CoToMa pisze:Witam majowo...
Będzie imprezka urodzinowa?
To się okaże
Moderator: Estraven
sto lat!!! ze swoimi Dużymi!

cassidy pisze:Dobry.. ja spędziłam część wczorajszego dnia w pracy.. u TŻ-ta.
Był pod telefonem i sie okazało, że musi jechać.. no to pojechałam z nim.. a co będę sama siedziała
czarna.wdowa pisze:cassidy pisze:Dobry.. ja spędziłam część wczorajszego dnia w pracy.. u TŻ-ta.
Był pod telefonem i sie okazało, że musi jechać.. no to pojechałam z nim.. a co będę sama siedziała
jaka sama
a koty to co
![]()
cassidy pisze:czarna.wdowa pisze:cassidy pisze:Dobry.. ja spędziłam część wczorajszego dnia w pracy.. u TŻ-ta.
jaka sama
a koty to co
![]()
Sama jako człowiek
czarna.wdowa pisze:cassidy pisze:czarna.wdowa pisze:cassidy pisze:Dobry.. ja spędziłam część wczorajszego dnia w pracy.. u TŻ-ta.
jaka sama
a koty to co
![]()
Sama jako człowiek
U nas w domu funkcjonują dwa powiedzenia: "Mając Simbusia nigdy nie poczujesz że jesteś samotny" i drugie "Z Sarabką nigdy nie jadasz samotnie"
CoToMa pisze:czarna.wdowa pisze:cassidy pisze:czarna.wdowa pisze:cassidy pisze:Dobry.. ja spędziłam część wczorajszego dnia w pracy.. u TŻ-ta.
jaka sama
a koty to co
![]()
Sama jako człowiek
U nas w domu funkcjonują dwa powiedzenia: "Mając Simbusia nigdy nie poczujesz że jesteś samotny" i drugie "Z Sarabką nigdy nie jadasz samotnie"
Ja z Kajtkiem nawet nie mogę samotnie gotować, a z Myszakiem kąpać się i spać![]()
![]()
cassidy pisze:CoToMa pisze:czarna.wdowa pisze:cassidy pisze:czarna.wdowa pisze:cassidy pisze:Dobry.. ja spędziłam część wczorajszego dnia w pracy.. u TŻ-ta.
jaka sama
a koty to co
![]()
Sama jako człowiek
Ja z Kajtkiem nawet nie mogę samotnie gotować, a z Myszakiem kąpać się i spać![]()
![]()
To ja nie mogę bez Mufcia: gotować, myć naczyń, sprzątać, kąpać się, pracować przy komputerze i nie wiem, co jeszczeOn jest po prostu.. wszędzie. No chyba, że śpi
CoToMa pisze:cassidy pisze:CoToMa pisze:czarna.wdowa pisze:cassidy pisze:czarna.wdowa pisze:cassidy pisze:Dobry.. ja spędziłam część wczorajszego dnia w pracy.. u TŻ-ta.
jaka sama
a koty to co
![]()
Sama jako człowiek
![]()
To ja nie mogę bez Mufcia: gotować, myć naczyń, sprzątać, kąpać się, pracować przy komputerze i nie wiem, co jeszczeOn jest po prostu.. wszędzie. No chyba, że śpi
A może masz po prostu kilka kotów. Takie klony, które sie tylko wymieniają. I są zawsze i wszędzie
cassidy pisze:CoToMa pisze:cassidy pisze:CoToMa pisze:czarna.wdowa pisze:cassidy pisze:czarna.wdowa pisze:cassidy pisze:Dobry.. ja spędziłam część wczorajszego dnia w pracy.. u TŻ-ta.
jaka sama
a koty to co
![]()
Sama jako człowiek
![]()
A może masz po prostu kilka kotów. Takie klony, które sie tylko wymieniają. I są zawsze i wszędzie
Chyba coś w tym jest... muszę chyba zamknąć te koty.. np w łazience i zobaczyć, czy kolejny zza szafy nie wyjdzie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości