Czapkę wstawiłam , choć sie pośmiać .
Moderator: Estraven
barbarados pisze:Ja im dam ubytki !
Czapkę wstawiłam , choć sie pośmiać .

klaudiafj pisze:Hej
Ja mam taką wędkę, że ma metr takiej bardzo rozciągliwej gumki i na jej końcu piórka i inne bajery. Jak ją zobaczyłam to wiedziałam, że to ta i żadna inna. Marysia ubóstwia tą wędkę, więc polecam taką, za którą się coś ciągnie
Mirko wydedukowałam, że mieszkasz w domu, czyli masz własne podwórko. Zabierasz czasem koty na spacer przed dom? Np na śnieg, albo w lato na motylki?

mir.ka pisze:ale pokrywek nadal potrzebuję, a następne zamówienie dopiero pod koniec miesiąca
(AMY
pamietamy)
plus Bagira 

MonikaMroz pisze:mir.ka pisze:ale pokrywek nadal potrzebuję, a następne zamówienie dopiero pod koniec miesiąca
Ja mogę Ci wysłać moje pokrywki. chyba raz ich użyłam. ale będę dopiero 17-go w Kutnie
niestety zooplus mi się nie chce wyświetlić więc linka nie podeślę. ale z tego co pamiętam mam 3 sztuki: zieloną, i dwie jakieś w pomarańczu

mir.ka pisze:MonikaMroz pisze:mir.ka pisze:ale pokrywek nadal potrzebuję, a następne zamówienie dopiero pod koniec miesiąca
Ja mogę Ci wysłać moje pokrywki. chyba raz ich użyłam. ale będę dopiero 17-go w Kutnie
niestety zooplus mi się nie chce wyświetlić więc linka nie podeślę. ale z tego co pamiętam mam 3 sztuki: zieloną, i dwie jakieś w pomarańczu
kolor nieważny tylko rozmiar, mnie są potrzebne te mniejsze na 400 g puszki
(AMY
pamietamy)
plus Bagira 

Ewa L. pisze:To nie jest wędka tylko piórka na patyku. Mam ich w domu kilkanaście bo Pola uwielbia się nimi bawić.

(AMY
pamietamy)
plus Bagira 

MonikaMroz pisze:U mnie ostatnio szaleństwo jest na punkcie długiej sznurówki. Amy sobie ja tak śmiesznie w pyszczku nosi i ona tak się ciągnie za nią. Albo Milunia z drugiej strony podchodzi i jej wyrwać chce
A wędki to tylko Mili uznaje i się bawi. Amy się ich boi

mir.ka pisze:
Elenka to albo uciekła przy pierwszej rujce, albo ktoś ją wyrzucił ciężarną na ulicę![]()
Dobrze, że akurat trafiła na Panią, która ją dokarmiała pod koniec ciąży , za co jej się Elenka odwdzięczyła przynosząc do jej sklepu cztery dwutygodniowe kociaki![]()
Co ją spotykało na ulicy to tylko ona sama wie i lepiej ,żeby o tym nie pamiętała![]()
A Elenka chyba się szykuje na Twoją wizytę bo tak po troszeczku, ostrożnie daje brzusio głaskać, ale tylko nam

(AMY
pamietamy)
plus Bagira 

Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, zuzia115 i 25 gości