich az do niedzieli, bedą odwiedzac nas ich mamusie a ciocie nas opuszczaja na forum?! nie dość ze mają nas zostawić Duzi to ciocie forumowe tez juz do nas nie zgalądają?? Obrazek
smutko Zdisi i Korniczkowi :crying:

Z&K zasmuceni

No my jesteśmy z Wami, jakby co, lepiej w krówkowym towarzystwie jak ciocie nie chcą :roll: :twisted:
Nasi Duzi nigdzie nie wyjeżdzają, tzn nie na tak długo. To będziecie sami sobie w domku ? Odwiedzimy Was i zrobimy kotkową imprezkę co?? Ale będzie fajnie :wink:
Z & P

Mereth

[poprzednia][następna]