Kefir+Morfeusz+Agatka i "coś tu śmierdzi"

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob gru 17, 2011 18:48 Re: Kefir & Morfeusz i baba B. - Bezogonka szuka domu str 17

Bazyliszkowa pisze:Nasza tymczasowa baba pojechała. No. Duża się cieszy, ale trochę jej i smutno - dziwna jakaś.
Wam też życzę, żeby wasza baba pojechała.

Chociaż może ona nie była taka zła, wcale na mnie nie syczała, nawet jak ja syczałem na nią.
Klakier

Git normalnie!!!!
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Nie gru 18, 2011 20:42 Re: Kefir & Morfeusz i baba B. - Bezogonka szuka domu str 17

Obrazek

może kto ma parę złotówek by choćby zaszczepić te koty... dziewczyny zbierają na konto fundacji, info w wątku...
Obrazek

czarno-czarni

Post » Nie gru 18, 2011 21:44 Re: Kefir & Morfeusz i baba B. $$$$ KTO DA 16 zł ? $$$

Ta tymczasowa baba od Klakiera to jest u nas tera. Duza muwi, ze zostanie 8O A ona nam z misek wyzera i juz sie od Melki nauczyla wskakiwac na blat. My jeszcze nie wiemy, co mamy o tym myslec. Mania siem chce zakolegowac, ale nowa tak smiesznie woncha i fuka i Manka mysli, ze na niom fuka. I ucieka wtedy. A ja, Melka, siem z niom zaczelam ganiac. Tak dla zartuf. Moze bendzie fajnie z tom nowom? Duza muwi, ze na pewno.
Obrazek

Conchita

Od: Pt wrz 03, 2010 7:44

Post » Pon gru 19, 2011 19:39 Re: Kefir & Morfeusz i baba B. $$$$ KTO DA 16 zł ? $$$

Baba = zuo.
Morf

a tu obczajcie, jak żem obczajał choinkę. No

KOMICZNE DŻEFKO
Obrazek

SE OBCZAJE
Obrazek

DZIWADŁO

Obrazek

JAKIEŚ TAKIE BEZ SENSU
Obrazek

EEE... NAWET NIE GRZECHOCZE. I WCALE ŻEM NIE ZEPSUŁ BO ŚWIECI NADAL.

Obrazek
Obrazek

czarno-czarni

Post » Pon gru 19, 2011 19:41 Re: Kefir & Morfeusz i baba B. Morf obczaja choinkę str 19

Ale dlaczego różowe? 8O
Klakier

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Pon gru 19, 2011 19:52 Re: Kefir & Morfeusz i baba B. Morf obczaja choinkę str 19

Morf, podejrzewam, lubi róż. :D

Koty i ja dziękują, Dagmaro! :1luvu:
Obrazek Obrazek

anita5

Od: Sob cze 18, 2005 16:48

Post » Pon gru 19, 2011 20:00 Re: Kefir & Morfeusz i baba B. Morf obczaja choinkę str 19

Kefir mówi, że męskie takie to różowe. On się zna, ten Kefir, to ja na to, że se obczaję dżefko. Obgryzać się też da. W zeszłe święta żem obgryzał i tera też.
Baba jest żaruo...rzarło.. znaczy żry jak cholera. Wszystko. Weźta ją stąd, co?
Dodajemy z Kefirem fajne saszetki i paczkę kocich cukierków.
Ja nawet działke k-miętki odpalę wam, bierzta babę, co?
Morf
Obrazek

czarno-czarni

Post » Pon gru 19, 2011 20:02 Re: Kefir & Morfeusz i baba B. Morf obczaja choinkę str 19

:ryk: Wielki powrót różowego drzewka :ok:
Żegnaj Budusiu......tęsknimy

moś

Od: Wto lip 06, 2004 16:48

Post » Pon gru 19, 2011 20:52 Re: Kefir & Morfeusz i baba B. - Bezogonka szuka domu str 17

dagmara-olga pisze:
Gibutkowa pisze:Duża powiedziała że Wam dziś wysłała podchoinkę, nie wiem co to jest ale to się z poczty przynosi. A myśmy dostali na podchoinkę szczury z IKEI, bo już Duża nie wiedziała co a jak się Dużego pytała, to jej powiedział że my to mamy podchoinkę codziennie i on też nie wie.
Mjetek

