Moje koty I/XX coup de foudre i pustka. Jednak Jaskier

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Wto lis 04, 2025 7:29 Re: Moje koty I/XX coup de foudre i pustka. Jednak Jaskier

Kciuki za bezproblemowy zabieg. Żadnych niespodzianek!
I aby Jaszczun przestał sikać, gdzie nie trzeba.

megan72

Od: Śro kwi 18, 2007 12:41

Post » Wto lis 04, 2025 9:59 Re: Moje koty I/XX coup de foudre i pustka. Jednak Jaskier

:ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*),Belcia(*),Krzysiek!(*),Czunia(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Wto lis 04, 2025 10:52 Re: Moje koty I/XX coup de foudre i pustka. Jednak Jaskier

Wiecie co?
:oops: :oops: :oops:
Wyłuskiwanie jajeczek (obieranie ze skórki?) nie odbyło się.
Justyn wstał wcześniej i zaspany, "przypadkiem" nakarmił koty. Pytanie zasadnicze brzmi czy ja wierzę w przypadki :twisted:
Oczywiście to ja musiałam zadzwonić do Asa i naściemniać o awarii. No nie była to do końca ściema albowiem powitał nas rano brak prądu, awaria, ponoć objęła pół dzielnicy.
Jak nie ma prądu, to nie ma nic. Nie ma herbaty czyli nie ma życia :roll:
Nie wiem czy jestem zła, czy mam głupawkę, muszę to przemyśleć.
Wczoraj przed snem, ta mina jakby wiedział i przeczuwał
Obrazek
A dzisiaj, po niespodziewanym :twisted: śniadanku już słodki i wyluzowany
Obrazek

Ja Wam wszystkim bardzo dziękuję za duchowe wsparcie i tyle dobrych myśli :1luvu:
Ale wyszło, jak wyszło :oops:
PODFORUM MEDIÓW PRAWICOWYCH, ZAPYTAJ POPRZEZ PW

Katarzynka01

Od: Śro gru 28, 2022 17:36

Post » Wto lis 04, 2025 11:00 Re: Moje koty I/XX coup de foudre i pustka. Jednak Jaskier

Nooo :-)
Nie wiem, jak skomentować ale słodki on ci , to fakt
Puszeńko

jozefina1970

Od: Nie maja 09, 2010 12:46

Post » Wto lis 04, 2025 11:09 Re: Moje koty I/XX coup de foudre i pustka. Jednak Jaskier

Przypadkowe zjedzenie czegoś przez kota to chyba najczęstsza przyczyna odwołania wizyty czy zabiegu w ostatniej chwili. Koty zresztą są bardzo starowne w tej dziedzinie. Moja gruba wygrzebała z dna pudła jakieś rozsypane chrupki i je spożyła. Nigdy bym się o tym nie dowiedziała, gdyby nie to, że znalazłam suchą kupkę chrupek zwymiotowaną na dywanie. Pobranie krwi się więc odbyło, a ja po poszukiwaniach odnalazłam ten ukryty sezam z jedzeniem.
NA PILNE LECZENIE KOTÓW Z CMENTARZA- KONTO
https://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=157308

mziel52

Od: Czw gru 27, 2007 20:51

Post » Wto lis 04, 2025 12:48 Re: Moje koty I/XX coup de foudre i pustka. Jednak Jaskier

Zestawienie zdjęć mogłoby wskazywać na zmowę Jaskierka i Justyna :wink:
Ale to chyba przypadek :D
A następny termin już wybrany?
Nasz wątek:
viewtopic.php?f=46&t=220448
Wątek kotów Joli Dworcowej:
viewtopic.php?f=1&t=191624
Kącik Muzyczny
viewtopic.php?f=8&t=190784
Zjawiska niewytłumaczalne, opowieści o duchach i nie tylko
viewtopic.php?f=8&t=194190

jolabuk5

Od: Nie paź 16, 2005 14:56

Post » Wto lis 04, 2025 15:41 Re: Moje koty I/XX coup de foudre i pustka. Jednak Jaskier

Wyczuwam tu Jastyn - meski spisek. Jaskier w podziece powinien mu nalać w pościel. To bylo by takie... kocie.
Obrazek

Ludzie, którzy nie lubią kotów, w poprzednim życiu musieli być myszami.

Lifter

Od: Pt sie 09, 2013 10:47

Post » Wto lis 04, 2025 16:22 Re: Moje koty I/XX coup de foudre i pustka. Jednak Jaskier

Lifter pisze:Jaskier w podziece powinien mu nalać w pościel. To bylo by takie... kocie.

