Rysiek [*], Mefisto [*], Nikita, Rudi, Nora [*]

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie gru 27, 2009 22:14 Re: Rysiek, Mefisto, Nikita, Rudi i devonka Nora, cz. 2 :-)

I jest ciepło, miło i spokojnie... :)

(mam pokrowiec dla Ciebie)
Obrazek Polska - katolska oraz kibolska

Kicorek

Od: Pon sie 30, 2004 9:47

Post » Czw gru 31, 2009 14:26 Re: Rysiek, Mefisto, Nikita, Rudi i devonka Nora, cz. 2 :-)

Obrazek

charm

Od: Nie paź 26, 2008 20:07

Post » Czw gru 31, 2009 16:24 Re: Rysiek, Mefisto, Nikita, Rudi i devonka Nora, cz. 2 :-)

Szczęśliwego Nowego i Kociego Roku!Obrazek

Shoo

Od: Pt lis 06, 2009 21:41

Post » Czw gru 31, 2009 19:50 Re: Rysiek, Mefisto, Nikita, Rudi i devonka Nora, cz. 2 :-)

Szczęśliwego nowego roku!

Cameo

Od: Pt cze 20, 2008 23:44

Post » Czw gru 31, 2009 20:31 Re: Rysiek, Mefisto, Nikita, Rudi i devonka Nora, cz. 2 :-)

WSZYSTKIEGO NAJPIĘKNIEJSZEGO W NOWYM ROKU!!!!!
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Wto sty 05, 2010 12:31 Re: Rysiek, Mefisto, Nikita, Rudi i devonka Nora, cz. 2 :-)

Witamy się w Nowym Roku :D

Nelly

Od: Nie lut 10, 2002 9:36

Post » Śro sty 06, 2010 14:48 Re: Rysiek, Mefisto, Nikita, Rudi i devonka Nora, cz. 2 :-)

A co tu taka cisza? Co tam słychać w Kosmitkowie?
Ryśku, Rudziku, Mefisiu, Nikitko, Norciu pisać, pisać co tam u Was :D
Super się czyta Wasze "kartki z pamietnika" i w ogóle.
Josiu Josiowy
Ps. Rudi- zmajstrowałeś coś ostatnio, bo ty to chyba taki łobuz jesteś :D
Gaja - ['] -09.06.2010 | Miya - ['] -05.05.2012 | Krzywy - ['] - 30.09.2012 | Niania - ['] - 19.01.2013 | Thaja - ['] - 04.02.2013 | Gaspar - ['] - 18.07.2013 | Kora - ['] - 21.06.2014
Obrazek Obrazek

Korciaczki

Od: Sob lip 26, 2008 19:52

Post » Śro sty 06, 2010 16:22 Re: Rysiek, Mefisto, Nikita, Rudi i devonka Nora, cz. 2 :-)

Witamy Wszystkich w Nowym Roku i życzymy wszystkiego dobrego w 2010!!!I bardzo dziękujemy za wszystkie życzenia!!! :D :D :D

U nas początek roku trochę smutny, bo w Sylwestra zmarł dziadek, jutro jest pogrzeb. Dziadek mial 98 lat, więc piękny wiek, ale zawsze śmierć to jednak smutna sprawa...

Rysiek z okazji nowego roku... obsikal monitor od komputera! Zupelnie nie wiem, co mu odbilo.
Obsprejował go dokladnie tak, jak to robia niekastrowane kocurki 8O 8O 8O Byłam w szoku!

Norka już bez rujki, znowu się zrobiła złośnicą-zazdrośnicą i gania pozostałe.
Jak ona leży na łóżku, to tylko Rudzik może się również na kołdrze wyciągnąć,
reszta nie ma wstępu. Rudzik jest tolerowany chyba tylko jako "narzeczony" :lol:
Czekam na wypłatę, żeby kontynuować badania Norki - strasznie ją męczy ta astma, ma takie napady kaszlu :( Nie wiem, czy da się coś z tym zrobić. Trzeba bedzie na pewno zbadac krew, serce i pluca...
Moje koty: Rysiek, Mefisto, Nikita, Rudi. Noreczka za TM [*]. I Gacek na doczepkę...
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=102921
Obrazek

ewaw

Od: Czw cze 22, 2006 11:05

Post » Śro sty 06, 2010 23:43 Re: Rysiek, Mefisto, Nikita, Rudi i devonka Nora, cz. 2 :-)

ewaw pisze:Witamy Wszystkich w Nowym Roku i życzymy wszystkiego dobrego w 2010!!!I bardzo dziękujemy za wszystkie życzenia!!! :D :D :D

U nas początek roku trochę smutny, bo w Sylwestra zmarł dziadek, jutro jest pogrzeb. Dziadek mial 98 lat, więc piękny wiek, ale zawsze śmierć to jednak smutna sprawa...

Rysiek z okazji nowego roku... obsikal monitor od komputera! Zupelnie nie wiem, co mu odbilo.
Obsprejował go dokladnie tak, jak to robia niekastrowane kocurki 8O 8O 8O Byłam w szoku!

