kothka pisze:Cześć Ineczko,
jak Twój brzuszek?
Bzusek jus lepiej troskę, bo dostałam kuja. Byłam strasnie dzielna, nawet Doctorro się zdziwił, ze go nie próbowałam gryznąć

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kothka pisze:Cześć Ineczko,
jak Twój brzuszek?
MarciaMuuu pisze:Mereth pisze:Hej Inkuś![]()
Co jak wizyta doctora?
![]()
bry
Hannah12 pisze:Cześć Inuś, żyjesz po wizycie doktora. MruJafka zaniepokojona
PS. Dzisiaj Duża jak mnie miziała to mówiła do mnie moja ty mrumruczko, bardzo się mi to podobało i nawet delikatnie ząbkami za rękę ją chwyciłam.
Hannah12 pisze:A skąd ja mogę wiedzieć. Ja jadłam różne rzeczy i z moim brzuszkiem jest wszystko w porządku. A doctora to ja też nie lubię. Jak mnie pierwszy raz zabrali to myślałam, że to fajne jest i nawet z ochotą wyszłam z tej skrzyni. Ale teraz już wiem, że to jest bardzo nieprzyjemna wizyta i dlatego udaję, że mnie w tej skrzyni nie ma. MruJafka
MaryLux pisze:Hannah12 pisze:A skąd ja mogę wiedzieć. Ja jadłam różne rzeczy i z moim brzuszkiem jest wszystko w porządku. A doctora to ja też nie lubię. Jak mnie pierwszy raz zabrali to myślałam, że to fajne jest i nawet z ochotą wyszłam z tej skrzyni. Ale teraz już wiem, że to jest bardzo nieprzyjemna wizyta i dlatego udaję, że mnie w tej skrzyni nie ma. MruJafka
Mrucusiu, ale Doctorro do nas do domu psychodzi...
Avian pisze:Cześć Inuś
Jak to dobrze, że do nas doktorka nie przychodzi ...
Bo jak taki doktor przychodzi, to pewnie zawsze wynajdzie jakies choróbsko, na które trzeba dać kuja![]()
Gagat ostatnio nie kłuty
Hannah12 pisze:MaryLux pisze:Hannah12 pisze:A skąd ja mogę wiedzieć. Ja jadłam różne rzeczy i z moim brzuszkiem jest wszystko w porządku. A doctora to ja też nie lubię. Jak mnie pierwszy raz zabrali to myślałam, że to fajne jest i nawet z ochotą wyszłam z tej skrzyni. Ale teraz już wiem, że to jest bardzo nieprzyjemna wizyta i dlatego udaję, że mnie w tej skrzyni nie ma. MruJafka
Mrucusiu, ale Doctorro do nas do domu psychodzi...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A tutaj mamy w domu spokój, tylko Duża biega za mną ze strzykawka i coś do pysia wlewaTwierdzi, że potrzebuję witamin. A Pysia to sobie daje bez problemu wlać to coś do pysia. A Haker to zjada kapsułki po witaminach, Duża mu pozwala bo to sa takie specjalne dla zwierząt witaminy. MruJafka
Lemoniada pisze:Ceść Inecko! Duza wiosne chyba pocuła bo teraz wraca do domu o północyI taka dziwna jakaś jest. Byłem zły ze tak stlasnie długo jej nie było, ale kupiła mi nowe pysne jedzonko i stucne myski wienc jej psebacyłem
A Ty mas ulubione zabawki?
Kleofas
MaryLux pisze:Ceść Kleosiu kochaniockiDlacego Tfoja Duza taka niegzecna i późno wraca???? Moja wraca wceśniej i tes mi psynosi zabawecki i dobrisońskie amciaku. Lubię fsystkie sfoje zabaffki, zwłasca taką kulkę, która udaj cerwoną myskę i śmiesnie gzechoce.
A dziś Duza do femfistki idzie
annette88 pisze: cześć Inko, wczoraj było dziwnie.. bo rze Duza siem uka ciongle to wiem, ale rze sie z nim uczyl wczoraj Duzy to siem zaskoczylamDuza mowi, rze dzisiaj znowu ma duzo roboty, bo jutro ma ten azamin i chcialaby go zdac
a potem jedziemy do bapci na pare dni, bo Duzi majom dzies jakies urodziny, chyyba tatus Dużego
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 152 gości