wspólne życie - wątek optymistyczny :-) koniec cz. 3

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro sie 10, 2011 4:56 Re: wspólne życie - zaklinamy rzeczywistość - KCIUKI za HENIA !!

Heniuś się wita :D i prosi o domek :ok:

Duszek686 pisze:no co sie tak gapisz? Czekam na babke z laboklinu...
Obrazek

i musze sie dowiedzieć co mi ta fajna ciotka za groszki do paszczy wciska...
Obrazek

nuuuda...
Obrazek

pomiziałabyś lepiej...
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kamari

Od: Pt lip 04, 2008 6:20

Post » Śro sie 10, 2011 6:24 Re: wspólne życie - zaklinamy rzeczywistość - KCIUKI za HENIA !!

Henio nie dość, że śliczny i miły, to jeszcze oczytany. "Leki po dyplomie" - bardzo poważna i pożyteczna lektura. :lol:

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Śro sie 10, 2011 8:04 Re: wspólne życie - zaklinamy rzeczywistość - KCIUKI za HENIA !!

braki w uzębieniu wyszły na jaw :wink:
cukier krzepi

jokototo

Od: Nie sty 24, 2010 15:18

Post » Śro sie 10, 2011 8:22 Re: wspólne życie - zaklinamy rzeczywistość - KCIUKI za HENIA !!

Słodziak :love: :kotek: :love:

Dołączam się do kciuków, piękno- i bystrooki kocurku :ok:
Obrazek

KasiaF

Od: Sob sie 14, 2010 19:15

Post » Śro sie 10, 2011 8:32 Re: wspólne życie - zaklinamy rzeczywistość - KCIUKI za HENIA !!

Mała Coco dzisiaj dotała szczęśliwie i już rozrabia z Myszolem :mrgreen: I w jej przypadku spora niespodzianka na plus :ok: Jest o wiele lepiej, niz się spodziewałam :D :D :D
Obrazek
Obrazek

kamari

Post » Śro sie 10, 2011 8:36 Re: wspólne życie - zaklinamy rzeczywistość - KCIUKI za HENIA !!

kamari pisze:Mała Coco dzisiaj dotała szczęśliwie i już rozrabia z Myszolem :mrgreen:
I w jej przypadku spora niespodzianka na plus :ok: Jest o wiele lepiej, niz się spodziewałam :D :D :D

Mnie to nie dziwi, Czarodziejko :love:

Wciąż pamiętam czyjś żart o wycieraczce przed Twoim SPA.
Wkrótce zaczną sie pielgrzymki do Siedlec i do Kamari :ryk:
Obrazek

KasiaF

Od: Sob sie 14, 2010 19:15

Post » Śro sie 10, 2011 9:17 Re: wspólne życie - zaklinamy rzeczywistość - KCIUKI za HENIA !!

Bardzo się cieszę, że Coco już pod Twoimi skrzydłami!!! :piwa: - a Heniem zachwycam się od dawna, ma taki przeuroczy, słodki pychol! :1luvu: Na pewno jakiś domek się zakocha!!! :1luvu:

Czy są jakieś wieści z DS Maksia po pierwszej dobie? Mam nadzieję, że już chłopak wyluzował! :ok: :ok: :ok: :ok:

Mario - a może jakaś pomoc z ogłoszeniami adopcyjnymi jest Ci w tej chwili potrzebna? Nie zawsze mam nieograniczony dostęp do netu, ale pewnie mogę zrobić choć kilka sztuk w najbliższym czasie.

joluka

Od: Nie gru 30, 2007 16:51

Post » Śro sie 10, 2011 9:19 Re: wspólne życie - zaklinamy rzeczywistość - KCIUKI za HENIA !!

joluka pisze:Mario - a może jakaś pomoc z ogłoszeniami adopcyjnymi jest Ci w tej chwili potrzebna? Nie zawsze mam nieograniczony dostęp do netu, ale pewnie mogę zrobić choć kilka sztuk w najbliższym czasie.

kamari, jak wiesz, też chętnie pomogę. :)

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Śro sie 10, 2011 9:40 Re: wspólne życie - zaklinamy rzeczywistość - KCIUKI za HENIA !!

