Fasolki wątek część 3. Zapraszam do nowego wątku

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob sie 06, 2011 12:50 Re: Fasolki wątek optymistyczno-pokojowy :))) część 3.

Ale masz wariatkowo-przede wszystkim tje madrali powiedziec basta-łapie to niech dokancza sprawe ,a nie wysluguje sie innymi :? :? :?

Faktycznie pancia wyglada na taka do leczenia psychiatrycznego :?

Wylacz dzwonek do mieszkania 8)
Psiara zreformowana od 2007 Smakusia, Gucio od 2008 oraz Rysia od 2009, Gapka odeszła w 2014, Gucio w 2017, Ryś i Jaga w 2020 . Nowi mieszkańcy Aki od 2018,a Bigos I Tekla od 2020 .
Smakusia odeszła 14.05.2024.

anulka111

Od: Sob lip 14, 2007 16:39

Post » Sob sie 06, 2011 13:03 Re: Fasolki wątek optymistyczno-pokojowy :))) część 3.

)&*^&*%^&^%*$&*$%^$!!!!!!!!!!!!!!!!
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

Post » Sob sie 06, 2011 13:20 Re: Fasolki wątek optymistyczno-pokojowy :))) część 3.

MalgWroclaw pisze:
urwiniu pisze:Fasolko :ok: :ok: :ok: za Twoją Duża i złapanie tych niechcących się złapać i za niezłapanie tych, które nie powinny się łapac. I wznosimy z Bolkiem kocie modły oby niektórym zdrowie psychiczne wróciło :evil:
TygRych

:( :( :( :( :(
co ja mam powiedzieć, duża w ogóle mnie nie słucha.
Fasolka

Fasolka u nas to samo

Duza nas nie slucha :roll:

Ale sie wyspalismy-Duza spala do 12.30 dzisiaj :lol: ale fajnei zaspala :ryk: Rudy poszedl ja w koncu udeptac powitalnie i obudzil 8) Miziali sie obrzydliwie na lozku-robili nosek-nosek.Potem Duza wstala i poleciala sie witac ze mna-lezalem w koszyku na witrynie i wcale nie wstalem -dlugo glaskala....to pomruczalem jej troche :mrgreen: :mrgreen: A Smakusia dala sie glasnac 2razy na powitanie i poleciala pod drzwi ,by balkonowac-duza otworzyla balkon-wyjarzalem sroka jest :evil:

Gucio polujacy
Psiara zreformowana od 2007 Smakusia, Gucio od 2008 oraz Rysia od 2009, Gapka odeszła w 2014, Gucio w 2017, Ryś i Jaga w 2020 . Nowi mieszkańcy Aki od 2018,a Bigos I Tekla od 2020 .

anulka111

Post » Sob sie 06, 2011 15:15 Re: Fasolki wątek optymistyczno-pokojowy :))) część 3.

Nas Duża też nie słucha! :twisted:
Tę waszą sąsiadkę to powinni zamknąć, żeby krzywdy innym nie robiła!!! :evil:
Sabcia oburzona

Małgosiu, dobrze, że się znalazł jakiś rozsądny sąsiad i ze kolejna kotka będzie wysterylizowana. Ale jak się to babsko, ta sąsiadka zachowuje to pojęcie przechodzi!!!
Nasz wątek:
viewtopic.php?f=46&t=220448
Wątek kotów Joli Dworcowej:
viewtopic.php?f=1&t=191624
Kącik Muzyczny
viewtopic.php?f=8&t=190784
Zjawiska niewytłumaczalne, opowieści o duchach i nie tylko
viewtopic.php?f=8&t=194190

jolabuk5

Od: Nie paź 16, 2005 14:56

Post » Sob sie 06, 2011 15:56 Re: Fasolki wątek optymistyczno-pokojowy :))) część 3.

