Zuzia i Pola po raz 24 ♥♥♥ !

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie sie 03, 2014 8:30 Re: Zuzia i Pola po raz 24 ♥♥♥ !

Mam też do wszystkich pytanie techniczne.
Kupiłam moim dziewczynkom ostatnio puszeczki Gurmecika . Jednak zamiast pasztecików typowych rzadkich zamówiłam coś w postaci salcesonu czyli takie bardziej ścisłe i okazało się że Zuzia odmówiła jedzenia całkowicie a Pola przez trzy dni jakoś jadła ale bez ochów i achów a dziś odmówiła jedzenia. Powąchała i zakopała w panele. :placz:
W związku z takim obrotem sprawy mam prośbę i pytanie czy ktoś czyje kotki jedzą Gurmeta w takiej formie zechciałby się zamienić na paszteciki lub gdy będzie zamawiał zamówił dla nas pasztety a my oddamy te co mamy?
Proszę o pomoc !
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Nie sie 03, 2014 8:31 Re: Zuzia i Pola po raz 24 ♥♥♥ !

Hejka Ewuś z koteczkami :)
W sprawie pasztecików nie pomożemy, moje koteczki jedzą tylko kilka rodzajów puszek... wybredne są i smaki swoje mają...

Sihaja

Od: Pon sty 03, 2005 22:17

Post » Nie sie 03, 2014 8:41 Re: Zuzia i Pola po raz 24 ♥♥♥ !

Sihaja pisze:Hejka Ewuś z koteczkami :)
W sprawie pasztecików nie pomożemy, moje koteczki jedzą tylko kilka rodzajów puszek... wybredne są i smaki swoje mają...

Owszem że wybredne to wiem.
Paszteciki tak, sosik tak a tego nie i koniec. :(
Obrazek

Ewa L.

Post » Nie sie 03, 2014 8:47 Re: Zuzia i Pola po raz 24 ♥♥♥ !

Telewizja mi powróciła. :D
Obrazek

Ewa L.

Post » Nie sie 03, 2014 8:51 Re: Zuzia i Pola po raz 24 ♥♥♥ !

Ja zrobiłam pranie (tak, wiem że niedziela, ale taka pogoda że wyschnie raz-dwa a w poniedziałek muszę się pakować na wyjazd i kilka rzeczy mi potrzebnych będzie...)
Już tęsknię za moimi koteczkami... Chyba Gaja coś wyczuwa, bo tak się do mnie lepi, pieszczoszka jedna :)

Sihaja

Post » Nie sie 03, 2014 8:55 Re: Zuzia i Pola po raz 24 ♥♥♥ !

Sihaja pisze:Ja zrobiłam pranie (tak, wiem że niedziela, ale taka pogoda że wyschnie raz-dwa a w poniedziałek muszę się pakować na wyjazd i kilka rzeczy mi potrzebnych będzie...)
Już tęsknię za moimi koteczkami... Chyba Gaja coś wyczuwa, bo tak się do mnie lepi, pieszczoszka jedna :)

A tam niedzielą będziesz się przejmować. Ja od kiedy zaczęłam też pracować w niedzielę przestała ona być dla mnie dniem szczególnym. Gdy pracujesz cały tydzień i tylko w niedzielę masz wolne to wykorzystujesz ją na nadrobienie całotygodniowych zaległości - pranie, sprzątanie i takie tam.
A kto zostaje z koteczkami jak ciebie nie będzie?
Obrazek

Ewa L.

Post » Nie sie 03, 2014 8:59 Re: Zuzia i Pola po raz 24 ♥♥♥ !

Nasza floxanna będzie ich doglądać :)

Sihaja

Post » Nie sie 03, 2014 9:01 Re: Zuzia i Pola po raz 24 ♥♥♥ !

Sihaja pisze:Nasza floxanna będzie ich doglądać :)

No to super!
Nikt nie zrozumie naszych koteczków jak forumowi znajomi którzy przez forum znają je jak własne. Ja też odwiedzałam kicie Madzi gdy wyjechała. :ok:
Obrazek

Ewa L.

