♫♫♪ ♥ Melinda & Nureyev ♥ ♪♫♫ fotoserwis s.74

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt sie 22, 2014 14:58 Re: ♫♫♪ ♥ Melinda II ♥ ♪♫♫ ...i już niedługo Nuri.

Ja chcem :D Możesz wpaść do nas i wymiziać kocięta ;)

Spilett

Od: Śro wrz 25, 2013 14:57

Post » Pt sie 22, 2014 15:17 Re: ♫♫♪ ♥ Melinda II ♥ ♪♫♫ ...i już niedługo Nuri.

Ojejuuuu byłam na urlopie i przegapiłam nowy wąt, a tu już tyle stron :strach:

Milena_MK

Od: Sob lip 21, 2012 17:20

Post » Pt sie 22, 2014 15:18 Re: ♫♫♪ ♥ Melinda II ♥ ♪♫♫ ...i już niedługo Nuri.

I to straszeczne rzeczy się dzieją Milenko :twisted:

Madziu, chętnie, odezwę się :1luvu:
Obrazek
Aki nem érti meg csendes dorombolásomat, az nem méltó rá, hogy értelmes, jó ízlésű állatok ragaszkodjanak hozzá
György Bálint

MamaMeli

Od: Pon kwi 21, 2014 14:49

Post » Pt sie 22, 2014 16:18 Re: ♫♫♪ ♥ Melinda II ♥ ♪♫♫ ...i już niedługo Nuri.

Gratuluje!! Nuri na pewno bedzie u Was szczesliwy, bardzo pasuje do niego to imie. Trzymam tez kciuki za Melisie :)

siljestene

Od: Śro lip 02, 2014 11:02

Post » Pt sie 22, 2014 17:34 Re: ♫♫♪ ♥ Melinda II ♥ ♪♫♫ ...i już niedługo Nuri.

dziękuję! Na zmianę się cieszę i panikuję...
Obrazek
Aki nem érti meg csendes dorombolásomat, az nem méltó rá, hogy értelmes, jó ízlésű állatok ragaszkodjanak hozzá
György Bálint

MamaMeli

Post » Pt sie 22, 2014 17:47 Re: ♫♫♪ ♥ Melinda II ♥ ♪♫♫ ...i już niedługo Nuri.

MamaMeli pisze:jadę na egzaminy i będę tam króciutko, ale spróbuję jakąś małą kawę gdzieś coś, jak ktoś będzie miał ochotę

Ja! Ja będę miała ochotę!

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Pt sie 22, 2014 17:50 Re: ♫♫♪ ♥ Melinda II ♥ ♪♫♫ ...i już niedługo Nuri.

jak więcej niż Madzik to ja proponuję jakoś wspólnie w centralnym punkcie <3 chociaż obkolędowałabym z dreamiesami i mizianiem całą kociarnię ale na to może nie starczyć czasu
Obrazek
György Bálint

MamaMeli

Post » Pt sie 22, 2014 17:52 Re: ♫♫♪ ♥ Melinda II ♥ ♪♫♫ ...i już niedługo Nuri.

Obrazek
ostatnie chwile świętego spokoju i nieświadomości...
Obrazek
György Bálint

MamaMeli

Post » Pt sie 22, 2014 17:54 Re: ♫♫♪ ♥ Melinda II ♥ ♪♫♫ ...i już niedługo Nuri.

Centralnie to chyba w rynku lub na Watykanie

MaryLux

Post » Pt sie 22, 2014 17:57 Re: ♫♫♪ ♥ Melinda II ♥ ♪♫♫ ...i już niedługo Nuri.

no, gdzieś, coś. Ale na razie się na godzinę nie umawiam bo nie znam wszystkich terminów. Napiszcie proszę jak pracujecie.
Obrazek
György Bálint

MamaMeli

Post » Pt sie 22, 2014 17:59 Re: ♫♫♪ ♥ Melinda II ♥ ♪♫♫ ...i już niedługo Nuri.

Ja we wtorki i czwartki do 15.30, w inne dni do 14. W oba miejsca mam tak mniej więcej po pół godziny drogi

MaryLux

Post » Pt sie 22, 2014 19:12 Re: ♫♫♪ ♥ Melinda II ♥ ♪♫♫ ...i już niedługo Nuri.

Mieszane uczucia to normalka! Ja przy Ince też miałam bardzo mieszane uczucia, od euforii po totalną załamkę.. wszystko przez to, że nie wiedziałam czy dam radę, nigdy nie mieszkałam z kotem, jestem raczej urodzoną psiarą, więc było ciężko się przestawić, koty to zupełnie inne stworzonka.. ale teraz nie zamieniłabym jej, nie oddała, nie zmieniłabym zdania za nic! Tak będzie i z Nurim - rozumiem obawy i rozumiem euforię.. i oba uczucia są potrzebne :) cały czas trzymam za Was kciuki, dobrze, że będziesz miała czas żeby zobaczyć jak na siebie reagują, ewentualnie wkroczyć do akcji.. ale będzie dobrze, czuję to! :)

siljestene

Od: Śro lip 02, 2014 11:02

Post » Pt sie 22, 2014 20:26 Re: ♫♫♪ ♥ Melinda II ♥ ♪♫♫ ...i już niedługo Nuri.

To już jutro jedziesz po kotka?

Milena_MK

Od: Sob lip 21, 2012 17:20

Post » Pt sie 22, 2014 20:45 Re: ♫♫♪ ♥ Melinda II ♥ ♪♫♫ ...i już niedługo Nuri.

Tak.
Zabezpieczyłam wszystkie schowki potencjalne, które Melindy nie interesują albo się w nie nie zmieści, a jego byłoby trudno monitorować. Zostawiłam wszystkie te, gdzie w razie potrzeby można zainterweniować albo choćby postawić pachnącą miseczkę.
Melindę dopieściłam, wytuliłam, wyjęłam gilki, śpioszki, wyczyściłam uszka, właśnie zjadła kolacyjkę i zameldowała się w swoim zamku czekając aż pościelę łóżko.
Jutro rano postawię kuwetę z bentonitem, żeby do tego czasu nie rozniosła jej po mieszkaniu, bo z tej małej przeokrutnie wysypuje. W większej kuwecie jest jej silikonowy żwirek, jeśli jemu też podejdzie to dobrze.
Mam zapas tacek animondy i dwie troszkę śmieciowe, ale takie plus minus na poziomie rossmanna albo i lepsze - bez świństw, z tauryną (animonda vom feinstein jej w ogóle nie ma, tyle co w tym mięsie :roll:), witaminami, bez zbóż, za to pachnące i będące w stanie zachęcić Melindę do jedzenia prawie zawsze. Mam też uda z kurczaka, Melinda akceptuje drobno pokrojone mięso dodane do tacek nawet jak nie ma chwilowo na surowe chęci.
No i "czipsy", marketowe, felixa jakiś miks smaczków, Meli dla nich robi śliczne sztuczki :)

Melinda jest w dobrej formie, myślę że swoje zrobiło suplementowanie witaminami. W zasadzie nie bunkruje się już za łóżkiem, dzisiaj chyba pierwszy raz udało mi się z nią chwilę pobawić tak, że moje gwałtowne ruchy były dla niej sygnałem zabawy a nie niebezpieczeństwa (rzucałam jej piłeczkę i biegałam z nią po mieszkaniu).
Obrazek
György Bálint

MamaMeli

[poprzednia][następna]