potwory nie ludzie! dokładnie to samo pomyślałam!chinka pisze:Jak mozna po 9 latach bycia z kotem w dzień i w nocy oddać go do uśpienia? Dla mnie to niepojęte. - Bo się znudził?
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
potwory nie ludzie! dokładnie to samo pomyślałam!chinka pisze:Jak mozna po 9 latach bycia z kotem w dzień i w nocy oddać go do uśpienia? Dla mnie to niepojęte. - Bo się znudził?
to nie są powody tylko uspokojacze sumienia i wytłumaczenia dlaczego pozbywają sie problemu, powodem może być nieuleczalna choroba ale uciążliwość, oni też będą uciążliwi na starość, szkoda, że ich nikt nie uśpi wtedy? kotek nie pasuje do dalszego scenariusza i to wszystkoMaryla pisze:chinka pisze:Jak mozna po 9 latach bycia z kotem w dzień i w nocy oddać go do uśpienia? Dla mnie to niepojęte. - Bo się znudził?
nie znudzil![]()
powody podała jopop w 1 poscie
za dom
jest sliczna
megan72 pisze:Pestis jest cudowną osobą. Dzisiaj wszystko sobie powyjaśniałyśmy, zgodziła się pomóc i podoglądać Melkę przez piątek i sobotę.
Melka bez nękania jest innym kotem. Mizialska, przyjacielska. Jedną, dwie tabletki można w nią wciskać, ale 6 szt 2 razy dziennie to stanowczo za duzo. Je dalej prawie tyle co nic - dziś znów rzuciła pawia, zaczynam się zastanawiać, czy to nie przez saszetki urinary - dziś znów po konsumpcji takowej natychmiast z kota wymiotło. Dziś przy zastrzykach dała znać, że za tym nie przepada, ale bez nadmiernej histerii.
Chyba trzeba będzie puścić w ruch peritol, jak się dziewczynie apetyt nie poprawi. Ale to jak wrócę.
pestis pisze:Nakarmiona i oporządzona:) Z siusianiem trochę lepiej, na ile można to stwierdzić po rozmiarze bryłek w kuwecie. Je:)
megan72 pisze:Za bazarek będę bardzo wdzięczna.
Od ostatniego podsumowania - 478 zł - doszły 3 wizyty (głównie zastrzyki) po 30 zł, i dzisiejsza za 20 zł. Czyli 588zł. I, prawdę mówiąc, nie byłam przygotowana na aż takie z Melą wydatki.
Użytkownicy przeglądający ten dział: muza_51 i 51 gości