Kotka wysterylizowana.
Właśnie wróciłam z wojaży. Kotka jest cała czarna, żadnych punktów białych, więc na pewno nie jest tej pani.
Gdyby nie Kocie Życie, byłabym w kropce. Fundacji Kocie Życie bardzo dziękuję. Umarłabym bez Ewy.
Kotka sterylizowana w przychodni na Kuropatwiej, chodzimy tam z dziewczynkami na kroplówki. Pani doktor została dłużej, choć miała wizyty domowe, pan doktor przyjechał na wezwanie, jak pogotowie.
Ledwo żyję. Muszę lecieć na zakupy, bo nie mam zapasów dla bezdomniaków i maluszek w łazience nie ma jedzenia dla małych.
Jak wrócę, napisze Fasolka i ja pewnie też.
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Sob sie 06, 2011 16:20 Re: Fasolki wątek optymistyczno-pokojowy :))) część 3.

Bardzo cieszę się, że już po sterylce. Mam nadzieje, że kicia szybko wróci do siebie, znaczy się do formy.
I myself think that to have a cat is more important than to have a Bible.— R. H. Blyth
A ja jestem tu- viewtopic.php?f=1&t=126453 Obrazek
Obrazek

urwiniu

Od: Nie lut 20, 2011 16:37

Post » Sob sie 06, 2011 16:50 Re: Fasolki wątek optymistyczno-pokojowy :))) część 3.

Oj działo się u Ciebie Małgosiu dobrze ,ze kicia po sterylce już.Współczuję sąsiadki u mnie nie ma problemu bo koty tu nikogo nie interesują ,ew. kazdy mnie informuje u kogo są kocieta i wtedy cos mnie trafia.Kciuki za malucha by było dobrze.
Fasolko moja duża też zwariowała do końca ,dzisiaj przyniosła coś małego do łazienki i zabroniła nam zaglądać.Podobno w piwnicy też sa inne koty których nie widziałem bo nie wolno.Mamy dość bo za dużo nas.Inni tez oburzeni ,pewnioe jej gdzies nasikamy a co niech wie ,ze nie lubimy nowych.
Niuniek
[/url]ObrazekObrazekObrazek

horacy 7

Od: Śro cze 02, 2010 16:01

Post » Sob sie 06, 2011 18:04 Re: Fasolki wątek optymistyczno-pokojowy :))) część 3.

horacy 7 pisze:Fasolko moja duża też zwariowała do końca ,dzisiaj przyniosła coś małego do łazienki i zabroniła nam zaglądać.Podobno w piwnicy też sa inne koty których nie widziałem bo nie wolno.Mamy dość bo za dużo nas.Inni tez oburzeni ,pewnioe jej gdzies nasikamy a co niech wie ,ze nie lubimy nowych.
Niuniek

Niuniu kochany, jak ja Cię rozumiem :(
My nie mamy piwnicy. W łazience siedzi mały bury chłopaczek, duża cały dzień lata jak szalona i śmierdzi jakimiś brudnymi kotami. Mam dość. Duża w ogóle nie ma dla nas czasu. I zapomniała kupić pastę odkłaczającą.
Fasolka
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Sob sie 06, 2011 18:07 Re: Fasolki wątek optymistyczno-pokojowy :))) część 3.

Maluszek - pierwsze zdjęcia
Nie mogłam się opanować :D wyrzuciłam coś z zapełnionej pamięci aparatu i zrobiłam. Przyszłam do domu i weszłam do łazienki, żeby dać mu jedzenie, biedaczek głodny pewnie. Co prawda je raz dziennie (do tej pory), ale czas na dobre suche. Zastałam go w klasycznej sytuacji w mojej łazience, czyli śpiącego w umywalce. One prawie wszystkie okupują umywalkę, choć na podłodze leży posłanko. 8)
Wyszłam, wzięłam aparat, posprzątałam i wróciłam.
W miseczce grającej zawsze w tych przypadkach rolę kuwety jest siusiu. Obudził się, dał pogłaskać bez najmniejszego protestu a nawet z przyjemnością. Ot, dziki mały kotek.

Obrazek

Obrazek
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Sob sie 06, 2011 18:44 Re: Fasolki wątek optymistyczno-pokojowy :))) część 3.

MalgWroclaw pisze:Maluszek - pierwsze zdjęcia
Nie mogłam się opanować :D wyrzuciłam coś z zapełnionej pamięci aparatu i zrobiłam. Przyszłam do domu i weszłam do łazienki, żeby dać mu jedzenie, biedaczek głodny pewnie. Co prawda je raz dziennie (do tej pory), ale czas na dobre suche. Zastałam go w klasycznej sytuacji w mojej łazience, czyli śpiącego w umywalce. One prawie wszystkie okupują umywalkę, choć na podłodze leży posłanko. 8)
W miseczce grającej zawsze w tych przypadkach rolę kuwety jest siusiu. Obudził się, dał pogłaskać bez najmniejszego protestu a nawet z przyjemnością. Ot, dziki mały kotek.

Obrazek

Obrazek

No dziki dzik po prostu, uważaj bo cię pożre :mrgreen:
A tak poważnie, Małgosiu, uratowałaś kolejne kocie życie, maluchowi poszukasz domu i będzie dobrze. Oby tylko był zdrowy!
Nasz wątek:
Kącik Muzyczny

jolabuk5

Post » Sob sie 06, 2011 19:44 Re: Fasolki wątek optymistyczno-pokojowy :))) część 3.

MalgWroclaw pisze:Maluszek - pierwsze zdjęcia

Obrazek

Obrazek

:1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

Post » Sob sie 06, 2011 20:21 Re: Fasolki wątek optymistyczno-pokojowy :))) część 3.

Cudowny :1luvu: :1luvu: :1luvu:
I myself think that to have a cat is more important than to have a Bible.— R. H. Blyth
A ja jestem tu- viewtopic.php?f=1&t=126453 Obrazek
Obrazek

urwiniu

Od: Nie lut 20, 2011 16:37

Post » Sob sie 06, 2011 20:59 Re: Fasolki wątek optymistyczno-pokojowy :))) część 3.

On sie czuje jak u siebie. :evil:

Fasolka pilnuj tej łazienki-nie odpuszczaj,kto to widzial dodatkowe koty wpuszczac :roll: do domu.

Zrob mega focha :evil:

Jak sie Rysiek wprowadził,to ja mruczec przestalem na miesiac :evil: Duza sie dlugo czolgala za mna po podlodze ,by mruczenie spowrotem uslyszec.

Nie daj sie :idea:

Gucio wspolczujacy

anulka111

Post » Sob sie 06, 2011 21:19 Re: Fasolki wątek optymistyczno-pokojowy :))) część 3.

Fasolko, a jak ty teraz będziesz z wanny korzystać?
Ja wiem, co to znaczy, bo Duża często coś nowego w łazience zamyka i nie mogę tam wejść. A łazienka jest MOJA, ulubiona i jak mnie Duża z łazienki eksmituje, to NIE LUBIĘ.
Sabcia zatroskana
Ostatnio edytowano Sob sie 06, 2011 22:45 przez jolabuk5, łącznie edytowano 1 raz
Nasz wątek:
Kącik Muzyczny

jolabuk5

Post » Sob sie 06, 2011 21:32 Re: Fasolki wątek optymistyczno-pokojowy :))) część 3.

Sabciu, wanna jest w łazience, a ten mały w toalecie, tylko duża mówi na to łazienka. W zeszłym roku jak w toalecie był Tymek, to Małpek wylądował w łazience, ale wtedy jeszcze nie kochałam wanny :oops:
Ciasno jest w tych pokoikach, ale małemu to chyba nie przeszkadza.
Fasolka
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

[poprzednia][następna]