ewkkrem pisze:Fajna jesteś, Lusiu, nie gniewasz się o byle co.
Twój Drops

Moderator: Estraven
ewkkrem pisze:Fajna jesteś, Lusiu, nie gniewasz się o byle co.
Twój Drops

. Dzisiaj latał za wędką???!!!
. Jakby miał 0,5 roku. Czy to normalne, czy staruszek dziecinnieje na starość?
saaga pisze:Dropsiu, ja też lubię biegać za wędką. Jestem niewiele młodsza od Ciebie.
A Ignaś w tym roku będzie świętował 17 urodziny i czasami, jak zacznie wariować, to aż zadyszki dostaje.
Twoja Duża niech się cieszy, że masz dobrą kondycję![]()
Fiora
ewkkrem pisze:saaga pisze:Dropsiu, ja też lubię biegać za wędką. Jestem niewiele młodsza od Ciebie.
A Ignaś w tym roku będzie świętował 17 urodziny i czasami, jak zacznie wariować, to aż zadyszki dostaje.
Twoja Duża niech się cieszy, że masz dobrą kondycję![]()
Fiora
Wiele, niewiele, Fioro. Ludzki rok to dla nas ok. 5-6 lat. Ty jesteś dużo młodsza ode mnie. Cieszy mnie, że lubisz się bawić ale sama napisałaś, że chudniesz. Tzn. za mało jesz. Jedz Fiorusiu. Jedz i żyj jak najdłużej. Ja Drops mam zamiar przeżyć 500 ludzkich lat tzn 84-100 kocich. Z kim będę gaworzył na MIAŁ jakby Ciebie zabrakło?
Mam nadzieję, że napiszesz co Ci dolega.
Zatroskany Drops.
PS: moja Duża to plotuch.
Lusiu. Z Tobą będę gaworzył zawsze!. Nawet jak któregoś z nas zabraknie, to i tak będziemy gadać i gadać i gadać przed na Tęczowym Mostem. ewkkrem pisze:Och mojaLusiu. Z Tobą będę gaworzył zawsze!. Nawet jak któregoś z nas zabraknie, to i tak będziemy gadać i gadać i gadać przed na Tęczowym Mostem.
Uff, jakoś powiało smutno. Wiesz, Lusiu, Drops naczytał się na forum trochę smutnych historii i może dlatego wpadł w taki nostalgiczny nastrój.
Życzę zdrowia, szczęścia i więcej amciu dla Ciebie.
Twój Drops.
MaryLux pisze:ewkkrem pisze:Och mojaLusiu. Z Tobą będę gaworzył zawsze!. Nawet jak któregoś z nas zabraknie, to i tak będziemy gadać i gadać i gadać przed na Tęczowym Mostem.
Uff, jakoś powiało smutno. Wiesz, Lusiu, Drops naczytał się na forum trochę smutnych historii i może dlatego wpadł w taki nostalgiczny nastrój.
Twój Drops.
Dropsiulku, ja czasami gadam z Manią. Ona była z mojej foondacji i przez 31 tygodni mieszkała u mojej Dużej. A potem pobiegła za TM.
ewkkrem pisze:MaryLux pisze:ewkkrem pisze:Och mojaLusiu. Z Tobą będę gaworzył zawsze!. Nawet jak któregoś z nas zabraknie, to i tak będziemy gadać i gadać i gadać przed na Tęczowym Mostem.
Twój Drops.
Dropsiulku, ja czasami gadam z Manią. Ona była z mojej foondacji i przez 31 tygodni mieszkała u mojej Dużej. A potem pobiegła za TM.
I tu Lusiu nasza wyższość nad Dużymi. Oni czasami śnią o futerkach przed Tęczowy Mostem, czasami sobie wyobrażają pogaduchy z tymi, którzy tam czekają a my - koty - widzimy się i słyszymy się i czujemy i porozumiewamy się z nimi naprawdę.
Twój Drops.
MaryLux pisze:ewkkrem pisze:MaryLux pisze:ewkkrem pisze:Och mojaLusiu. Z Tobą będę gaworzył zawsze!. Nawet jak któregoś z nas zabraknie, to i tak będziemy gadać i gadać i gadać przed na Tęczowym Mostem.
Twój Drops.
I tu Lusiu nasza wyższość nad Dużymi. Oni czasami śnią o futerkach przed Tęczowy Mostem, czasami sobie wyobrażają pogaduchy z tymi, którzy tam czekają a my - koty - widzimy się i słyszymy się i czujemy i porozumiewamy się z nimi naprawdę.
Twój Drops.
le dobrze, że choć próbują
Lusia wyrozumiała
ewkkrem pisze:MaryLux pisze:ewkkrem pisze:MaryLux pisze:ewkkrem pisze:Och mojaLusiu. Z Tobą będę gaworzył zawsze!. Nawet jak któregoś z nas zabraknie, to i tak będziemy gadać i gadać i gadać przed na Tęczowym Mostem.
Twój Drops.
Twój Drops.
le dobrze, że choć próbują
Lusia wyrozumiała
Robią co mogą i nie ich wina, że mają takie ograniczenia.
ewkkrem pisze:Pewnie, Lusiu, choć nie wiem czy to dobre określenie. Wyrozumiałym można być dla kogoś, kto robi błędy. Trudno winić ślepca, że nie odróżnia kolorów. Prawda?
Drops
Użytkownicy przeglądający ten dział: Paula05 i 15 gości