Basiu, to na pewno ten sam kot? Chyba się droczysz
Cudny się zrobił, ale to nic dziwnego - u Ciebie wszystkie koty tak mają
_______________________________________________________ Jakie nudne byłoby życie gdyby nie ten rząd. Nie, za PO nie było lepiej. Ludzie tyrali za 1.200 brutto. Afera goniła aferę Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.
I znów mam tylko sześć kotów Odwiozłam wczoraj do córki Józinkę, bo choć po remoncie zostały jeszcze jakieś porządki to już strasznie za futrem tęsknili
Cudna Ale to chyba jakaś pomyłka - to przeciez moja Pysia
_______________________________________________________ Jakie nudne byłoby życie gdyby nie ten rząd. Nie, za PO nie było lepiej. Ludzie tyrali za 1.200 brutto. Afera goniła aferę Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.
Dzisiaj Gałeczka wyszła "na pokoje" Niejednokrotnie pisałam, że Gałcia mieszka na naszym łóżku. Przesypia lub poleguje przez 22-23 godziny na dobę. Nawet miski ma w sypialni, a swoją kuwetkę w korytarzu. Jak zejdzie na dół to jest święto. I dzisiaj było I mamy kilka nowych, innych fotek Nie w pościeli
przycupnęła przy TŻcie siedzącym na fotelu i tuliła się
skorzystała z "ogólnej" kuwety w łazience, potem usiadła na oparciu fotela, niezrażona niczym
A cóż to za okazja świąteczna była, że panna Gałeczka zeszła do salonu? Czy to może rozmaite feliwaye czy inne bachy taki wpływ na kocią psychikę wywarły? A może dzisiaj koty mają jakiś Dzień Dobroci dla swoich ludziów bo moje tez tuliły się na wyścigi. A fotki Gałeczki tulącej się do TŻta są po prostu wzruszające...
Ostatnio edytowano Pt lut 12, 2010 9:08 przez pixie65, łącznie edytowano 2 razy