Post » Nie sie 03, 2014 9:12 Re: Zuzia i Pola po raz 24 ♥♥♥ !

No, jestem spokojna o kotki, tylko ja będe tęsknić. Zaplanowałam tyle zajęć, żeby nie mieć czasu na za dużo myślenia :)

Sihaja

Post » Nie sie 03, 2014 9:17 Re: Zuzia i Pola po raz 24 ♥♥♥ !

Sihaja pisze:No, jestem spokojna o kotki, tylko ja będe tęsknić. Zaplanowałam tyle zajęć, żeby nie mieć czasu na za dużo myślenia :)

Zobaczysz że zleci.
Obrazek

Ewa L.

Post » Nie sie 03, 2014 10:29 Re: Zuzia i Pola po raz 24 ♥♥♥ !

Ewa L. pisze:Mam też do wszystkich pytanie techniczne.
Kupiłam moim dziewczynkom ostatnio puszeczki Gurmecika . Jednak zamiast pasztecików typowych rzadkich zamówiłam coś w postaci salcesonu czyli takie bardziej ścisłe i okazało się że Zuzia odmówiła jedzenia całkowicie a Pola przez trzy dni jakoś jadła ale bez ochów i achów a dziś odmówiła jedzenia. Powąchała i zakopała w panele. :placz:
W związku z takim obrotem sprawy mam prośbę i pytanie czy ktoś czyje kotki jedzą Gurmeta w takiej formie zechciałby się zamienić na paszteciki lub gdy będzie zamawiał zamówił dla nas pasztety a my oddamy te co mamy?
Proszę o pomoc !

moim nie kupowałam Gurmetów, tylko Rudzia kiedyś jadła od czasu do czasu ale musy, innych nie chciała
ja sie przekonałam , ze z kotami nie warto eksperymentować dopóki jedzą to co im smakuję to nie warto zmieniać, chyba , ze im nagle przejdzie na coś ochota :evil:
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Nie sie 03, 2014 11:07 Re: Zuzia i Pola po raz 24 ♥♥♥ !

mir.ka pisze:
Proszę o pomoc !

moim nie kupowałam Gurmetów, tylko Rudzia kiedyś jadła od czasu do czasu ale musy, innych nie chciała
ja sie przekonałam , ze z kotami nie warto eksperymentować dopóki jedzą to co im smakuję to nie warto zmieniać, chyba , ze im nagle przejdzie na coś ochota :evil:

Ja nie eksperymentowałam tylko zwyczajnie w świecie pomyliłam te z pasztecikami co zawsze im kupowałam.
Obrazek

Ewa L.

Post » Nie sie 03, 2014 11:11 Re: Zuzia i Pola po raz 24 ♥♥♥ !

witaj niedzielnie, Ewuniu :1luvu: :1luvu:
30.07.09 Maciuś [*] 02.10.10 Kocik [*] 16.12.10 Pusia [*] 10.07.14 Meliska[*] 23.01.18 Boluś [*] Kubuś [*] 07.10.2019 Kisia [*] 09.06.2021 Piracik [*] 07.03.2022 Kacperek [*] 05. 01. 2024 Belfaścik [*] 16. 02. 24 Figa [*] 22.02.25 Tulinka [*]15.04.25 Kropek [*] 06.05.25 Ptysiek 08.05.25 wybaczcie mi, do zobaczenia...

puszatek

Od: Sob lut 05, 2011 21:53

Post » Nie sie 03, 2014 11:12 Re: Zuzia i Pola po raz 24 ♥♥♥ !

Ewa L. pisze:
mir.ka pisze:
Proszę o pomoc !

Ja nie eksperymentowałam tylko zwyczajnie w świecie pomyliłam te z pasztecikami co zawsze im kupowałam.

to duży błąd :(
a kiedyś też o mało nie pomyliłam galaretki z sosem , którego nie chcą :(
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Nie sie 03, 2014 11:12 Re: Zuzia i Pola po raz 24 ♥♥♥ !

Dobra ja się pomału zbieram i uciekam.
Obrazek

Ewa L.

[poprzednia][następna]