Edzina pisze:Zeby na ulicy miec przewage silowa.![]()
A tak. W ramach zmiany profilu, zawodu, tudziez poszerzenia horyzontow.
Oooo, horyzonty z pewnościa sobie poszerzysz, zwłaszcza wykorzystując tą przewagę siłową.

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Edzina pisze:Zeby na ulicy miec przewage silowa.![]()
A tak. W ramach zmiany profilu, zawodu, tudziez poszerzenia horyzontow.
Meg9 pisze:gattara pisze:Same traktorzystki![]()
Kobiety na traktory !
Meg9 pisze:ale clou imprezy polega na tym, że serwis na 3 tygodnie robocze na naprawę
3 tygodnie
w naszej sytuacji
... ( tu słowa niecenzuralne )
nawet nie chcę myśleć ile zabulę za telefon w tym miesiącu...
szlag by to trafił
![]()
![]()
progect pisze:W tej sytuacji pewnie taniej ci wyjdzie plytę główną wymienic nie oglądając się na serwis![]()
I wyrazy współczucia
varia pisze:Meg9 pisze:ale clou imprezy polega na tym, że serwis na 3 tygodnie robocze na naprawę
3 tygodnie
w naszej sytuacji
szlag by to trafił
![]()
![]()
A nie masz możliwości pożyczenia skądś kompa na trzy tygodnie? Z pracy na przykład? Pogadaj z informatykiem? Musi mieć jakieś wraki likwidowane, byle skype śmigał.
Albo podskocz do Poznania, to Tobie coś zorganizuję.
Meg9 pisze:varia pisze:Meg9 pisze:ale clou imprezy polega na tym, że serwis na 3 tygodnie robocze na naprawę
3 tygodnie
w naszej sytuacji
szlag by to trafił
![]()
![]()
A nie masz możliwości pożyczenia skądś kompa na trzy tygodnie? Z pracy na przykład? Pogadaj z informatykiem? Musi mieć jakieś wraki likwidowane, byle skype śmigał.
Albo podskocz do Poznania, to Tobie coś zorganizuję.
jeśli chodzi o pożyczanie to może i udało by mi się coś wyżebrać
ale to ponoć winowajcą jest kamera i to chyba ona wywaliła wszystko
i jak teraz ją podepnę po dpracowego kompa, czy pod jakiegoś innego znajomopożyczonego i ona zrobi to samo
to już w ogóle życie będzie piękne
równie dobrze może to zrobić jak komp wróci z serwisu z nowiutką płytą
a wtedy szlag mnie trafi na miejscu
nie wiem jak to sprawdzić...
skaskaNH pisze:O kurcze, Meg, ale mialaś dzieńWspółczuje.
Varia dobrze prawi - może dasz rade jakiegoś staruszka z pracy (czy choćby od kogos znajomego) pożyczyć?
A sama płyta głowna - jesli tylko ona siadla - to chyba nie jest az taki wydatek? Nie wiem, dawno nic nie grzebalam przy kompie (a tez bede zmuszona, bo tez mi sie dziwne rzeczy ostatnio dzieją).
Na pocieszenie Ci opowiem, jakiego wczoraj mialam stresa: udalo mi sie wczesniej wyjsc z pracy, doszlam do przystanku (cos mnie naszlo, zeby autobusem jednak jechac), na przystanku pelno ludzi, doslownie tłok, chce sprawdzic rozklad, siegam po komorke - torebka otwarta, a komorki nima![]()
No to ja juz mam wizje, ze ktos mi w tym tloku ja wyciagnal. Ale co bylo robic, nawrót na pięcie i do pracy - a komorka sobie spokojnie lezy na biurku
Mialam ochote znokautowac sie wlasną pięścia
Dodam, ze z pracy na przystanek mam obecnie spory kawalek
skaskaNH pisze:A swoją drogą - jestem niby informatycznym lajkonikiem, ale tak sie zastanawiam, czy sama kamera moze wywalac płytę główną? Czy może bardziej chodzi o sposób jej instalacji? Jakiś program, który ją obsługuje?![]()
Varia, dobrze myśle, czy jednak lajkonik jestem?
varia pisze:skaskaNH pisze:A swoją drogą - jestem niby informatycznym lajkonikiem, ale tak sie zastanawiam, czy sama kamera moze wywalac płytę główną? Czy może bardziej chodzi o sposób jej instalacji? Jakiś program, który ją obsługuje?![]()
A to zależy co Meg przed tą kamerą robi.![]()
varia pisze:skaskaNH pisze:A swoją drogą - jestem niby informatycznym lajkonikiem, ale tak sie zastanawiam, czy sama kamera moze wywalac płytę główną? Czy może bardziej chodzi o sposób jej instalacji? Jakiś program, który ją obsługuje?![]()
A to zależy co Meg przed tą kamerą robi.![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 146 gości