Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
vailet pisze:Przywitam się również na wąteczkui u nas jest lecznica gdzie sterylka kotki 130zł.(ubranko 28zł),a kocura 90zł. lecz ja tam kotki nie oddam bo złe opinie słyszałam.Tu gdzie ja chodzę Sama sterylka kotki 170zł.(nie mają ubranek,tylko kołnierze),a kocura 130zł.Drogo,ale jest tam dobry chirurg i w razie co calutki sprzęt do ratowania.Po przeczytaniu o Ricie kotce perskiej boję się
jest za TM przez sterylkę w schronie.Na dodatek ta osoba co ją adoptowała,a jest hodowcą syberyjskich kotów,też się boi sterylek bo coś tam było że jelito wylazło
![]()
u innej kotki.Kocury to mają z górki,ale nie mają takich kolorków szylkret lub tri.Róbcie u kotek w dobrych i sprawdzonych lecznicach
a będzie wszystko dobrze
ninakiler pisze:vailet pisze:Przywitam się również na wąteczkui u nas jest lecznica gdzie sterylka kotki 130zł.(ubranko 28zł),a kocura 90zł. lecz ja tam kotki nie oddam bo złe opinie słyszałam.Tu gdzie ja chodzę Sama sterylka kotki 170zł.(nie mają ubranek,tylko kołnierze),a kocura 130zł.Drogo,ale jest tam dobry chirurg i w razie co calutki sprzęt do ratowania.Po przeczytaniu o Ricie kotce perskiej boję się
jest za TM przez sterylkę w schronie.Na dodatek ta osoba co ją adoptowała,a jest hodowcą syberyjskich kotów,też się boi sterylek bo coś tam było że jelito wylazło
![]()
u innej kotki.Kocury to mają z górki,ale nie mają takich kolorków szylkret lub tri.Róbcie u kotek w dobrych i sprawdzonych lecznicach
a będzie wszystko dobrze
a witamy witamy
przepraszam nie zauwazylam postu...![]()
![]()
chyba kupie sobie okulary
![]()
Powiem ci ze mnie wystraszylas tymi nowinami ze sterylkącoz... napewno pogadam z Andzelika z naszego KAN-u gdzie ona sterylizuje i co tam mają jesli chodzi o te cale kolnierze czy tez ubranka... tylko najpierw sprawa wyskubania kasy i dopiero przyjdzie czas na martwienie sie zabiegiem
bo znajac siebie zawsze sie boje o te moje kociaste zeby nic im sie nie stalo...
dinzoo pisze:nie straszcie tu takimi scenariuszamisterylek
moje cztery kobitki po...i żadna nie miała problemu a każda gdzie indziej sterylizowana
Buba jeszcze w hodowli-przez cięcie z boku, w wieku 3 miesięcy
Coco- przyjechała do mnie tuż po zdjęciu szwów
Mania- w fundacji, przybyła jeszcze ze szwami
a z Bajką to wiecie, już u mnie i po 6dniach już zdjęte szwy i wszystko
dinzoo pisze:Buba jest rozwinięta prawidłowotyle, że złapała po sterylce tą bakterię, która ją tak męczyła
ninakiler pisze:kurcze z tego co wiem to faktycznie sterylka u kotka jak osiagnie dojrzalosc... ale 3 miesiace to faktycznie wydaje mi sie malo
Użytkownicy przeglądający ten dział: ewar, Kankan i 73 gości