...się nie martw, Zosia drobna ale aplikuje że ho!ho!kalair pisze: A następnym razem chętnie pomogę Zosi w zaaplikowaniu!
da sobie radę
Moderator: Estraven
...się nie martw, Zosia drobna ale aplikuje że ho!ho!kalair pisze: A następnym razem chętnie pomogę Zosi w zaaplikowaniu!
Wszystkie prawa do używania, kopiowania, przechowywania oraz rozpowszechniania zdjęć są obwarowane zastrzeżeniami dotyczącymi praw autorskich.Femka pisze:kalair pisze:Piję tą kawę z cytryną..Czuję ją! Znaczy cytrynę, ale idzie wytrzymać. Czekam na efekty.
jesooo,
żeby tylko głowa Ci nie odpadła
słyszałam o takich przypadkach
ziemowit pisze:...się nie martw, Zosia drobna ale aplikuje że ho!ho!kalair pisze: A następnym razem chętnie pomogę Zosi w zaaplikowaniu!
da sobie radę

kalair pisze:Femka pisze:kalair pisze:Piję tą kawę z cytryną..Czuję ją! Znaczy cytrynę, ale idzie wytrzymać. Czekam na efekty.
jesooo,
Dziękuję, że mi dobrze życzysz
a fe - podglądaczkakalair pisze:ziemowit pisze:...się nie martw, Zosia drobna ale aplikuje że ho!ho!kalair pisze: A następnym razem chętnie pomogę Zosi w zaaplikowaniu!
da sobie radę
Ale ja bym to chciała zobaczyć!
Wszystkie prawa do używania, kopiowania, przechowywania oraz rozpowszechniania zdjęć są obwarowane zastrzeżeniami dotyczącymi praw autorskich.
od tego momentu już nic nie będzie tak, jak dawniejFemka pisze: jesooo oznacza okropny strach połączony z histerią
Wszystkie prawa do używania, kopiowania, przechowywania oraz rozpowszechniania zdjęć są obwarowane zastrzeżeniami dotyczącymi praw autorskich.http://www.youtube.com/watch?v=MBxb5NZFzVUgattara pisze:
Dzięki, się rozmarzyłam
.... znowu mnie naszło na KC w ogóle i moje ukochane Starless w szczególe

Wszystkie prawa do używania, kopiowania, przechowywania oraz rozpowszechniania zdjęć są obwarowane zastrzeżeniami dotyczącymi praw autorskich.Femka pisze:kalair pisze:Femka pisze:kalair pisze:Piję tą kawę z cytryną..Czuję ją! Znaczy cytrynę, ale idzie wytrzymać. Czekam na efekty.
jesooo,
Dziękuję, że mi dobrze życzysz
przecież nie napisałam, że się cieszę![]()
jesooo oznacza okropny strach połączony z histerią
ziemowit pisze:a fe - podglądaczkakalair pisze:ziemowit pisze:...się nie martw, Zosia drobna ale aplikuje że ho!ho!kalair pisze: A następnym razem chętnie pomogę Zosi w zaaplikowaniu!
da sobie radę

ziemowit pisze:http://www.youtube.com/watch?v=MBxb5NZFzVUgattara pisze:
Dzięki, się rozmarzyłam
.... znowu mnie naszło na KC w ogóle i moje ukochane Starless w szczególe

ano... to jakaś późna koncertówka chybagattara pisze: Ładna wersja, tylko dziwnie się tego słucha z tym wokalem.....
Wszystkie prawa do używania, kopiowania, przechowywania oraz rozpowszechniania zdjęć są obwarowane zastrzeżeniami dotyczącymi praw autorskich.
kalair pisze:ziemowit pisze:a fe - podglądaczkakalair pisze:ziemowit pisze:...się nie martw, Zosia drobna ale aplikuje że ho!ho!kalair pisze: A następnym razem chętnie pomogę Zosi w zaaplikowaniu!
da sobie radę
Jeszcze nic nie widziałam!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Meteorolog1 i 11 gości