Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Silverblue pisze:Felusiu, a może Ty przylecisz na moje nowe posłanko? Jest duże, zmieścimy się razemMicia
januszek pisze:Silverblue pisze:Dziękujemy za rady, muszę spróbować z wątróbką i może faktycznie więcej tłuszczyku? Marchewkę też pociapię na próbę. Czyli ogółem samo mięso nie powinno powodować zaparć, tak?
A teraz uwaga, zaszalałam i kupiłam Mici nowe posłanko.Jest mega mięciutkie i kosmate, w sam raz na jesienne wieczory.I miała tak błogą minę jakby przypomniało jej się jak leży wtulona w mamę, kudłatą i cieplutką
[
Takie posłanko w ubiegłym tygodniu ktoś przyniósł dla kotów w pracy ,tyle że czarne. Jest mięciutkie tak jak piszesz. Jak na razie całe towarzystwo omija je z daleka i traktuje jak potencjalnego wroga.
Wziąłem na ręce Filusię i chciałem postawić ,jak dotknęła łapami to zaczęła buczeć a jak ją puściłem to wyskoczyła jak poparzona
Silverblue pisze:Felusiu, a może Ty przylecisz na moje nowe posłanko? Jest duże, zmieścimy się razemMicia
Silverblue pisze:Mamy skierowanie do okulisty z podejrzeniem wylewu do oczka. Udało się umówić na środę. Bardzo się martwię i tym oczkiem i tym stresem Mici. Ona coraz gorzej znosi wizyty u weta. Trzeba będzie zrobić usg oczka, zmierzyć ciśnienie w oku. Nie wiem jak to wszystko się uda:(
Silverblue pisze:Mamy skierowanie do okulisty z podejrzeniem wylewu do oczka. Udało się umówić na środę. Bardzo się martwię i tym oczkiem i tym stresem Mici. Ona coraz gorzej znosi wizyty u weta. Trzeba będzie zrobić usg oczka, zmierzyć ciśnienie w oku. Nie wiem jak to wszystko się uda:(
Użytkownicy przeglądający ten dział: wiolpie i 94 gości