pośpiechu nie ma, dużo czasu przed nami

Moderator: Estraven
Femka pisze:
Ta Duża zupełnie nie wie, co jest dla kotów najważniejsze. Jej się wydaje, że napełni miskę, zmieni wodę, wyczyści kuwetkę i już. A głaski????? Myślałam, że jak Duża mówiła, że taka będzie dla mnie dobra, to głaski będą cały czas. A ona wychodzi codziennie na bardzo długo i wcale się o nas nie troszczy. Femka, Zosia i Koraliś chyba już do tych zaniedbań przyzwyczajone, bo śpią w tym czasie.
Rustie pisze:Femka pisze:
Ta Duża zupełnie nie wie, co jest dla kotów najważniejsze. Jej się wydaje, że napełni miskę, zmieni wodę, wyczyści kuwetkę i już. A głaski????? Myślałam, że jak Duża mówiła, że taka będzie dla mnie dobra, to głaski będą cały czas. A ona wychodzi codziennie na bardzo długo i wcale się o nas nie troszczy. Femka, Zosia i Koraliś chyba już do tych zaniedbań przyzwyczajone, bo śpią w tym czasie.
Ktośnapisał na forum niedawno, że jak ma się koty w domu, to nie wolno się szlajac niewiadomo gdzie, tylko z rentierstwa się trzeba utrzymywac
Przypomnij Dużej, bo chyba zapomniała
![]()
A ty dziewczyno się nie wygłupiaj, przecież sama wiesz, że nigdzie nie byłoby ci tak dobrzeI paskudne ładnie łykaj - bo wtedy szybciej się skończy i Duża zajmie się tym, czym powinna, czyli głaskami
CoToMa pisze:Trzymam kciuki za Milusię, musi być dobrze!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jeśli te problemy z oddychaniem nie są cały czas, to może ona ma astmę?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 268 gości