Maksiu chodzi spać za szafę, ale leżakuje na wierzchu, na parapecie i na komodzie. Pani oswaja go z głaskaniem, najlepiej idzie kiedy Maksiu kima i przy nakładaniu do miski :ok:

Ogłoszenia dla Henia są zamówione, czekamy tylko na wyniki ostatnich badań krwi i komunikat od CooCaty.

Coco ma potencjalny domek, który zaczeka na zakończenie rehabilitacji.

Uśmiechnę się po pomoc przy ogłaszaniu Euzebiusza i Chłopania. Euzebiusza chcę jeszcze trochę podprostować, pewnie kilka dni i będzie gotów. Chłopańciowi muszę tylko zrobić ładne zdjęcia - jest czarny z krawacikiem, wychodzi na zdjęciach w formie czarnej plamy albo czarnego zmaza (szybki jest :mrgreen: )
Obrazek
Obrazek

kamari

Post » Śro sie 10, 2011 10:12 Re: wspólne życie - zaklinamy rzeczywistość - KCIUKI za HENIA !!

A jakies zdjęcia w najbliższym czasie będą z DS Maksa? :P
Obrazek

JaEwka

Od: Wto gru 11, 2007 11:37

Post » Śro sie 10, 2011 10:14 Re: wspólne życie - zaklinamy rzeczywistość - KCIUKI za HENIA !!

Za slicznego, wielkookiego Henia :ok: :ok: :ok: :ok:
Zaklinamy jak umiemy :kotek: :1luvu: :kotek: :1luvu: :kotek: :1luvu: :kotek:
Same wspaniale wiesci - wielkie miziaki dla malutkiej Covo :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Czekamy na wiesci o Maksiu :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Kamari :piwa: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazek

marysienka

Od: Pt gru 10, 2010 3:08

Post » Śro sie 10, 2011 10:45 Re: wspólne życie - zaklinamy rzeczywistość - KCIUKI za HENIA !!

JaEwka pisze:A jakies zdjęcia w najbliższym czasie będą z DS Maksa? :P

A Ty to byś już od razu chciała zdjęcia :twisted: Przecie go Pani oswaja dopiero, nie będzie mu fleszem po oczach walić, tak jak Ciocia JaEwka moim biednym kotkom :twisted: :twisted: :twisted: :mrgreen:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Śro sie 10, 2011 10:49 Re: wspólne życie - zaklinamy rzeczywistość - KCIUKI za HENIA !!

Dlatego napisałam w najbliższym czasie :mrgreen: :wink:
Obrazek

JaEwka

Od: Wto gru 11, 2007 11:37

Post » Śro sie 10, 2011 10:49 Re: wspólne życie - zaklinamy rzeczywistość - KCIUKI za HENIA !!

kamari pisze:Maksiu chodzi spać za szafę, ale leżakuje na wierzchu, na parapecie i na komodzie. Pani oswaja go z głaskaniem, najlepiej idzie kiedy Maksiu kima i przy nakładaniu do miski :ok:

Ogłoszenia dla Henia są zamówione, czekamy tylko na wyniki ostatnich badań krwi i komunikat od CooCaty.

Coco ma potencjalny domek, który zaczeka na zakończenie rehabilitacji.

Uśmiechnę się po pomoc przy ogłaszaniu Euzebiusza i Chłopania. Euzebiusza chcę jeszcze trochę podprostować, pewnie kilka dni i będzie gotów. Chłopańciowi muszę tylko zrobić ładne zdjęcia - jest czarny z krawacikiem, wychodzi na zdjęciach w formie czarnej plamy albo czarnego zmaza (szybki jest :mrgreen: )

Kamari zobacz na zdjęcia Kochamcia, to jest urok tego umaszczenie - zrobić ładne zdjęcie to wyzwanie :kotek: :(
najszczesliwsza

Post » Śro sie 10, 2011 11:17 Re: wspólne życie - zaklinamy rzeczywistość - KCIUKI za HENIA !!

Oj ofiara ze mnie :ryk: :ryk: :ryk:
Pytam sie o Maksia a tu juz byla informacja - chyba okulary trzeba sobie zmienic :lol: :lol: :lol:
ObrazekObrazek

marysienka

Od: Pt gru 10, 2010 3:08

[poprzednia][następna]