MT Stasinka-Ślepinka - ma DOM :)))))

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon paź 01, 2007 21:17

Dobra karma to i urobek dobry ;) O moje Mruksy też nikt nie pyta :(
Obrazek
Obrazek
Jeszcze żaden nieśmiertelny bóg nie przeżył śmierci swoich wyznawców.
NAUKA O KLIMACIE.PL

genowefa

Od: Pon wrz 18, 2006 13:34

Post » Wto paź 02, 2007 17:32

Dzieciaki mocują sie na dywanie :). Okrzyki, jakie wydaje przy tym Stasia, mrożą krew w żyłach ;)

Mamy teraz troche urlopu, postaramy się porobić mnóstwo nowych fot, no może w końcu ktoś, gdzieś...

Genowefo, Mruczki też reklamuję wszędzie, zupełnie nie wiem, co się dzieje, ze taki zastój :(

A teraz Stasiulek z energią usiłuje zjeść drapak 8). Takie ma dziewczyna hobby, że wbiega na górną półkę i zaczyna gryźć słupek 8O. Kto tam wie, o co jej biega... :roll:

Uschi

Od: Śro kwi 12, 2006 16:17

Post » Wto paź 02, 2007 19:02

Zdjecia (no i Koty :) ) przepiękne.
Obszerniej się pozachwycam po powrocie, może też mi się uda wprosić na głaskanie?
Choć jakby się Domek pojawił i zakochał, to proszę wydawać ;).
Prawdziwi mężczyźni nie jedzą miodu, oni żują pszczoły.

sibia

Od: Śro gru 07, 2005 17:15

Post » Wto paź 02, 2007 20:07

Sib, wracaj i głaskaj! :)

Choć - oby już nie było co ;)

Niedługo wystawimy maluchy wszędzie osobno. Może tak łatwiej znajdą domki :( - choć wiem, ze Stasia jako jedynaczka będzie smutna, a Władek bez siostry się zapłacze...

Uschi

Post » Wto paź 02, 2007 21:26

8O 8O 8O 8O 8O

Odwiedziła nas na momencik ciocia monikap. Ciocia dosłownie weszła na sekundkę, po transporter i frontline...

Władek przyjrzał się jej przerażony, wycofał pod biurko, a kiedy złapałam go do prezentacji - no ok, może zbyt raptownie :roll: - rozsyczał się jak stado żmij i skorpionów jadowitych, podrapał mnie wyrywając się rozpaczliwie i był taaaak przerażony :strach:

Ciocia monikap jest śliczną dziewczyną, nadmienię, nie jakimś potworem, więc czemu to dziwadło małe tak zareagowało??? :roll:

On to w ogóle taki trochę specjalnej troski jest, zezulec mój malutki...

Uschi

Post » Śro paź 03, 2007 19:36

Jako, że obie mamy właśnie urlop a ze względu na ilość futer nie mogłyśmy nigdzie wyjechać spędzamy leniwe dni otoczone kotami i mamy więcej czasu na obserwacje poczynań Stasiulki i Władzia.
Wladzio jak przystało na łamacza serc niewieścich znalazł sobie nową dziewczynę.
Jest nią Mruf 8O
Nie wiem co się chłopakowi stało, może spadł z wysokości, może coś go kopnęło i uciekło, efekt jest taki, że Władzio zamglonym wzrokiem wodzi za Mrufką, wczoraj przyłapałam ich jak spali przytuleni w łazience, dziś rano natomiast wspólnie wyglądali przez okienko.
Mruf zaskoczona siłą uczucia czasem jeszcze syknie i przepędzi adoratora, ale myślę, że to kwestia czasu jest.
Wszystko co napisałam nie zmienia oczywiście faktu, że Władzio szuka domu
8)
Obrazek
Nie ma Sopelka :(

tanita

Od: Śro lip 27, 2005 22:17

Post » Śro paź 03, 2007 20:26

Kciuki nieustające za domki :ok: :ok: :ok: Ach ten Władzio, poskromił złośnicę, normalnie :love:

Wczoraj przy okazji rozwożenia kociaków "poznałam" blok, w którym mieszkacie. Niestety z uwagi na późną porę nie zapamiętałam gdzie on się znajduje.
Obrazek
Obrazek
NAUKA O KLIMACIE.PL

genowefa

Post » Śro paź 03, 2007 21:46

A, to Ty woziłaś jopop wczoraj? U monikip byłyście, my mieszkamy dokładnie na drugim końcu bloku. Bródno, kochana, Bródno :)
Następnym razem musisz zawitać i do nas :)

Uschi

Post » Śro paź 03, 2007 21:57

Uschi pisze:Następnym razem musisz zawitać i do nas :)

1:00 a.m. ? ;)
Obrazek
Obrazek
NAUKA O KLIMACIE.PL

genowefa

Post » Czw paź 04, 2007 8:41

Ja tylko przypomnę, że w weekend wystawa i ulotki Stasiowo-Władziowe potrzebne będą :)
--------
Obrazek
Obrazek

tajdzi

Od: Śro lut 16, 2005 10:47

Post » Czw paź 04, 2007 20:01

Takie oto dwa czarne przystojniaki mieszkają z nami :) (domu szuka tylko ten mniejszy :twisted: )

(przepraszam za jakość zdjęć, ale z komórki, aparat odmówił współpracy :? )

Obrazek Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek

Władek pobił dziś samego siebie w brojemiu. Na oczach tanity, usiłując wskoczyć na stół (bo przecież tam, gdzie są Duże, jest weselej ;) ), nieco nie wycelował (pierdółka moja najdroższa...), wczepił sie pazurkami w obrus - i zjechał... Z moim najukochańszym żółtym kubeczkiem, prezentem od Mojego Przyjaciela - pełnym kawy... :roll:

Kubeczek stracił ucho :?, dywan zyskał pięknego kleksa :?, a Władzio zrobił swoje słodkie, zezowate oczęta - no i po paru minutach wściekłości trzeba było wziąć go i przytulić, inaczej się nie dało...

8)

Uschi

Post » Pt paź 05, 2007 10:00

Mamusia Chlorynek (czyli Chloraków I) oraz Chloraków II ZŁAPANA!!!

:dance: :dance: :dance:

Uschi

Post » Pt paź 05, 2007 16:16

Uschi pisze:Mamusia Chlorynek (czyli Chloraków I) oraz Chloraków II ZŁAPANA!!!

:dance: :dance: :dance:

Brawo!!!!

Zmysł

Od: Czw lip 19, 2007 12:46

Post » Pt paź 05, 2007 22:35

Czarnych kotów nigdy nie za wiele ;) Nie ma nic piękniejszego niż czarne lśniące futro :love:
To Wy jeszcze macie obrusy 8O Może jeszcze firanki i zasłonki?
Obrazek
Obrazek
NAUKA O KLIMACIE.PL

genowefa

Post » Sob paź 06, 2007 9:15

Firanki i zasłonki som, a jakże :D

Właściwie nikt się nimi nie interesuje, poza - surprise, surprise - Władziem, który sobie czasem urządza sesję bujania się na firance w salonie :roll: . Strat na szczęście nie odnotowano :)

Kochany słodziak jak zwykle wpakował mi się na kolana i mruczy (co przy wyjątkowo cieżkich dolegliwościach okresowych powoduje, ze nawet go nie przeganiam - grzeje :) )

Stasi oczka kiepskie :(. Chyba źle toleruje ten cały cosopt - na razie, po konsultacjach, zmniejszamy częstotliwość podawania, ale chyba się przy tym jakaś infekcja odezwała :?. Kciuki mocne znów poprosimy, żeby się nic nie wydiabliło...

Uschi

[poprzednia][następna]