Sądzę, że sporo "Lublina" tu zagląda ...to pospamuję ... troszkę ...
Mam do sprzedania całkiem sporą ilość żwirku Benka w dobrej cenie:
1. Benek Compact super 20 kg (25 l.) - za 44 zł. (w zooplusie 54,80 zl., w krakvecie 54,90 zł., właśnie przetestowaliśmy - fajnie się zbryla i nie pyli; 2. Benek Pinio 10 l.-13 zł. (ceny w innych sklepach od 15,90 do 19 zł.).
Witanko Gosiaczku z Ringusiem, Michasią i kociarstwem
"We don't apologize And that's just the way it is But we can harmonize Even if we sound like shit Don't try to criticize You bitches better plead the fifth" \\m// MRRRRAAUUUUUU!HELL BLOODY YEAH! "Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff."
Witam wszystkie cioteczki, i chciałam tylko napisać, że nie będę dziś pisać . Jest mi tak pioruńsko zimno, że masakra! Zaraz włażę w bety, omotam sie kotyma i będę się grzać, o!
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "
Dorotka, tam oprócz mnie było jeszcze 5 pań...to znaczy ja widziałam 5, mogło byc wiecej. I każda z pań miała ten dzień próbny. To jeszcze chyba za wcześnie na telefon, tak myslę... Jeśli w piątek do południa nie zadzwonią, to sama to zrobię, bo prawdę powiedziawszy wolałabym wiedzieć, na czym stoję .
Haneczko, dziękuję . Jak mi tak zimno, to tylko moje kochane koteczki sa w stanie mnie rozgrzać...choć wtedy na przykład przewrócenie się na drugi bok graniczy z cudem .
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "
kamari pisze:Puknij się w ten chudy łeb i przeczytaj pw
I ucałuj Antosia
Łeb mam właśnie wielki, wiesz? A Antoś jest całowany zawsze, wszędzie i o każdej porze...niedługo zacznie przede mną uciekać! Przeczytałam i nawet odpisałam, o!
Dorotko, dziękuję .
Vipek się ulatnia po angielsku...idę między koty sie wcisnąć jakoś, może się nawet który posunie? Dobrej i ciepłej nocy Wam życzę, cioteczki . Vipek szczękającyzębami.