Norka już bez rujki, znowu się zrobiła złośnicą-zazdrośnicą i gania pozostałe.
Jak ona leży na łóżku, to tylko Rudzik może się również na kołdrze wyciągnąć,
reszta nie ma wstępu. Rudzik jest tolerowany chyba tylko jako "narzeczony" :lol:
Czekam na wypłatę, żeby kontynuować badania Norki - strasznie ją męczy ta astma, ma takie napady kaszlu :( Nie wiem, czy da się coś z tym zrobić. Trzeba bedzie na pewno zbadac krew, serce i pluca...

Współczuję bardzo... ale wiek słuszny, chciałabym, żeby wszyscy tyle dożywali. Choć ja akurat jestem z długowiecznej rodziny, moja prababcia ma 102 lata i trzyma się (umysłowo) rewelacyjnie. Dla niej, to ja jeszcze niemowlak chyba jestem... niesamowite, jak się pomyśli, że kiedyś ona też była berbeciem i nosiła pieluchy :mrgreen:

Koty czasem mają różne dziwne pomysły, niezależnie od kastracji. Rysiek nie mógł zbić kieliszka, coby uczcić nowy rok, to zniszczył, co mógł :)
Kciuki za Norkę!

Shoo

Od: Pt lis 06, 2009 21:41

Post » Czw sty 07, 2010 11:00 Re: Rysiek, Mefisto, Nikita, Rudi i devonka Nora, cz. 2 :-)

Moja jedna babcia dożyła 97 lat w świetnej formie umysłowej. Fizycznie było gorzej, ale bez tragedii.

Rysiek łobuz, no! :twisted:

Zastanawiam się, czy jest w Warszawie jakiś specjalista od astmy u zwierząt. Bo może on by ukierunkował jakoś badania, żeby nie szukać na oślep?
Kciuki :ok:
Obrazek Polska - katolska oraz kibolska

Kicorek

Od: Pon sie 30, 2004 9:47

Post » Czw sty 07, 2010 15:32 Re: Rysiek, Mefisto, Nikita, Rudi i devonka Nora, cz. 2 :-)

Witamy się.

Współczuję z powodu dziadka, śmierć i pogrzeb to zawsze jest dla rodziny smutek duży choćby ktoś żył i 120 lat.
Pogoda na pogrzeb też straszna :(

Rysiek, no co ty chłopie! Nie rób takich numerów.

Nelly

Od: Nie lut 10, 2002 9:36

Post » Czw sty 07, 2010 17:26 Re: Rysiek, Mefisto, Nikita, Rudi i devonka Nora, cz. 2 :-)

Właśnie wróciłam z pogrzebu... Cały cmentarz zasypany na biało, ładnie to wyglądało.
Ale pogrzeby to nie na moje nerwy. Zwłaszcza że tam jest tez pochowana moja mama.
Zaraz mi się wszystko przypomniało...

Słuchajcie, mamy PROBLEM - Rysiek obsikuje ściany!!!
Wcześniej obsikał monitor a dziś na moich oczach dwa razy oblał ścianę!
Robi to dokładnie tak, jak niekastrowane kocurki znaczą teren.
O co mu chodzi??????????????????
Od razu myślę, że to moja wina, że pewnie czuje się odrzucony,
ze za duzo ich w tak małym mieszkaniu... Denerwuję się i martwię,
co ja mam z nim zrobić???????????????????????????????
Moje koty: Rysiek, Mefisto, Nikita, Rudi. Noreczka za TM [*]. I Gacek na doczepkę...
Obrazek

ewaw

Post » Czw sty 07, 2010 17:51 Re: Rysiek, Mefisto, Nikita, Rudi i devonka Nora, cz. 2 :-)

Właśnie przed chwilą obsikał moją torebkę, która stała na stole!!! 8O 8O 8O
HELP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obrazek

ewaw

Post » Czw sty 07, 2010 17:53 Re: Rysiek, Mefisto, Nikita, Rudi i devonka Nora, cz. 2 :-)

Dobrze byloby zlapać i zbadać siki Ryśka.
Chyba ruja Nory nie obudziła w nim samca macho znaczącego teren ? :wink:
1 bryt, 2 dachówki, 3 devonki, 2 orienty, 2 azjaty, 1 kundelka i straszne kudłate MCO

FluszakPluszak

Od: Pt gru 08, 2006 0:28

Post » Czw sty 07, 2010 22:56 Re: Rysiek, Mefisto, Nikita, Rudi i devonka Nora, cz. 2 :-)

Właśnie zauważyłam, że Rysiek obsikał paczkę z karmą stojącą na blacie w kuchni... :?
Poza tym jest jakiś taki rozdrażniony, ciągle burczy, złości się... Na Rudzika burczy już z daleka,
tłucze go przy każdej okazji... Jak zaczynam go tarmosić, to od razu się złości...
Teraz siedzi mi na kolanach i mruczy...
Chhyba musze go bardziej dopieszczać... I może jednak krople Bacha?
A Norka znów się dusi... :(
Obrazek

ewaw

[poprzednia][następna]