:lol:
Kiedy następna planowana awaria? :wink:

Spooxterium

Od: Sob sty 11, 2025 13:58

Post » Wto lis 04, 2025 19:45 Re: Moje koty I/XX coup de foudre i pustka. Jednak Jaskier

jozefina1970 pisze:Nooo :-)
Nie wiem, jak skomentować ale słodki on ci , to fakt

Lepiej bez komentarzy, bardzo pięknie proszę :201494
mziel52 pisze:Przypadkowe zjedzenie czegoś przez kota to chyba najczęstsza przyczyna odwołania wizyty czy zabiegu w ostatniej chwili. Koty zresztą są bardzo starowne w tej dziedzinie. Moja gruba wygrzebała z dna pudła jakieś rozsypane chrupki i je spożyła. Nigdy bym się o tym nie dowiedziała, gdyby nie to, że znalazłam suchą kupkę chrupek zwymiotowaną na dywanie. Pobranie krwi się więc odbyło, a ja po poszukiwaniach odnalazłam ten ukryty sezam z jedzeniem.

I nam się to parę razy zdarzyło np przed badaniami krwi, ktoś się zapomniał. Ale tym razem, no cóż...
U mnie nie ma możliwości, żeby kot dobrał się do jakiegoś jedzenia bez kontroli.
jolabuk5 pisze:Zestawienie zdjęć mogłoby wskazywać na zmowę Jaskierka i Justyna :wink:
Ale to chyba przypadek :D
A następny termin już wybrany?

To pierwsze zdjęcie dostałam wczoraj wieczorem, nie wiem, miało mnie zmiększyć? Pokazać, że kotek już wie i przeżywa?
Lifter pisze:Wyczuwam tu Jastyn - meski spisek. Jaskier w podziece powinien mu nalać w pościel. To bylo by takie... kocie.

Też tak czuję, albo węszę. Dowodów brak :twisted:
Spooxterium pisze:
Lifter pisze:Jaskier w podziece powinien mu nalać w pościel. To bylo by takie... kocie.

:lol:
Kiedy następna planowana awaria? :wink:

Muszę się umówić z wetką, prawdopodobnie w następnym tygodniu.

Katarzynka01

Post » Wto lis 04, 2025 21:29 Re: Moje koty I/XX coup de foudre i pustka. Jednak Jaskier

Oj to będzie jeszcze trochę okazji do siusiania poza kuwetą... :strach: Może przykrywać czymś poduszki?
Nasz wątek:
viewtopic.php?f=46&t=220448
Wątek kotów Joli Dworcowej:
viewtopic.php?f=1&t=191624
Kącik Muzyczny
viewtopic.php?f=8&t=190784
Zjawiska niewytłumaczalne, opowieści o duchach i nie tylko
viewtopic.php?f=8&t=194190

jolabuk5

Od: Nie paź 16, 2005 14:56

Post » Wto lis 04, 2025 23:15 Re: Moje koty I/XX coup de foudre i pustka. Jednak Jaskier

Jeszcze na koniec dnia coś się wzięło i spsuło i nie było internetu :twisted:

Mały kotek wiedział co się szykuje, jestem przekonana. Koty zawsze wiedzą. Dzisiaj młody wyluzowany odsypiał caly dzień :)

Katarzynka01

Post » Śro lis 05, 2025 0:10 Re: Moje koty I/XX coup de foudre i pustka. Jednak Jaskier

No to ci dopiero :lol: Justyna musisz przed następnym razem związać na noc, nie ma wyjścia.
Jaskierkowi się upiekło, rzeczywiście rozkosznie słodziak sobie śpi. No wyszło jak wyszło, zdarza się i tak, podobno nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło. I tego się trzymajmy :ok:

Silverblue

Od: Sob lut 10, 2024 18:51

Post » Śro lis 05, 2025 9:53 Re: Moje koty I/XX coup de foudre i pustka. Jednak Jaskier

Powiedz Justynowi ze nastepnym razem w takiej sytuacji zamiast kota to jego zawieziesz na ten zabieg, zeby termin sie nie zmarnowal.
Obrazek

Ludzie, którzy nie lubią kotów, w poprzednim życiu musieli być myszami.

Lifter

Od: Pt sie 09, 2013 10:47

Post » Śro lis 05, 2025 12:21 Re: Moje koty I/XX coup de foudre i pustka. Jednak Jaskier

Obrazek

Gosiagosia

Od: Wto kwi 23, 2013 11:47

Post » Śro lis 05, 2025 13:11 Re: Moje koty I/XX coup de foudre i pustka. Jednak Jaskier

Silverblue pisze:No to ci dopiero :lol: Justyna musisz przed następnym razem związać na noc, nie ma wyjścia.
Jaskierkowi się upiekło, rzeczywiście rozkosznie słodziak sobie śpi. No wyszło jak wyszło, zdarza się i tak, podobno nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło. I tego się trzymajmy :ok:

Wiem! Na wszelki wypadek zamknę go w garażu :idea: Oczywiście Justyna, nie Jaskierka :twisted:
Lifter pisze:Powiedz Justynowi ze nastepnym razem w takiej sytuacji zamiast kota to jego zawieziesz na ten zabieg, zeby termin sie nie zmarnowal.

Jednak z wiekiem staję się łagodniejsza :roll: Obiecałam, że jeśli Jaskierek obsika mi posciel, to osobiście ja obsikam pościel Justyna :twisted:
Ale dzisiaj rano wyręczył mnie w tej obietnicy Jaskierek :P

Katarzynka01

[poprzednia][następna]