Obrazek

my dostali fczoraj wypaśną pakę!
Baba B. zżarła kabanosa i cukierki, kurde no, baba jedna.
Dzięx Mjeto!
Weź se od nas tom myszę! I my też se pomyśleli, że wrzucim w podzience grosik do Kociej Skarbonki, co Ciocia Gibutkowa na to?
Morf i Kefir

Duża znów marudzi że jej jakieś posty znikajom... I znów bedzie na mnie że zeżarł, a jak mogłem zeżreć jak nawet nie wjem co to te posty som :roll:
A już wjem, bo ona ta moja Duża mówi że wcześniej tego nie widziała co żeście tu napisali, a teraz widzi. Morf, może ty jej swojego lekarza od oka poleć jak ona nie widzi :roll: bo ona coś ostatnio mało widzi - że już pora na śniadanie nie widzi, że na drugie śniadanie tez nie widzi, żem zjadł kurczaka i czekam na dokładkę też nie widzi. Ja nie wiem... :roll:
My też mamy cuksy i kabanosy a od Mikołaja dostalismy myszy z IKEI takie duże, to ja się wszystkimi bawię na raz. A z babami to masakra, normalnie masakra. Franka do mnie cholewki smali, jużem jej przylał a ona dalej mnie chce mjendlić. No wyrzygać się można :| Sibel mje leje i już nie wiem... Se pójde do Dużego go potuptam, może mi przejdzie ten nerw.

A Duża mówi że jak chcecie to możecie na tom Skarbonke grosik wrzucić, bo tam się zbiera na kibase dla kotów, to mi już kiedyś mówiła, i że jak koty nie majom kibasy to im ta Skarbonka daje. Ja se tak kombinuje, że jak nam kibasy zabraknie to se pójdziemy do tej Skarbonki po kibase, co? Ja sie zawsze prosze Dużej o pieniondza na kibase to mi da czasem dyche, tylko że ja nie umiem kupować, to mi Duża kupuje kibase.

A dżefka zazdraszczam, jażem psuł i już nie mamy :(
Mjetek
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Pon gru 19, 2011 20:53 Re: Kefir & Morfeusz i baba B. Morf obczaja choinkę str 19

tez bym chciał takom choinkem
Borys

PearlRain

Od: Pt gru 11, 2009 12:06

Post » Śro gru 21, 2011 11:22 Re: Kefir & Morfeusz i baba B. Morf obczaja choinkę str 19

Obrazek

Obrazek

ObrazekObrazek
Obrazek

czarno-czarni

Post » Śro gru 21, 2011 11:38 Re: Kefir & Morfeusz i baba B. Morf obczaja choinkę str 19

I Morf sobie tak gał ta przepaskę założyć? 8O 8O
Daga a gdzie można takie dżefko zanakupić?
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Śro gru 21, 2011 11:41 Re: Kefir & Morfeusz i baba B. Morf obczaja choinkę str 19

przepaskę specjalnie dla niego śmy zrobili z wypasionego filcu. Protestował ale się przekonał.
Dżefko w ubiegłym roku na allegro mama dla mnie wypatrzyła :ryk:
Obrazek

czarno-czarni

Post » Śro gru 21, 2011 11:42 Re: Kefir & Morfeusz i baba B. Morf obczaja choinkę str 19

a jak wpiszesz w google "różowa choinka" to na pierwszej stronie na dole jest film z you tube z Morfem :ryk: :ryk: :ryk:
http://www.google.pl/search?q=r%C3%B3%C ... =firefox-a
Obrazek

czarno-czarni

Post » Śro gru 21, 2011 11:55 Re: Kefir & Morfeusz i baba B. Morf obczaja choinkę str 19

dagmara-olga pisze:Kefir mówi, że męskie takie to różowe. On się zna, ten Kefir, to ja na to, że se obczaję dżefko. Obgryzać się też da. W zeszłe święta żem obgryzał i tera też.
Baba jest żaruo...rzarło.. znaczy żry jak cholera. Wszystko. Weźta ją stąd, co?
Dodajemy z Kefirem fajne saszetki i paczkę kocich cukierków.
Ja nawet działke k-miętki odpalę wam, bierzta babę, co?
Morf

Morf jakie dzefko!!! Ja tez mam dzefko. I obczajam je codziennie. Duza mje wczoraj zdjencia robila to wrzuce. Ja ogolnie caly rok czekam na dzefko. Jak duzy zniosl kartona ze dzefkiem to zem juz wtedy o malo nue ocipial ze szczenscia
Komandos

Mary_Poole

Od: Wto lut 03, 2009 21:51

[poprzednia][następna]