Jak się masz? jak ipad ? coś się naprawiło ? samo się popsuło to się samo naprawi

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
bulba pisze:Dzieńdoberek MoniaJuż tylko dwa tygodnie
kalair pisze:Kasiu, pomagasz odliczać Monice?![]()
Doberek!
Moli25 pisze:Cześć![]()
Jak się masz? jak ipad ? coś się naprawiło ? samo się popsuło to się samo naprawi![]()
MonikaMroz pisze:Dzisiaj jak szłam do pracy widziałam zabitego kota. Jak widzę takie rzeczy to zaraz od razu ryczę i takiego bezdechu dostaję. To jest dla mnie trauma
MonikaMroz pisze:Ja przemęczona dzisiaj już jestem. Miałam intensywny tydzień. A do tego jeszcze dzisiaj okres dostałam i rano funkcjonowałem fatalnie. Teraz jest lepiej ale czuje ze znów boli mnie brzuch i będę musiała wspomóc się tabletkami.
Poza tym znów jestem przeziębiona. Nos mam zawalony, zatoki... I alergia... W tym nosie wszystko na raz.![]()
A w Kutnie przygotowania na mój przyjazd.![]()
W zasadzie na razie jest jeden wielki bajzel. Wujek będzie mi przeciągał kable na suficie żebym zamiast kinkietu miała żyrandol. I szafa będzie we wnęce o kolorze dąb sonoma. Mam wizje do tego takich turkusowo brązowych dodatków. Choć myśle tez nad jakimiś białymi akcentami
sama nie wiem do końca co i jak.
On a teraz odpoczywam przy zielonej herbacie
MonikaMroz pisze:Już się prawie w całości spakowałam. 4 pudła już załadowane
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 23 gości